BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 11 miesiąc temu #50762 przez martela89
Emme mnie to bardzo denerwuje :angry:

W rodzinne ze strony mojego M mam takie 2 osoby :angry:

Co byśmy nie kupili to ci zaraz też ale właśnie lepsze,masakra. My remonty robiliśmy oni zaraz też,my duży tv oni też,a jak przychodzi co do czego to płaczą,że na buty dla dziecka nie mają ani na przedszkole :angry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 11 miesiąc temu #50796 przez paulina2209
też tak mam a najgorsze jest jak gadają ze pieniędzy nie mają kablówkę im odcieli bo nie mają za co zapłacić a kupują odkurzacz za 8000,00. tylko czekać aż będą mieli dziecko. ślub mieli pół roku po naszym.

a jakiś frajer wiercił mi nad głową moja mała się tak przestraszyła że nie mogłam jej uspokoić. obudziła się i już nie może usnąć.

13 lata 11 miesiąc temu #50828 przez mariosponge
No, muszę zmienić lekarkę, macie rację...
Emme
Z jednej strony oni mogą robić co chcą, ale było by dziwne gdyby Cię to nie irytowało. Widocznie Ci ludzie mają zaniżoną samoocenę skoro ciągle muszą robić coś żeby nie czuć się gorszymi od swoich znajomych. Ciągle muszą sobie i wszystkim udowadniać że też są ok, współczuję im.

Dziewczyny, czy zdarza Wam się że boli Was brzuch albo macie wzdęcia. Co wtedy robicie, karmicie piersią?
Już trzeci z rzędu dzień coś jest ze mną nie tak. Poprzednie 2 dni miałam straszne wzdęcia, chociaż nie jadłam nic nowego - wszystko co zwykle. A dzisiaj zjadłam parówkę i tak mnie boli strasznie brzuch... Zastanawiam się czy karmić piersią, czy to nie zaszkodzi dziecku.

[/url]

13 lata 11 miesiąc temu #50842 przez Groszek
Mariosponge ja czasami też miewam wzdęcia itp. ale karmię bez przerwy :) Miśkowi nic nie jest

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #50849 przez Emme
Dziewczyny dziś Tola przespała całą noc, tj ponad 7 godzin. Nie wiem czy powinnam się cieszyć czy martwic. Może powinnam ją obudzic na nocne karmienie?

13 lata 11 miesiąc temu #50860 przez paulina2209
emme moja Monika często śpi ponad 6 godzin więc przesypia noc. na początku też się martwiłam ale wytłumaczyli mi że dzieci jedzą już tyle ile potrzebują więc to tylko dobry znak że Tola się najada. a my korzystajmy ze snu bo lekarka powiedziała że to może znów się zmienić.

13 lata 11 miesiąc temu #50872 przez martela89
Emme ciesz się :lol:

Moja na noc zjada 220ml mleka zagęszczonego kaszką ze zbóż czasami popija to cycem i śpi 5-6 godzin,a potem budzi się co 3 godziny na cyca,a ma 5 mies skończone.

13 lata 11 miesiąc temu #50883 przez Groszek
Emme ciesz się :) Misiek ma 6 miesięcy i budzi się co max 1,5 godziny :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

13 lata 11 miesiąc temu #50907 przez _aga86_
Emme napisał:

Dziewczyny dziś Tola przespała całą noc, tj ponad 7 godzin. Nie wiem czy powinnam się cieszyć czy martwic. Może powinnam ją obudzic na nocne karmienie?

Emme moja Niunia do 9/10 miesiaca przesypiala mi cale noce :) Przez pierwszy miesiac budzilam Ja raz w ciagu nocy na karmienie. Rozmawialam o tym z polozna i Ona powiedzial mi, ze jesli po uplywie miesiaca sama nie zacznie sie budzic na karmienie tzn., ze nie potrzebuje i nie mam Jej zmuszac. Z tym, ze u mnie bylo tak, ze Julcia czasami nawet jak ja obudzilam wypijala tylko 20 ml. Taki maly spioszek z niej byl :)

13 lata 11 miesiąc temu #51094 przez Emme
Obudziłam się dziś ze strasznym bólem gardła. mam nadzieje, że mnie nie rozłoży i nie zarażę Toli bo we wt mamy szczepienie ;/

13 lata 11 miesiąc temu #51096 przez kakasia20
moj duzy michas to z poczatku sypial po 6-8 h cala noc cos w dzien a od 1,5 ms to w dzien sobie podsypia raczej drzemie po 1h potem sie smieje gaworzy wymawia grrr gaaa ehh eee buu msc temu tak sie mu nawinelo ze powiedzial w krzyku mama ma a heee a teraz jak placze to wzywa mam mama hee jest kochanym synkiem moim:* mimo tego co przeszedł to naprawde jest juz zdrowy.... . mamy tylko problemy z kupka bo mial bebiolna pepti 1 na recepte... ale w swieta doktorki jego nie bylo bo jechala do rodziny wiec skonczylo sie mleko mi i zakupilam bebilona 1 tego zielonego z imubofortisem bodajrze.. i ciezko sie mu kupki robi sa takie zolte jak zawsz ale z hhmmm jakby orzeszkami kawalkami hee ....mamy od doktorki na kupki plun do mleka jak oranzadka i pomaga.
mam takie 2 pytanie do was... moja kol urodzila dzidzie w pazdzierniku przez cc i w listopadzie wspolzyla po tym krwawieniu czy moze byc w ciazy jesli test wskazal brak ciazy a ja pobolewa tak jak i mnie podbrzusze pod rana na pachwinie z lewej strony.... ..odp

ja jednak te bole podbrzusza mam z tego ze ciagle nosze mojego smerfa co sie budzi a co 2-3 h spi........ wiec 7 kg nosic po cc sie oberwalam... do tego hopsam sobie na skakance zeby brzuszek stracic odp co mam powiedziec pszyjaciolce mojej.,

www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=74794

Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+

13 lata 11 miesiąc temu #51186 przez sunaja21
bebilon pepti 1 mozna kupic bez recepty - 100% platne to jakies 22zl...

mi gin powiedzial ze jak sie nie karmi piersia to juz 4 tyg po porodzie mozna zajsc...

[url=http://dawidek7-.aguagu.pl][img]http://dawidek7-.aguagu.pl/suwaczek/suwak3/a.png[/url]

13 lata 11 miesiąc temu #51332 przez mariosponge
kakasia20 napisał:

mam takie 2 pytanie do was... moja kol urodzila dzidzie w pazdzierniku przez cc i w listopadzie wspolzyla po tym krwawieniu czy moze byc w ciazy jesli test wskazal brak ciazy a ja pobolewa tak jak i mnie podbrzusze pod rana na pachwinie z lewej strony.... ..odp

Szczerze mówiąc nie jestem kompetentna w tych sprawach, ale myślę, że koleżanka może być w ciąży.
Mam znajomą która w ciągu jednego roku urodziła dwójkę dzieci, zaszła w ciążę z drugim chwilę po urodzeniu pierwszego.
Słyszałam też, że po cc trzeba 2 lata odczekać z ciążą, żeby wszystko się zagoiło prawidłowo, w innym przypadku robi się aborcję. Ale nie wiem czy jest to prawdą, oby nie. Powodzenia życzę koleżance.

Co do wstawania w nocy, to mój maluszek jak zegarek, równo co 3,5 godziny się budzi, zjada cyca i znów śpi:)

[/url]

13 lata 11 miesiąc temu #51342 przez paulina2209
o rany aborcja! myślę że to nie możliwe. ja słyszałam że po cesarce zalecane jest poczekać dwa lata i wtedy można rodzić naturalnie niby bez żadnych komplikacji.

mam do was pytanie z innej beczki. miałyście już okres?

13 lata 11 miesiąc temu #51357 przez Emme
Ciąża może być, bo wszystko jest możliwe. Ja się obawiam teraz jej jak nigdy. wiadomo, że najlepiej nic nie robić i będzie 100% pewności, ale..
Wolałabym najwcześniej za 2 lata wrócić do tego tematu (a mój Sz chciałby jak najszybciej..! Bo nie chce być dziadkiem dla swoich nastoletnich dzieci (ma 30lat))

okresu jeszcze nie miałam i nie tęsknię. Zastanawiam się czy po ciąży mi się wyreguluje wszystko (fajnie by było).

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka