- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpień 2010
Mamusie sierpień 2010
- sloneczko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- basik_twins
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 21.07.2010 - Najpiękniejszy dzień w moim życiu
Mój wrócił z pracy dostał obiad i mówi to o czym chciałaś pogadac a ja mowie zjedz spokojnie ja zjem galaretke bo zimna z lodówy fajnie chłodzi i nie tuczaca )
A on ze nie wazne mów
To mu powiedziałam że jak nie chce ze mną być to musi mi o tym powiedzieć bo jak ja mam dochodzić tą końcówke, utrodzić, wrócić do domu z dziewczynkami i sobie poradzić z tym wszystkim trzymjąc się kupy. Że musze wiedzieć na czym stoje, że przed wyjazdem do Polski sam wrócił z pracy przytulił sie albo po obiedzie jak widział jak smaruje brzuszek to ze już mu .... a wrócił i mnie dotknąć nawet nie potrafi. I że już sie zastanawiałam ze to może dlatego ze przytyłam i ze spuchnięta ale chyba nie bardzo bo wtedy tez byłam poza tym od tamtego czasu przytyłam 3kg czego nie widac bo to jest nic dla mnie
a on na to, że to może z nim jest cos nie tak że to mu sie moze cos w główce porąbało że nie wie sam czego chce
to ja mu wypomniałam jak się pytałam wczesniej czy jest pewnien dziecka ze mozemy sie wstrzymac na jakis czas z robieniem poczekac mamy przeciez czas... ale on był pewny
a teraz zostałam sama
bo watpie zebym mu kiedykolwiek wybaczyła zostawienie mnie przed samym porodem
oczywiscie zaraz po rpozmowie wstał i wyszedł z domu powiedział ze troche go nie bedzie bo bedzie pił piwo
jak ja sobie kurwa z dwójką sama poradze
Boje sie teraz ze pokarmu nie bede miec ze bede chodzic zdolowana wkiurwina dzieci beda ryczec naokraglo
Boże co za masakra
- _aga86_
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 16/10/2009- najszczesliwszy dzien w moim zyciu:)
- basik_twins
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pojechał na 6 dni wrócił
i nie potrafi mi nawet buzi dac
cmokał na dowidzenia - standardy takie
juz nawet myslałam ze sie ułozy bo tak sie jakby nawet super zrobiło ale wczoraj miałam dobry humor i chciałam buzi i normalnie nie cmoka tylko z jezyczkiem
to sie wycofał jakbym go gwałciła!
popatrzyłam sie na niego i zapytałam a to co?
A on ze nie ma ochoty na czulosci dlatego dzisiaj z nim rozmawialam i uslyszalam ze mu sie w glowie porabalo ze to moze jego wina
takze nie mam zielonego pojecia czy on kogos ma
i tak sie nie przyzna ewentualnei po 3 miesiacach jak beda dziewczynki jak zagadnie cos na temat wyprowadzki to bedzie wiadome bo tak to spimy nie dotykajac sie wcale nawet reka kazdy na skraju łóżka i raczej tak puki co chyba sie bedzie ciaglo
Normalnie az sie zastanawiam co mnie wzieło zeby sobie dzieci robic
\młoda jestem mogłam poczekac
Nie załuje ciesze sie ze je beda miała, ale....
mam nadzieje ze kazda ktora miala problemy w ziazy z partnerem zrozumie o co mi chodzi
- _aga86_
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basik_twins
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wydaje mi sie ze mnie zdradził
Cały czas chlał z kolegami tzn chlał - pił odstresowywał się
Z tym że to chyba raczej powinien sie pozbierac nie wiem albo wiedzieć ze zaluje obudził sie a tu ktos obok nie pamieta nie wiem a nie ze mu sie porabalo to chyba raczej tez nie to bo by raczej go to upewnilo ze boze co ja zrobiłem kobiecie ktora urodzi mi dzieci czy cos
nie wiem nie mam zielonego pojecia co mam myslec o tym
Raczej nic nie wymysle
- _aga86_
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basik_twins
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Czyli musze sie sprezyc zeby się zmieścic w 3 tyg
heh
On właśnie wrócił i poszedł do ogródka gadac z kims przez tel az mnie trafiło
wyszłam i mówie nie musisz sie kryc z dzwonieniem i weszłam spowrotem
On jak wrocił to ze popadam w paranoje, a ja ze jaka paranoje ze sam powiedział ze mu sie w główce namieszało ze to on nie wie czego chce
\a on cisza
ze w główce mu sie namieszało w Polsce bo przed wyjazdem mnie potrafil maltretowac o bliskosc a wrocił i nagle patrzec na mnie nie moze
ze mówiłam mu zeby sie dowiedział czego chce zanim dziewczynki przyjda na swiat
usiadł i sie mnie pyta co konkretnie chcesz wiedziec to mu mowie o czym rozmawialismy jak wrociłes z pracy co powiedziałam?
A powiedziałam ze jak nie chce ze mna byc to mi musi powiedziec zebym mogla sie psychicznie i wogole ogarnac w tej sytułacji z tym wszystkim
bo ja nie chce np spac z kims (z łzami w oczach) kto widze ze nawet dotknąc mnie nie chce
i on tak siedział i sie patrzył na mnie a taki stremowany był jak dziecko co sie boi a wie ze musi sie mamie do czegos przyznac
i chyba sie przestraszyłam ze on mi powie ze mnie nie chce bo wstałam i wychodzac (na spokojnie wszystko zupełnie) powiedziałam ze ja Ci powiedziałam wszystko co miałam do powiedzenia
poszłam sie kąpać przyszedł pod prysznc z hasłem
Ide sie napic
to juz nie wytrzymałam zaczełam płakac i sie go pytam co ja Ci zrobiłam
a on nic mi nie zrobiłas z takim tonem jakby chciał mi powiedziec to nie twoja wina (albo mi sie zdawało)
Skoro tak sie dzieje to ja juz zaprzestaje wszelakich rozmow bo nie ma sensu my bez krzykow na spokojnie rozmawialismy caly czas cisza spokuj normalnie i takie rzeczy wiec sie nie odzywam nie dotykam i tak sobie postaram poradzic
a on jak cos w ktorakolwiek strone bedzie chcial cos zmienic to predzej czy pozniej sie odezwie
- sara125
- Wylogowany
- budujemy zdania
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2
Ja nie wiem czy to połowa facetów przechodzi takie coś jak kobieta jest przy końcówce ciąży, że wali im na dekiel, nie wiem jak to wytłumaczyć może po prostu się boją tych wielkich zmian że będzie dziecko itp No ale przecież nas czeka też wielka zmiana i więcej wyzwań niż facetów i jakoś tak nie szalejemy jak oni. A oni zaraz niepewni czy nas kochają, czy chcą z nami być, jak byli nie pewni to po co nam dzieci robili, zostawić jest łatwo a uporać się z tym wszystkim. Nie są już dziećmi powinni wziąć odpowiedzialność za to co robią, mamusia już nie pomoże pora dorosnąć!!!
Najlepiej zwalić na nas winę, o co ci chodzi, czemu płaczesz, masz jakieś problemy itp. Kobiety potrafią się wyżalić powiedzieć o co chodzi, w czym tkwi problem, a faceci mur beton i ani słowa
Twój jest beszczelny!!! nie powiedział do konca o co chodzi, nie wiesz na czym stoisz co będzie z Tobą i z dziećmi, jak to facet idę pić i to jest rozwiązanie problemu no ja pierdolę nie mam sił do takich agentów. Na spokojnie się nie dowiesz, krzycząc tym bardziej
Cóż ja mogę ci doradzić Basiku, jedynie bądź opanowana, spokojna i czekaj, aż sam przyjdzie i coś powie, bo zmuszając go i wypytując nic nie powie. Może to przemyśli i sam w końcu odważy się powiedzieć o co chodzi. Bo ja sama nie wiem. Ale że cię zdradził, wydaję mi się że aż do takiego stopnia się nie posunął... No facetów ciężko rozgryźć
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basik_twins
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja tez nie raz tak miałam ze nawet chciało mi sie spac bardzo a nie moglam ulezec bo tak mnie bolało właśnie ze musiałam wstac poprostu
Ja musze o 10 wyjsc na badania
mam nadzieje ze mnie baba bez kolejki wpusci na robienie krwi bo nie mam jak inaczej
godz jade do szpitala i jest to bardzo ciazka poodroz dla mnie wogole to nie wiem jak ja sobie dzis poradze
bo upał straszny a ja ledwie chodze
Bo mam 11:40 USG pozniej lekarza a wyniki mam tak robione ze jak oddaje krew to musza isc odrazu badac zeby wyniki byly odrazu bo taka specjalna karte mi dr dała
oczywiscie musze tez zjesc jak zwykle zeby zołcia nie wymiotowac bo wtedy to ja z domu nie wyjde zeby gdzies nie pasc
Jakos to bedzie
- Gosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Maja nasze największe szczęście 16.08.2010r.
Basik trzymam kciuki żeby wszystkie badania były OK! I w ogóle żeby wszystko było OK żeby Cie jakoś podnieśli na duchu w tym szpitalu. Ja idę dziś na 13:00, ale chyba bez USG bo miałam ostatnio. Zobaczymy.
U mnie też zapowiada się słoneczny dzień, ale mi to nie przeszkadza, przynajmniej pranie ładnie poschnie na słonku. Potem prasowanie, bo jutro mój mężuś wyjeżdża na turniej piłki nożnej do Tczewa gdzieś niedaleko Gdańska. Na szczęście tylko na 2 dni. Chcę mu jeszcze dziś niespodziankę zrobić i kupić nowe getry piłkarskie (to te długie skarpety). Napewno się ucieszy, bo ma tylko jedne i non stop w tych samych gra. Uwielbiam robić niespodzianki i prezenty.
- Renia2108
- Wylogowany
- gadatliwa
- ♥ Natalka 22.08.2010r. ♥
Dzis jeszcze na badaniach krwi i moczu bylam, we wtorek do gina, znowu pewnie mnie oleje jak zawsze. A wogole ci lekarze do bani są, jak sie nie zaplaci to z NFZ nie ma co liczyc na fachową pomoc a tym bardziej pierworódce ktora zielonego pojecia nie ma o porodzie i tak dalej. Normalnie mu chyba wywiad jakiś zrobie i spisze wszystko na kartce bo brak słow.
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosia jaka z Ciebie cudowna żona dobrze dbasz o męża hihi
no to prawda pranko fajnie poschnie, tylko znowu te upały i ja będę puchnąć i umierać.
A rodzice jadą nad jeziorko jutro tak im zazdroszczę. Też bym pojechała popływać, poopalać się, ale w ten upał jestem skazana na siedzenie w domu ;/