BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

14 lata 7 miesiąc temu #21592 przez monami
Gosia - bryka bardzo fajna :) Witaj w klubie - nasz wózek też w podobnych barwach :) Hehe..stoi sobie w gotowości w pokoiku Zuzi i czeka na pasażerkę. A ja mam frajdę..bo co jakiś czas sobie go chwycę i rundę po mieszkaniu zrobię ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 7 miesiąc temu #21593 przez paulinkaaa2202
A macie coś takiego??? jak leże w nocy i próbuje obrócić sie z jednego boku na drugi, najczęściej z prawego na lewy to przy obracaniu jak leże na plecach i próbuje na lewy bok się wygramolic tak ciągnie mnie na dole brzucha po prawej strony ból niesamowity

14 lata 7 miesiąc temu #21595 przez basik_twins
Tak paulinko jak noge wyprostuje to ogien ciagniecie i bol zarazem to jakis miesien pewnie co najwiecej za przeproszeniem w dupe dostał
Musisz tak jak ja szybko ale delikatnie i z gracją 'opasc' na lewy bok :lol:
i tez mam wlasnie z prawej strony na dole od podbrzusza az do pachwiny tak ciagnie az

14 lata 7 miesiąc temu #21596 przez basik_twins
Tak paulinko jak noge wyprostuje to ogien ciagniecie i bol zarazem to jakis miesien pewnie co najwiecej za przeproszeniem w dupe dostał
i tez mam wlasnie z prawej strony na dole od podbrzusza az do pachwiny tak ciagnie az

14 lata 7 miesiąc temu #21597 przez basik_twins

14 lata 7 miesiąc temu #21598 przez monami
basik - posmarowałam póki co maścią dla sportowców - zobaczymy, czy pomoże troszkę chociaż.

paulinka - o..ja właśnie tak mam i dziś było to samo, powtórka z rozrywki.

14 lata 7 miesiąc temu #21599 przez basik_twins
a ja niechcacy zaśmiecam forum :(

zacielo mi sie i klikalam zeby bylo szybciej :(

juz nie bede

jak dla sportowcow to powinno pomóc ale dobretez by było unieruchomienie go wzlaszcza jak piszesz na klawiaturze :)
zawiazac jakims bandarzem z dłonia zeby był nie scisnienty ale w prostej pozycji tak zeby wszystko mialo dobry przeplyw jak tak nic nie robisz to napewno pomoze :)

14 lata 7 miesiąc temu #21600 przez paulinkaaa2202
"opaść" dobre może jak słoń na lewy bok :D
no to widzę że to normalka w ciąży no basik ja też nie mogę prostować nóg nie dosyć że ból jak cholera to jeszcze skurcze w łydkach mnie łapią...
Kurcze no przesrane :huh:

14 lata 7 miesiąc temu #21601 przez MoNiaaa
no wlasnie ostatnio jak bylam u lekarza to mala sie jeszcze nie odwrocila :( pojde za tydzien to sie okaze ale wudaje mi sie ze dalej nie jest glowko do dolu co mnie troszke martwi...a jak wasze pociechy juz wszystkie zwarte i gotowe w odpowiedniej pozycji???

Gosia fajowy wozek ja niestety musze miec lekki jesli 15 kg mozna nazwac lekkim bo nie spotkalam sie z lzejszym bo na 4 pietrze mieszkam;/ jestem jeszcze przed zakupem ale napalilam sie na ten co kiedys iwka bodajrze pokazywala z TAKO ;)

Paulinko ja tak nie mam za to wogole ciezko mi sie zwlec z lozka jak mnie czasem w krzyzu boli ze podniesc sie nie moge :(
w nocy tez pudze sie ok 3/4 razy a pozniej ciezko wstac do pracy :(
oby do 1 lipca i wkoncu wyczekany i chyba juz zasluzony wypoczynek :lol:

http

]

14 lata 7 miesiąc temu #21603 przez Gosia
Monami no nasza bryka stoi u teściów w domku jak już będzie pasażerka to przywieziemy ją do nas.

Mnie czasami trochę bolą biodra i nogi zazwyczaj przy wstawaniu z łóżka, ale nie jest to jakiś sraszny ból. Kurcze jak Wy tak opisujecie co Wam dolega itd. to ja się zastanawiam co jest ze mną, że jak nic takiego nie mam. Gdyby nie rosnący brzuch i przybywające kilogramy to chyba bym zaczęła się martwić.

14 lata 7 miesiąc temu #21606 przez MoNiaaa
oj za to skurcze to mnie lapia w nogach... jak chce rozprostowac to czuje jak mnie chwyta ale jak szybko napne miesnia to szybko puszca i tak teraz jest lepiej bo byl czas ze nie moglam chodzic po tych skurczach kiedys w reke mnie chwycil jak herbate nioslam:P musial ktos ja odebrac odemnie a ja palcow nie wyprostowalam:P

http

]

14 lata 7 miesiąc temu #21607 przez paulinkaaa2202
no nie ładnie tak zaśmiecać forum zaraz poskarżę komuś :P

A co tam pochwalę się :D
Załączniki:

14 lata 7 miesiąc temu #21608 przez paulinkaaa2202
Załączniki:

14 lata 7 miesiąc temu #21609 przez paulinkaaa2202
Gosia może po prostu lepie znosisz ciążę :) nie martw się tylko ciesz się :)

No moja już jest główka do dołu od jakiegoś miesiąca jak nie jeszcze dłużej to mnie uspokoiło:) bo juz jest mała szansa że się znowu przekręci, głowa jest najcięższa więc trudno będzie.

Monia masz jeszcze trochę czasu obróci się na pewno to sa takie małe stworzonka a jakie już mądre :)

14 lata 7 miesiąc temu #21611 przez monami
Paulinka - rewelacyjne ;) cudne :) O wiesz...jak masz we Wrocku sklep PEPCO ( popatrz na ich stronie ) to polecam. Ceny super, jakość extra i co za ciuszki...boskie ;)

Co do położenia dziecka - nasza Zuzia już od jakiegoś czasu, w gotowości bojowej, głową w dół sobie leży :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka