BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

14 lata 7 miesiąc temu - 14 lata 7 miesiąc temu #21759 przez basik_twins
Kurcze ale wes nie gadaj ale one po nowosci sa wyprane i uprasowane na parze to nie powinno.... u nas sa te ichnie dobre Holenderskie bezzapachowe naprawde nie ma szans zeby cos było nie tak z seri 0% ale nie kupowalam bo od znajomego gina mojego ojca dostalam tyle prubek ze mi spokojnie starczylo na wypranie wszystkiego..... no ale z pewnoscia nie bede prac kolejny raz - nie zdazylabym juz zreszta

Przeprasowane na parze powinno byc git

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 7 miesiąc temu #21760 przez paulinkaaa2202
No pewnie tak :)

14 lata 7 miesiąc temu #21775 przez basik_twins
U mnie skwar taki ze nie mam jak z dumu wyjsc bylam na szybkich zakupach i to wsio

Jest T R A G E D I A

a tu cisza :(

14 lata 7 miesiąc temu #21777 przez paulinkaaa2202
u mnie też skwar nigdzie nie wychodze rolety zasunięte...
Jeszcze dzisiaj tak się kiepsko czuję jakoś mnie mdli, w głowie mi się kręci, płakać mi się chce mam wszystkiego dość ;/

A jak tam u ciebie siara? leci bo u mnie tak ale co dziwne tylko z lewej piersi z prawej jeszcze ani razu nie było .... :huh:

14 lata 7 miesiąc temu #21778 przez monami
Hej :)

Ja piorę w proszku "Dzidziuś" a płyn do płukania mam "JELP" - cudnie pachnie pranie po nich :) tak, jakby maluszek w domu już był :P

14 lata 7 miesiąc temu #21787 przez Gosia
A robicie pranie raz czy dwa razy?

14 lata 7 miesiąc temu #21788 przez MoNiaaa
a u mnie pochmurno ale duszno... u mnie wogole siara nie leci.
ja piore raz wszystkie ciuszki :)

http

]

14 lata 7 miesiąc temu - 14 lata 7 miesiąc temu #21795 przez monami
Ja jak coś kupowałam, to prałam w normalnym proszku zaraz...a teraz już tak do prasowania piorę w tych dziecięcych. ( pranie ostateczne )

Dziewczyny, a powiedzcie...dla takiego malucha urodzonego w terminie, jakie rozmiary ubranek szykujecie do gotowości na ten czas powiedzmy pierwszego miesiąca? :P Ja sama nie wiem, jak to wszystko sobie układać. Najwięcej mam rzeczy w rozmiarze 62. Moja ciocia - położna powiedziała mi, żebym za dużo w rozmiarze 56 nie kupowała, bo szkoda kasy - dzieciaki szybko rosną, że lepiej kupić 62 i np podwinąć rękawki.
Mam też sporo ubranek, kupionych w UK i tam rozmiar określony jest 0-3 miesiące, na pewno się z tym spotkałyście..
Dobrze, że jeszcze będzie troszkę lata ( oby ze śliczną pogodą ), to zawsze łatwiej z tym ubieraniem :)

14 lata 7 miesiąc temu #21796 przez monami
co do siary - u mnie też brak. To chyba nie jest regułą, ze musi lecieć, prawda?

14 lata 7 miesiąc temu #21804 przez paulinkaaa2202
no wiadomo każda kobieta jest inna ale chyba pod koniec ciąży musi wystąpić siara bo to przygotowanie do laktacji. Ja się zdziwiłam bo mi pierwsza siara pociekła jakieś 3 mięsiace temu, ale to poleci raz na jakiś czas i zawsze tylko z prawej ...

Ja monami mam dużo ciuszków w rozmiarach 62 i 68 i też ma kilka takich od 0-3 miesięcya kilka że w ogóle nie ma rozmiaru ale są mniejsze od 56 więc trochę przegięłam :p Moim zdaniem też nie ma sensu kupować dużo w rozmiarze 56. No nie wiem jak się urodzi to może mieć od 51-57 zależy od dzieciaczka czy będzie duże czy malutkie

14 lata 7 miesiąc temu #21806 przez paulinkaaa2202
a oglądałam siatkówke :)
wygraliśmy 3:1 :D :D :D

Ale nikt chyba się tym nie interesuje :P

14 lata 7 miesiąc temu #21818 przez iwkaa
ja kupilam proszek JELP ze srodkie zmiekczajacym :) nie uczula i jest bez zapachowy moim zdaniem i uwazam ze jest ok bo dzidzia napewno nie lubi intensywnych zapachow

14 lata 7 miesiąc temu #21822 przez monami
Ja Ja się interesuję Paulinka :))) Skakałam z radochy a Zuzia razem ze mną :P

14 lata 7 miesiąc temu #21830 przez paulinkaaa2202
no proszę monami a jednak znalazłam wierną kibickę :) !!!! :lol:
jutro grają o 18h szkoda że nie gra stary skład choć pod koniec setów był wlazły i guma :D zagumny ale oni są po kontuzji dlatego na krótko wchodzili...
a grają we wrocławiu miałam iść ale tak się zastanawiałam czy nie za duży hałas :P

14 lata 7 miesiąc temu - 14 lata 7 miesiąc temu #21831 przez monami
Przybij piątkę :) Paulinka!

No właśnie..ten hałas...Dzieciaki mogłyby się przestraszyć...lepiej nie ryzykować :)Ja sobie odpuściłam wszystkie mecze w tym sezonie (z żalem), bo zawsze chodziliśmy...na Ligę, na Final 4 :) no i jeszcze jak Bełchatów grał ( bo to nasza drużyna ukochana) Często do Łodzi przyjeżdżają też moi rodzice - zapaleni kibice siatkówki :P hehe i razem meczujemy :)

No to spotkamy się może kiedyś u nas w Łodzi na jakimś meczyku? jak dzieciaki będą większe :P

Teraz mamy u nas nowa halę : Atlas arena. Super jest :) Wysoki poziom, komfort oglądania meczy naprawdę extra :)

A co do składu..nom..też mi brakuje niektórych weteranów :P ale....dajmy im czas..podleczą się chłopcy i wrócą do gry :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka