- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad w tym roku będzie pogodny 2010
Listopad w tym roku będzie pogodny 2010
- martela89
- Gość
W rodzinne ze strony mojego M mam takie 2 osoby
Co byśmy nie kupili to ci zaraz też ale właśnie lepsze,masakra. My remonty robiliśmy oni zaraz też,my duży tv oni też,a jak przychodzi co do czego to płaczą,że na buty dla dziecka nie mają ani na przedszkole
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- paulina2209
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Monika moje szczęście KAF'ka
a jakiś frajer wiercił mi nad głową moja mała się tak przestraszyła że nie mogłam jej uspokoić. obudziła się i już nie może usnąć.
- mariosponge
- Wylogowany
- gadatliwa
- KAF'ka *Mr. Andrew - mój nowy piękny świat*
- Otrzymane podziękowania: 0
Emme
Z jednej strony oni mogą robić co chcą, ale było by dziwne gdyby Cię to nie irytowało. Widocznie Ci ludzie mają zaniżoną samoocenę skoro ciągle muszą robić coś żeby nie czuć się gorszymi od swoich znajomych. Ciągle muszą sobie i wszystkim udowadniać że też są ok, współczuję im.
Dziewczyny, czy zdarza Wam się że boli Was brzuch albo macie wzdęcia. Co wtedy robicie, karmicie piersią?
Już trzeci z rzędu dzień coś jest ze mną nie tak. Poprzednie 2 dni miałam straszne wzdęcia, chociaż nie jadłam nic nowego - wszystko co zwykle. A dzisiaj zjadłam parówkę i tak mnie boli strasznie brzuch... Zastanawiam się czy karmić piersią, czy to nie zaszkodzi dziecku.
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- paulina2209
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- martela89
- Gość
Moja na noc zjada 220ml mleka zagęszczonego kaszką ze zbóż czasami popija to cycem i śpi 5-6 godzin,a potem budzi się co 3 godziny na cyca,a ma 5 mies skończone.
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
- _aga86_
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 16/10/2009- najszczesliwszy dzien w moim zyciu:)
Dziewczyny dziś Tola przespała całą noc, tj ponad 7 godzin. Nie wiem czy powinnam się cieszyć czy martwic. Może powinnam ją obudzic na nocne karmienie?
Emme moja Niunia do 9/10 miesiaca przesypiala mi cale noce Przez pierwszy miesiac budzilam Ja raz w ciagu nocy na karmienie. Rozmawialam o tym z polozna i Ona powiedzial mi, ze jesli po uplywie miesiaca sama nie zacznie sie budzic na karmienie tzn., ze nie potrzebuje i nie mam Jej zmuszac. Z tym, ze u mnie bylo tak, ze Julcia czasami nawet jak ja obudzilam wypijala tylko 20 ml. Taki maly spioszek z niej byl
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kakasia20
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mam takie 2 pytanie do was... moja kol urodzila dzidzie w pazdzierniku przez cc i w listopadzie wspolzyla po tym krwawieniu czy moze byc w ciazy jesli test wskazal brak ciazy a ja pobolewa tak jak i mnie podbrzusze pod rana na pachwinie z lewej strony.... ..odp
ja jednak te bole podbrzusza mam z tego ze ciagle nosze mojego smerfa co sie budzi a co 2-3 h spi........ wiec 7 kg nosic po cc sie oberwalam... do tego hopsam sobie na skakance zeby brzuszek stracic odp co mam powiedziec pszyjaciolce mojej.,
www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=74794
Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+
- sunaja21
- Wylogowany
- rozmowna
- Dawidek 12.11.2010r. KOCHAM :****
mi gin powiedzial ze jak sie nie karmi piersia to juz 4 tyg po porodzie mozna zajsc...
- mariosponge
- Wylogowany
- gadatliwa
- KAF'ka *Mr. Andrew - mój nowy piękny świat*
mam takie 2 pytanie do was... moja kol urodzila dzidzie w pazdzierniku przez cc i w listopadzie wspolzyla po tym krwawieniu czy moze byc w ciazy jesli test wskazal brak ciazy a ja pobolewa tak jak i mnie podbrzusze pod rana na pachwinie z lewej strony.... ..odp
Szczerze mówiąc nie jestem kompetentna w tych sprawach, ale myślę, że koleżanka może być w ciąży.
Mam znajomą która w ciągu jednego roku urodziła dwójkę dzieci, zaszła w ciążę z drugim chwilę po urodzeniu pierwszego.
Słyszałam też, że po cc trzeba 2 lata odczekać z ciążą, żeby wszystko się zagoiło prawidłowo, w innym przypadku robi się aborcję. Ale nie wiem czy jest to prawdą, oby nie. Powodzenia życzę koleżance.
Co do wstawania w nocy, to mój maluszek jak zegarek, równo co 3,5 godziny się budzi, zjada cyca i znów śpi:)
- paulina2209
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mam do was pytanie z innej beczki. miałyście już okres?
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wolałabym najwcześniej za 2 lata wrócić do tego tematu (a mój Sz chciałby jak najszybciej..! Bo nie chce być dziadkiem dla swoich nastoletnich dzieci (ma 30lat))
okresu jeszcze nie miałam i nie tęsknię. Zastanawiam się czy po ciąży mi się wyreguluje wszystko (fajnie by było).