- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpień 2010
Mamusie sierpień 2010
- _aga86_
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 16/10/2009- najszczesliwszy dzien w moim zyciu:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Maja nasze największe szczęście 16.08.2010r.
Paulinko z placuszków zrezygowałam, bo też mam tylko młode ziemniaki. Za to zjadłam pysznego loda Tartuffo ta kulka taka czekoladowa mmmm... pyszny. o matko jak ta moja córka też będzie taka słodka dusza jak ja w ciąży to będziemy walczyć z nadwagą Jutro idę do lekarza ciekawe ile waży to moje maleństwo. W 30 tc miała 1,5kg.
- sloneczko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
pewnie dziewczyny juz takie duze ze sie w obiektywie nie mieszcza
basik
przepraszam, moze bedzie lepiej jak nie bede wiecej komentowac. Chyba sama mam zly dzien.
niemyslam ze az tak Cie uraze, przykro mi z tego powodu. Zycze wszystkiedo dobrego i odpuszcze sobie komentowania Twoich wpisow, jedynie bede je czytac.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
takie drobne rozstepy jak basik to ja mam na calych nogach juz prawie do kolan mi siegaja a takie krechy jak paula mam po bokach i na dole brzucha...i co wygrywam w tym waszym konkursie mam 2 w 1:P caly dzien dzis mi sie placze i sama juz nie wiem czemu... hehe to przez moje plecy wszystkim smaka zrobilam:P a sama bym zjadla ziemniaczane placki ale z sosem pieczarkowym mmm uwielbiam:) a te rozstepy tez mi dopiero wyszly ok 2 tyg temu...
Gosia to ci strasznie zazdroszcze z enie masz i oby tak dalej:)
az zglodnialam przez was ide tosty zrobic albo mrozone pierogi bo pustki w lodowce
- Gosia
- Wylogowany
- rozmowna
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2
ja kibicuję w siatkę ale jest dopiero jutro i w piątek
- Gosia
- Wylogowany
- rozmowna
- sylwcia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nasz malutki SYNEK, nasze WIELKIE szczęście
a z rozstępami u mnie to jest tak dziwnie bo na dole brzuch mam taki miękki nawet można powiedziec że wiotki i tam są największe rozstępy aż takie rowki czuje a tutaj do góry gdzie jest zaokrąglony i taki napięty to też są ale o wiele wiele słabsze
- sloneczko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No właśnie myślałam że dziś jest ten z Niemcami w siatkę. No ale mi sę dni pomyliły i dziś grają Włochy-Serbia
dzis graja Niemcy z Hiszpania ale w noge, niepowiem Wam na jakim programie i o ktorej bo ja po niemiecku bede ogladac i jest o 20:30. Ale czasowo tez powinno tak samo byc.
gdyby ktos chcial tez kibicowac, jak ja i Laura.
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2
Gosia no w siatkę będą grać z Niemcami ale i tak już nie mają szans dostać się dalej, trudno, ale mecze na pewno obejrzę za to mówili że 20 któregoś sierpnia jest Memoriał Huberta Wagnera, a we wrześniu Mistrzostwa i one są najważniejsze
Kurczę całą ciąże miała nisko brzuch a teraz mam wrażenie że jeszcze bardziej opadł w dół, chyba już główka się zniżyła żeby wejść w kanał rodny....
ciekawe kiedy się zacznie
- basik_twins
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 21.07.2010 - Najpiękniejszy dzień w moim życiu
sloneczko napisał:
pewnie dziewczyny juz takie duze ze sie w obiektywie nie mieszcza
basik
przepraszam, moze bedzie lepiej jak nie bede wiecej komentowac. Chyba sama mam zly dzien.
niemyslam ze az tak Cie uraze, przykro mi z tego powodu. Zycze wszystkiedo dobrego i odpuszcze sobie komentowania Twoich wpisow, jedynie bede je czytac.
słonko skasowałam tego posta bo wysłałam go równo z twoim drugim sprostywującym
bo myślałam ze chciałaś być taka zabawna a sie okazało ze zle przeczytałas i sprostowałaś to
wiec daj spokuj nic sie nie stało próvcz tego ze mi mojego najwidoczniej nie ało sie na czas skasować
Same baby we wciąży i co tu sie dziwic a wszystko sie odrazu wyjasniło mozna zapomiec, co?
I w ogóle to są w niemczech herbatki laktacyjne? Bo w Holandi nie ma jak cos to mi rodzice przywioza jak beda na poczatku sierpnia a zaraz za granica Holenderska w niemczech mam tesciowa w sumie 1,5h od nas mieszka i jak by tam byly toby mi wzieła a tak bedem czekac...
- sloneczko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
sprostowalam bo tak nalezalo.
co do herbatek to ja tylko w niemczech kupuje, pisalm juz kupuje w rosmannie, dm (niewiem czy u was jest) schlecker (chyba macie) i w aptekach napewno dostaniesz. Alebo tak jak tez mowilam niech Ci rodzice kupia.
aha ja nie w ciazy juz, ale tez jestem rozdrazniona bo laura cierpi a ja z nia. Zapomniec mozna zawsze.
- basik_twins
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no ty to bardziej rozdrazniona napewno i wcale sie nie dziwie i nawet nie chce sobie wyobrazac ani sie wczuwac w twoje polozenie
a ja to juz tak smutnawo i wsciekle bo ledwie po domu chodze i nawet usiasc nie moge i jak cos jest teges to taka brutalna jestem ze szok
jeszcze raz dzieki za info i nie przejmuj sie moim postem bo jak sie nim bedziesz przejmowac to ja bede tym twoim pierwszym i co
- sloneczko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nikomu nie zycze tych cholernych kolek, ale niestety niekiedy nie jest to uniknione. To juz 5 noc prawie nie przespana, ale co noc jest gorze, w dzien jest tez tak samo, ale kiedys marzy ktos o wyspaniu sie....
kurde a by sie piwko przydalo bo juz graja, a tu tylko moge se pomarzyc.... ok ja ogladam mecz!
p.s laura musi dzis z kapaniem poczekac ;)do poki p.nozna sie nie skonczy. a przerwa jest mi za krotka bo my sie bawimy, a ona sie smieje jak niewiem co, hehe radocha, a placze jak ja wyjmuje z wody
- basik_twins
- Wylogowany
- mistrzyni słowa