BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

14 lata 7 miesiąc temu #21898 przez basik_twins
No ale widzisz mnie na zdjeciu a ja mam 174cm wzroistu wiec troszke 'olbrzymie' wyglądam

No trakie sny w ciazy to ponoć normalka

Ja jeszcze wybieram sie w przyszlym tyg do fryzjera bo:
po ciazy strasznie wypadaja włosy no ale nie koniecznie, ale przy moich blizniakach to watpie zeby mi cos zostało z wit w ciele
ale nawet jesli to i tak chce sie sciac bo
mam wlosy ok do konca łopatek denerwujem mnie tak strasznie ze nosze ciagle spiete, a nie dosc ze w ogole mam okrogłą buzie to teraz jeszcze spuchniętą no i sama ciaza tez ja zaokragla

wiec juz w ogole saga twiligh ksiezyc w pełni

chce sie oobciac tak ze styłu bombka a z przodu dłuższe (alla bekhamówa), z zastrzezeniem fryzjerce ze jak mi za krutko przud zrobi i bede wyglądać jak gej to jej rece poprzetracam :lol:
hehe
wczesniej czesto sie tak cielam zawsszze mi ładnie było no i niby wyszczupla tez sa wygodne bo szybko schna dobrze sie ukladaja i ciach za ucho nie ma wlosow a wyglada sie jakos kobieco a nie okragly pysk i wlosy ulizane na tyl :(

Tym bardziej ze zanim mi sie brzuch zejdzie mina miesiace a przechodze tragedie w zwiazku jeszcze taki wyglad staram sie teraz zrobic wszystko aby sie tak przygotowac by nie załapac mega dola

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 7 miesiąc temu #21899 przez iwkaa
no ja tez sie nie moge doczekac wojej Maji :lol: a na studiach dopiero dramat sie zaczyna sesje zaczynam za tydz i tak przez 3 weekendy pod rzad musze jezdzic 120km do szkoly nie dosc ze do produ coraz blizej stres czy wszystko bedzie ok to jeszcze ta szkola czy wszystko zalicze w terminie czy zdaze wogole mam nadzieje bo jak zostana mi poprawki na wrzesnien to juz koniec :(

14 lata 7 miesiąc temu #21902 przez MoNiaaa
iwka badz dobrej mysli wszystko zailiczysz w terminie ibedziesz miala czas dla coreczki :)

http

]

14 lata 7 miesiąc temu #21904 przez paulinkaaa2202
a ja widzę że wy spać nie możecie :P
ja to często miałam że śniło mi się że urodziłam dziecko martwe albo za wcześnie, albo śni mi się że juz lezy sobie mała w łóżeczku

Iwka 3 tygodnie nie obejrzysz się jak szybko miną, ale współczuje ci najgorsze są chyba te dojazdy chyba jedziesz jakieś 2h czy więcej,a to nie dobrze dla krążenia w nogach że masz je cały czas w dole ja tak raz jechałam i nogi spuchły mi jak balony...
Ale trzeba być dobrej myśli :)

Monia, Basik ja też mam cholernego doła i to już codziennie jak patrzę na siebie jak nie mam w co się ubrać to tragedia.... ten cellulit większy niż wcześniej rozstępy na pół nogi, duża dupa, szerokie biodra porażka, jestem ciekawa jak będę wyglądać po porodzie...i czy kiedyś założe strój kąpielowy :D
I do tego tyle kg na + :ohmy:

14 lata 7 miesiąc temu #21906 przez paulinkaaa2202
I zamiast myśleć o ślubie to ja myślę o dziecku... zostały 3 miesiące, a ja sama nie wiem czy ja chce tego ślubu :huh: co będzie z małą jak to będzie wyglądać z karmieniem i w ogóle mam coraz więcej wątpliwości i nie wiem co robić ;/ :(

14 lata 7 miesiąc temu #21910 przez iwkaa
paula to chyba nie ma nic gorszego niz watpliwosci przezd slubemja raczej nie mialam ale teraz jak czasem jestem zla na swojego meza to tak sobie mysle po co mi to bylo ale z drugiej strony zycie nie jest latwe i jak sobie pomysle jak bym nie miala meza i teraz dzidzi w brzuszku to nie wiem napewno nie byla bym taka szczesliwa bo jak widze jak sie zachowuja moje kolezanki jak marnuja sobie zycie z przelotnymi milosciami to tragedia sama nie wiem czy pod wplywem ich sama bym taka nie byla... no ale naszczescie mam swoja rodzinke i z tego jestem zadowolona :laugh:
a ty jak nie jestes do konca pewna to zawsze slub cywilny mozesz wziasc... to nie lepsze rozwiazanie...????

14 lata 7 miesiąc temu #21911 przez basik_twins
Moje zdanie na temat slubu jest takie ze jak bierzesz go po porodzie to nie wazne czy za rok czy za 1,5
i tak jest dziecki juz i tak
cywil jest dobry mozesz wziasc wczesniej dla papierka w razie w pozniej mniej klopotow takiech biurokrackich - chyba

teraz to ja nie wiem jak prawo pl wyglada w razie czego

14 lata 7 miesiąc temu #21912 przez iwkaa
Załączniki:

14 lata 7 miesiąc temu #21913 przez iwkaa
to moj brzusio :laugh: kto ma wiekszy??? hehe basik ty sie nie liczysz bo masz dwie gwiazdeczki w srodku :laugh:

14 lata 7 miesiąc temu #21914 przez basik_twins
Iwka sliczny !
:lol:

Ty chudzino :angry:

14 lata 7 miesiąc temu #21915 przez iwkaa
oj basik dieta cud :side:

14 lata 7 miesiąc temu #21917 przez basik_twins
tzn?

14 lata 7 miesiąc temu #21918 przez iwkaa
oj zartowalam po prostu taka jestem nie wiem dlaczego tak malo przytylam tzn moze nie malo ale na wolo wyglada :P

14 lata 7 miesiąc temu #21919 przez paulinkaaa2202
Iwka brzuszek to masz jak każda kobieta w ciąży :)
Ale widać że wszystko poszło ci w brzuch nóżki, bioderka masz szczupłe tylko pozazdrościć :P

14 lata 7 miesiąc temu #21925 przez basik_twins
Iwka masz zakaz publikowania swoich zdjęc na forum :lol:

hehheehe

żartuje oczywiście kochana chwal sie chwal
wal foty do konca zeby sie było czym puzniej pochwalić :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka