BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

13 lata 10 miesiąc temu #63269 przez alutka1011
mariosponge napisał:

alutka1011 napisał:

Mariosponge jak z paleniem dalej palisz?

Ale Ty jesteś złośliwa. Powiedziałam o swoim problemie Ci na gg a Ty to piszesz na forum. Nie nie palę, zresztą zdarzało mi się zapalić tylko jednego tygodniowo. Teraz się ogarnęłam na dobre i dałam sobie spokój z tymi papierosami, z czego jestem bardzo dumna, bo strasznie źle się z tym czułam.

Nie uswiadomiłaś mnie że mam nikomu nie mówić :P Weź wyluzuj :P
U mnie pierwsze dwa ząbki wyszły bezobiawowo ateraz się trochę męczymy Maja jest troszkę marudna :( ale da się przeżyć :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 10 miesiąc temu #63276 przez mariosponge
alutka1011 napisał:

mariosponge napisał:

alutka1011 napisał:

Mariosponge jak z paleniem dalej palisz?

Ale Ty jesteś złośliwa. Powiedziałam o swoim problemie Ci na gg a Ty to piszesz na forum. Nie nie palę, zresztą zdarzało mi się zapalić tylko jednego tygodniowo. Teraz się ogarnęłam na dobre i dałam sobie spokój z tymi papierosami, z czego jestem bardzo dumna, bo strasznie źle się z tym czułam.

Nie uswiadomiłaś mnie że mam nikomu nie mówić :P Weź wyluzuj :P
U mnie pierwsze dwa ząbki wyszły bezobiawowo ateraz się trochę męczymy Maja jest troszkę marudna :( ale da się przeżyć :)

gdybym chciała żeby wszyscy wiedzieli, chyba zapytałabym się na forum, a nie wchodziła specjalnie na Twój profil szukając Twojego nr gg i pisząc do Ciebie, nie sądzisz?
A wyluzować nie muszę, bo jestem na luzie cały czas. Przeraża mnie tylko to, jacy ludzie potrafią być podli. Cieszę się że nie mam takich znajomych w realnym życiu, wystarczy złośliwości tu na forum...

[/url]

13 lata 10 miesiąc temu #63278 przez alutka1011
No widocznie takie ze mnie chamidło :laugh:
Pomyslałam że oczekujesz szybkiej odpowiedzi zamaist czekać aż ktoś odpowie na twój post :laugh: Właśnie widać twoje wyluzowanie :laugh:

13 lata 10 miesiąc temu #63280 przez martela89
alutka1011 napisał:

Pomyslałam że oczekujesz szybkiej odpowiedzi zamaist czekać aż ktoś odpowie na twój post :laugh: Właśnie widać twoje wyluzowanie :laugh:

Naprawdę przestań być już złośliwa bo widać nie masz już czego się czepić.

13 lata 10 miesiąc temu #63282 przez alutka1011
martela89 napisał:

alutka1011 napisał:

Ale kto się teraz czepia ja się normalnie mariosponge zapytałam czy jeszcze pali bo mi kiedyś pisała a ona wyskoczyła na mnie jak bym jej ojca makaronem zabiła!

13 lata 10 miesiąc temu #63285 przez martela89
alutka1011 napisał:

martela89 napisał:

alutka1011 napisał:

Ale kto się teraz czepia ja się normalnie mariosponge zapytałam czy jeszcze pali bo mi kiedyś pisała a ona wyskoczyła na mnie jak bym jej ojca makaronem zabiła!

Widać Twoje wyluzowanie,weź wyluzuj-to jest ewidentne czepianie się.

Zastanawiam się czy Ty czasami nie masz jakiś kompleksów i w związku z tym wchodzisz na forum i szukasz dziewczyny której by tu przypiąć jakąś łatę.

13 lata 10 miesiąc temu #63288 przez alutka1011
Skoro tak uważasz to juz twój problem!

13 lata 10 miesiąc temu #63291 przez mariosponge
alutka1011 napisał:
Dobra, dajmy już z tym spokój. Mam to gdzieś co o mnie myślisz, czy jestem wyluzowana czy nie. Odbieraj sobie mnie jak chcesz. Nic Ci udowadniać nie zamierzam.

p.s.Dobrze, że nie musiał nikt Cię odpowiednio nazywać, bo sama się przyznałaś, że jesteś "chamidłem". spojrzenie prawdzie w oczy i przyznanie się do winy bardzo się ceni ;)

[/url]

13 lata 10 miesiąc temu #63298 przez alutka1011
No właśnie :lol: Gorzej jak toś robi z siebie niewiniatko :) Dobranoc kobietki ja zmykam do mężusia :) Miłej nocki :)

13 lata 10 miesiąc temu #63299 przez Ewa26
Cześć Kobietki! Nie było mnie przez 2 dni a Wy tyle naskrobaliście! :)

Nie chciałam tego komentować ale po przeczytaniu całości powiem tak:
Alutka! przeginasz! po jakiego grzyba się wpierdzielasz w czyjeś życie!
Ja też nie pracuję i nie mam teraz takiego zamiaru chce wychować i nacieszyć się córką! To po pierwsze! Po drugie wiele rodzin gdzie mąż pracuje nie ma możliwości zostawienia dziecka z babcią czy z dziadkiem żeby matka mogła pracować! Co może ma płacić niani 800zł jak zarabia 1200? Super praca za 400zł miesięcznie i oddanie dziecka obcej osobie!

Z innej beczki moja Julcia miała skazę białkowa lekarz tak stwierdził zresztą miała chrosty, lekarz powiedział żebym nie rezygnowała z karmienia piersią dał mi maść i w razie nasilenia kazał smarować. Byłam zła bo bardzo chciałam karmić i postanowiłam poobserwować małą dalej karmiąc piersią. Po tygodniu wsio znikło a ja jestem szczęśliwa że nie musiałyśmy rezygnować z Cyca! Inne pewnie by to uznały za "ZŁO" jak tak można! a jednak! hyh. :woohoo:

13 lata 10 miesiąc temu #63300 przez martela89
To super,że dalej karmisz piersią :woohoo:

13 lata 10 miesiąc temu #63304 przez Ewa26
Marleta strasznie mi ulżyło jak Julci to zeszło :woohoo: Jakoś nie chciałam karmić butlą oczywiście jeśli by było trzeba to bym karmiła ale na szczęście wszystko się dobrze skończyło :) Uwielbiam ja karmić i patrzeć na Jej minki :silly:

13 lata 10 miesiąc temu #63310 przez Martynka__89
OOooo coraz mniej odwiedzam forum (wolę przebywać z Mateuszkiem) a tu proszę dość ogniste rozmowy. Jestem w wieku Marteli, nie wyobrażam sobie podjęcia decyzji o dziecku bez "zabezpieczenia" finansowego. Czyt. kiedy zaszłam w ciąże razem z mężem pracowaliśmy mamy stałe pracy. Jestem na urlopie macierzyńskim, wybieram się na urlop wychowawczy a potem mogę wrócić do pracy. Emma podziwiam Cię za wytrwałość i organizację to nie lada wyczyn pogodzić tyle spraw. Aczkolwiek karmienie piersią dla mnie jest bardzo istotną sprawą, dzięki temu mam niezwykły kontakt z Mateuszkiem jakiego nikt inny nie będzie miał. Nikogo nie potępiam każdy żyje wg. własnych zasad, ja za nikogo nie będę żyła ani nikt za mnie. Mój syn kończy dziś 4 m-ce nie wystarczy mu już tylko leżenie, dlatego kiedy nie ma pory snu każdą chwilę spędzam z nim. Bardzo go kocham i uważam że jego rozwój niemowlęcy jest szalenie ważny i od niego zależy całe życie dziecka. Tyle idę spać dobranoc.

Moja Kropeczka:(9.02.2015

13 lata 10 miesiąc temu #63312 przez martela89
Martynka ja też nie wyobrażam sobie zajść w ciążę i nie mieć zabezpieczenia finansowego.

Mój mąż pracuje za granicą i jak zdecydowaliśmy się na dziecko wiedzieliśmy,że będzie nas stać na nie nawet jak przestanie pracować za granicą.

Całuski dla Mateuszka z okazji 4 miesięcy :kiss:

13 lata 10 miesiąc temu #63365 przez paulina2209
Ewa26 napisał:

Z innej beczki moja Julcia miała skazę białkowa lekarz tak stwierdził zresztą miała chrosty, lekarz powiedział żebym nie rezygnowała z karmienia piersią dał mi maść i w razie nasilenia kazał smarować. Byłam zła bo bardzo chciałam karmić i postanowiłam poobserwować małą dalej karmiąc piersią. Po tygodniu wsio znikło a ja jestem szczęśliwa że nie musiałyśmy rezygnować z Cyca! Inne pewnie by to uznały za "ZŁO" jak tak można! a jednak! hyh. :woohoo:[/quote]

też miałam taką sytuację karmiłam dalej tylko że na 2 tygodnie zrezygnowałam z białka i zeszło. teraz już jem co białkowe tylko w mniejszych ilościach i jest ok.
i też uwielbiam patrzeć na malutką jak je z cyca i ostatnio jak ona zobaczy cyca to aż piszczy żeby jej dać

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka