- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad w tym roku będzie pogodny 2010
Listopad w tym roku będzie pogodny 2010
- frostie
- Wylogowany
- gaworzenie
- w oczekiwaniu na Antosia
jak się dziewczyny czujecie?
ja wczoraj przeżyłam szok, bo moje maleństwo się prawie w ogóle nie ruszało , już się bałam, że coś złego się dzieje ale chyba jakieś ospałe było przez pogodę [zresztą tak jak i mamusia ] , bo dziś już się wierci jak szalone ..
ostatnio sobie pomyślałam, że mogłoby zejść z mojego pęcherza i zabrać rękę spod mojego żebra a tutaj psikus ....maleństwo o bardzo silnej osobowości zamknęło się w sobie i w ogóle udawało jakby go tam nie było .. och jakże pożałowałam swoich myśli .. i od dziś mówię sobie leż sobie jak chcesz, żeby ci tylko tam wygodnie było, bo jeszcze troszkę czasu razem spędzimy ..
Miłego dnia Ciężaróweczki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- frostie
- Wylogowany
- gaworzenie
Myślę że już sporo nam nie przybędzie a nawet jeśli to podobno łatwo jest to zrzucić:)Kakasia20 nie boisz się na rowerku pomykać?Też bym chętnie pojeździła ale się boje.Dzisiaj jeszcze sporo leżałam bo mi brzuchol twardnieje ale jak tylko się położę na godzinkę to przechodzi.Ja wózek mam po chrześnicy www.jackmar-wozki.pl/03.htm taki ale jest bardzo ciężki i zastanawiam się nad zakupem tego wózeczka allegro.pl/item1160050685_gleb_spacer_wo...mikrus_promocja.html choruję na niego od początku ciąży.Już sobie wymyśliłam że jak mąż dostanie wysoką premię to namówię go na zakup jeszcze w tym miesiącu bo już bym chciała żeby stał w domku
zastanów się nad tym
http://allegro.p/item1168682418_raf_pol_wozek_fenix_2w1gleboki_spacerowy_gratis.html#gallery
moja koleżanka już go ma w domku i bardzo sobie go chwali, zresztą miałam już okazje nim sterować ;)i kupię go sobie ale dopiero po przeprowadzce, zawsze to jeden gadżet mniej do spakowania
nie jest ciężki , jest bardzo zwrotny i wygodny ...
- kakasia20
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=74794
Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
ja ostatnio też się przestraszyłam, bo mała jakoś się nie ruszała, ale później ją przekonałam, żeby troszkę pofiglowała
choć w ostatnich dniach rusza się delikatniej (mam nadzieje, że to tylko wpływ pogody).
Dla pobudzenia, serwuję jej coś słodkiego-pomaga.
- fredeczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- kakasia20
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+
- frostie
- Wylogowany
- gaworzenie
z naturalnych sposobów łagodzenia bólu plecków proponuję ci basen lub kąpiel w ciepłej wodzie .. słyszałam ,że także masaż jest wskazany w takich sytuacjach..
co do samopoczucia to oprócz zgagi, która pojawia się niespodziewanie i męczy mnie przez kilka minut w ciągu dnia - muszę powiedzieć [nie zapeszając], że czuję się dobrze ...
Miłego dnia
- kakasia20
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+
- kakasia20
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jestem właśnie po glukozie. nastraszyłyście mnie troszkę, a tu nie było tak źle. za radą lekarza wzięłam cytrynę i dałam radę. gorsze było to siedzenie i czekanie... ;/
mała po takiej dawce "słodkości" dostała takiego powera.. hihi
a ja wręcz przeciwnie, mogłabym tam zasnąć.
A jak wyprawki dla Waszych maluszków?
Na jakim jesteście etapie?
Ja jestem tak w połowie:)
Brakuje mi jeszcze tylko jakiś śpioszków, kaftaników, skarpetek, chcę dokupić jeszcze z 10 pieluch, butelki (już sobie wypatrzyłam na necie zestaw startowy, chyba się opłaca (4 butelki ze smoczkami, 2 smoczki uspokajające i śliniaczek za 50zł z fishera), kosmetyki, no i jeszcze wózek
Łóżeczko chcę przemalować na biało (jakoś mi się podobają białe), jest fajne takie nieduże - dostaliśmy " w spadku" hih, choć Szymek na początku nie chciał używanego. Ale przekonałam go, bo nie było właściwie używane, córeczka koleżanki nie chciała w nim spać.
- kakasia20
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+
- frostie
- Wylogowany
- gaworzenie
- frostie
- Wylogowany
- gaworzenie
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kiedy byłam z koleżanką jakiś cza temu to ceny tych rzeczy były co najmniej 2 razy większe, więc jestem pewna, że to faktyczna przecena. Wszystkie moje zakupy to okazje
poza tym kupuję też rzeczy używane i tam też trzeba troszkę pochodzić, żeby na coś trafić
kolejny argument to taki, że mimo, że mamy odłożone pieniądze na całą wyprawkę to zawsze to jakoś lepiej wydawać mniejsze sumy, przynajmniej mi się tak wydaje
a ostatni to taki, że w razie "W" wolę być przygotowana. kilka miesięcy temu znajoma urodziła przedwcześnie i niczego nie miała dla dziecka i mąż był zmuszony do zakupów i czuł si,e co najmniej zagubiony.
A, zapomniałabym o najważniejszym- to czysta przyjemność !
A przesądna nie jestem
i jeszcze coś , nigdy nie wiadomo jak będziemy się czuły we wrześniu czy październiku
- fredeczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Wczoraj miałam tzw 100 dniówkę i zapomniałam zrobić zdjęcie brzuszkowi :(Nie wiem co się ze mną dzieje sklerozę mam straszną ostatnio nawet zapomniałam datę kiedy poczułam pierwszy ruch Michałka.A wy pamiętacie takie rzeczy?