BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

14 lata 6 miesiąc temu #24774 przez basik_twins
A dzien dobry iwko

Trójpak jak zwykle jest tu już od dawna :lol:

Zaraz zabieram sie z dziewuchami do szpitala pobrac krew sprawdzic cisnienie i pogadac dokladniej na temat porodu bo jesli stwierdza ze 30-go tj 37,2 tc jest za puzno to za tydz w pt trzeba wywołac bo inaczej tatus nie bedzie mogl byc przy porodzie....

zobaczymy co sie dowiem dzisiaj

Mojego znow na noc nie bylo... probowalam sie dodzwonic bo siedzac na łóżku nawet sie tak zle czulam ze balam sie do kibla wstac i okno u gury pod samym sufgitem uchylone i pizdzi bo u mnie nareszcie troche deszczu wiatru i slonko zakryte czsem tylko przeswituje no i chlodno w pokoju jeszcze na noc a ja nie mam jak sie tam wdrapac ani na czym bezpiecznie stanac z takim bebzolem wiec pozostalo mi opatulic sie po uchy i zasnac....

napisal mi tylko smsa zebym pogadala z dziewczynkami zeby juz wyszly to moze mu sie w koncu ponoawraca wszytsko we łbie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 6 miesiąc temu #24775 przez iwkaa
hej basik czyli co nie wrocil do domu na noc bo mu sie nie chcialao??? ;)
basik ja za tydzien 23 mam urodziny moze uda nam sie wlasnie na ten dzien :laugh: ale bylo by heheh

14 lata 6 miesiąc temu #24776 przez basik_twins
No... miały by moje córcie swięto w ten sam dzionek co Ty ;)

Nie wiem czemu nie wrocił
Dzwoniłam bo sie sama bałam z łóżka wstac ale nie odebral
napisal pozniej tylko smsa a nie spi juz 3 noce z rzedu...

ale skoro o 23 pisze takie smsa to przynajmniej wiem ze raczej spi u kumpla i przezywa jebniecie na dekiel z powodu dzieci problemow z praca itd a nie ze sie gdzies ... na boki

troszke ulzylo jak esa dostalam

dobra mykam sie ubierac

napisze popoludniu jak wroce lub wieczorkiem

a jak nie wroce tzn ze znow mi cisnienie jeblo czy cus :(

14 lata 6 miesiąc temu #24777 przez iwkaa
wrocisz wrocisz nczekamy na wiadomosc od ciebie

14 lata 6 miesiąc temu #24796 przez Gosia
Cześć dziewczyny! Basik wracaj jeszcze! A jakbyś urodziła np.jutro to by Twoje dziewczynki miały święto urodzinowe tak jak ja :laugh:
Iwkaa no Ty też już masz termin tuż tuż. Super!

14 lata 6 miesiąc temu #24801 przez martela89
Hej dziewczyny :)
Ja dzisiaj calutką noc się męczyłam taki ukrop był,włączyłam wiatrak ale nic nie dał,masakra.
I od rana znowu to samo gorąco tak,że szok.
Ale pocieszam się tym,że już nie dużo mi zostało :)

14 lata 6 miesiąc temu #24804 przez Kathi
Basik kurczę, co za cholera jedna z tego Twojego!!!!
Sama sobie dzieci nie zrobiłaś, to niech wraca i Ci pomaga, ja sobie nie wyobrażam takiej sytuacji. Dziewczyno jak urodzisz to sama zostaniesz, bo powie, że znowu w nocy nie śpi. Pomyślałaś o tym? Przy dwójce, to MUSICIE wszystko razem robić, nie ma, że boli, ze chce sie spać, że jest zmęczenie. Sorki, ze się wtrącam, bo to nie moja sprawa, ale szlag człowieka trafia jak coś takiego czyta. nie dosyc, że CI nie pomoże to dołoży roboty. Przepraszam, ale ;lepiej, żebyś teraz o tym pomyślała, a nie jak będziesz maiął dwójkę maluchów na rękach.

14 lata 6 miesiąc temu #24812 przez iwkaa
gosia to widze ze lipcowe dziewczyny jestesmy :lol: ja bym chciala urodzic w swoje urodziny ale to by byla niespodzianka najwiekszy prezent pod sloncem moze akurat sie uda :woohoo:

14 lata 6 miesiąc temu #24814 przez MoNiaaa
no mialabys cudowny prezent urodzinowy :) ja tez juz bym mogla urodzic juz prawie 37 tc mamy wiec nic nie stoi na przeszkodzie chcialabym 27 bo tj dzien w ktorym bralismy slub i tak fajnie by sie zlozylo ale jak bedzie nikt nie wie :silly: juz nie moge z tymi upalami...stopy ledwo do kapci mi sie mieszcza takie spuchniete mam ledwo chodze bo mnie bola :angry: moglo by przyjsc jakies ochlodzenie

basik to powodzenia na badaniach i melduj sie tu :)

http

]

14 lata 6 miesiąc temu #24816 przez monami
Hej Dziewczyny...

Upał koszmarny... i żadne sposoby na ochłodzenie się nie pomagają na dłużej niż kilkanaście minut...
Mam nadzieję, że dzielnie to przetrwamy :)

14 lata 6 miesiąc temu #24820 przez iwkaa
damy rade z tymi upalami ja monia koncze 37 tydz takze tez chciala bym juz to miec za soba ale fajnie sie mam zlozylo ze nasze kruszynki urodza sie latem bo mona wysc na spacer czy po siedziec na podworku a w zimie to bylo by ciezko

14 lata 6 miesiąc temu #24821 przez Kathi
Dziewczyny, ja to chodzę i dziękuję, że w zeszłym roku urodziłam , bo w te upały to ja chuda nie wyrabiam , a co dopiero Wy. Trzymajcie się chłodno ;)

14 lata 6 miesiąc temu #24822 przez MoNiaaa
no dokladnie ja sie strasznie ucieszylam ze akural latem urodze bo zawsze jesczze mozna duzo rzeczy ciekawych wymyslic zabrac gdzies dzidzie czy cos :) i dzien dluzszy :) ale mam nadzieje ze te upaly sie juz skoncza bo z malutka po polku nie bardzo w taki gorac bym sie wybrala :(

http

]

14 lata 6 miesiąc temu #24823 przez martela89
Monia nie prawie 37 tc tylko już 3 dni jesteś w 37tc :)
Bo to się liczy tak np-36+3 dni to jest pełne 36 tygodni i te 3 dni z 37 tyg. Parę dni temu do tego doszłam,szybka jestem :silly:

Ja dzisiaj skończyłam 35 i zaczęłam 36 tydzień :)

14 lata 6 miesiąc temu #24824 przez iwkaa
masz monia racje w taki upal nie pospacerujemy ja jak urodze to na kilka pierwszych tygodni wybieram sie do moich rodzicow bo tutaj w bloku nie dosc ze sama caly dzien to jeszcze taki skwar a na wsi to mozna posiedziec pod altanka czy jakims drzewkiem

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka