BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

14 lata 6 miesiąc temu #24980 przez basik_twins
Sperma przyśpiesza dojrzewanie szyjki macicy
Sam sex jest jko masarz szyjki macicy co wiadomo działa tez dobrze na rozwarcie
a orgazm sprzyja'podobno' skurczom

Ja wrocilam z godzinke temu niecała bo mnie wyslano na ktg i mocz zbadano i bialka troszke wiecej niz powinno
i musialam lezec czekac do 5 bo sie lekarze zbierali dyskutowac nade mna
no i mam pielegniarke na chate co dziennie do wtorku
bedzie przychodzic mi robic ktg badac cisnienie krew mocz
a we wtorek jade z samego rana do szpitala na cały dzien bo
te wszystkie badania bede miec wykonywane na miejscu
pozniej ide na usg z pomiarami dzieci takie duze
i czekam znowu do 17 na to ich zebranie i mi powiedza kiedy sie umuwimy na wywolywanie bo stwierdzili ze jak mi bialko tak podchodzi i tak sie czuje to nie chca ryzykowac i czekac ze mi bialko podskoczy bo im wyzej ciaza tym wiecej zlego moze sie stac

takze raczej do konca tyg bede miec dziewczynki na raczkach :) normalnie az zmienie suwaczek zaraz ;)

a wogole nie wiem jak w PL moze to wogole tk jest
najpierw tabletki dowcipne na rozwarcie i pozniej dozylnie oksycyna czy jakos tk na skorcze i powiedzieli ze moze to trwac nie caly dzien albo 4 dni zalezy jak bede na leki reagowac :/

i co wy na to :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 6 miesiąc temu #24981 przez MoNiaaa
no w koncu wrocilas :) prze pieronica jestes i bedziesz ei tu chwalic nam dziewczynkami a my bedziemy zdychac z upalow ladnie tak kolezanki wystawic :silly: oczywiscie zartuje :) jak tylko ma byc tak lepiej dla dziewczyn to super ze juz je bedziesz miala. ale wspolczuje ci tak caly dzien w szpitalu na badaniach spedzic... ja w czwartek ide do lekarza ciekawe czy cos sie zaczyna wogole dziac czy nic???

http

]

14 lata 6 miesiąc temu #24984 przez basik_twins
Hehe a jak :lol:

no ja do tej pory nie wiem jak sie mam bo rozwarcia nikt nie sprawdza ale skoro mi w 27 tak szyjka poszla to wywolywanie powinno trwac szybko raczej,....

jeszcze do mnie nie dotarlo

ale mm lekkiego stresa chyba no i spie do upadłego nie ma hu... :lol:

14 lata 6 miesiąc temu #24985 przez MoNiaaa
no nie dziwie sie ze masz stresa kazda ma jak czuje ze to juz a ty jak mniej wiecej znasz date to juz wogole :silly: tzn ze jak beda ci wywolywac to naturalnie rodzisz?? bo mowilas ze jednak cesarke bedziesz musiala miec? a jak tam z twoim cos lepiej czy bez zmian?? to 3maj sie cieplo i melduj nam co i jak :)

http

]

14 lata 6 miesiąc temu - 14 lata 6 miesiąc temu #24988 przez basik_twins
w PL byłabym skazana na cc

a tutaj priorytetem jest rodzic naturalnie dlatego jezeli bialko mi zejdzie to moge rodzic natualnie bo w razie cisnienia to dostane dozylnie extra lek i bedzie git - tak mi powiedzieli ostatnio i dzis

No jeszcze kwestia dziewczynek czy ładnie wyleza glowka sie wsadza w wyjscie czy sie beda przepychac i zrobia mamusi lipe

ale dzieci sa glowkami w dol i nisko wiec jak bialko bedzie wszytsko uspokojone to bedziemy sie starac rodzic naturalnie

moj stwierdzil ze mam mu dzieci urodzic to bedzie ok wszystko i taki normalniejszy jakby
ale mowi ze wychodzi
ja do niego ze wraca na noc dzis a on ze nie
to mu spokojnie powiedzialam ze jestesmy razem mamy dzieci i ze nie spi od 3 dni w domu i ze co to ma byc?
ze wraca dzis do domu i juz

14 lata 6 miesiąc temu #24995 przez paulinkaaa2202
No to Basik już gratuluję dziewczynek :)
I ci cholernie zazdroszczę ja też już chce :p

No kurcze nie rozumiem tego twojego dlaczego ucieka tak na noc czego on się boi...

14 lata 6 miesiąc temu #24996 przez basik_twins
No dzisiaj to miałam wrazenie ze w huja leci
ze tak wielce przezywa ze ostatnie podrygi otrygi czy jak to sie mowi

napisalam mu teraz smsa ze chce lody albo chrupki i cos gazowanego ardzo mocno fante pomaranczowa badz cole
za pol godz bede dzwonic

bo nawet jesli chce poimprezowac itd to nie az tak i nie ze ja kurwa leze w szpitalu serce mi spada z dziecmi w brzuchu cale 4 dni i ani razu mnie kurwa nie odwiedzi jestem na silnych lekach na cisnienie musze uazac zeby nie zemdlec i sama w domu

az normalnie bo niew ytrzymiem normalnie jak mozn byc takim skurwysnem

a ja suka jestem ja nawet po latach potrafe w 'najmniej odpowiednim momencie' komus pieknie dopierdolic albo sie zemscic

w koncu skorpion

14 lata 6 miesiąc temu #24998 przez paulinkaaa2202
kurczę tyle napisałam i net mi się wyłączył i dupa postaram się odtworzyć to co pisałam ale nie pamiętam dokładnie :angry:
Skorpiony są wredne miałam kiedyś przyjaciółkę z pod tego znaku :)
Ja się nie dziwie że jesteś zła i krzyczysz do niego i tak cię podziwiam jak piszesz że mówisz to i to tak spokojnie ja bym wybuchła !
Nie wiem co on się boi że będzie w domu i ty zaczniesz rodzić czy jak. Że ma tupet że zostawia cię i w dzień i noc samą no kurde a jak zemdlejesz, zrobi ci się słabo albo się potkniesz czy on w ogóle nie myśli czy co
Jak chce mieć zdrowe i silne córeczki to musi dbać o mamusie usługiwać jej, podawać jedzenie picie, a ty powinnaś leżeć jak królowa i nic cię nie powinno obchodzić. On jest ojcem i zdrowie jego dzieci też jest zależne od Niego powinien opiekować się mamusią no !

Ja to na swojego wydzieram się codziennie tak mnie wkurza że masakra, jeszcze teraz ma nocki, przychodzi po pracy, śpi cały dzień, wstanie, zje i znowu do pracy. A mi nic nie pomoże, nic nie zrobi bo on przecież pracuję i jest tak zmęczony.

Ja też nie wysypiam się rzucam się całą noc i jakoś coś w domu robię a on ma wszystko w dupie.

Faceci nie zrozumiem o co im chodzi

14 lata 6 miesiąc temu #24999 przez martela89
No wiem coś na temat skorpionów :)
Mój mąż to skorpion :)
Bardzo dobrzy ludzie kryją się pod tym znakiem ale jak dowalą to tak w pięty idzie,że nie wiadomo co zrobić...

14 lata 6 miesiąc temu - 14 lata 6 miesiąc temu #25006 przez basik_twins
wlasnie sie dowiedziałam ze ma mnie gleboko w dupie

czuje sie potaktowana dosłownie jak szmata

nie odbieral tel napisalam mu zarty sie skonczyly

a on smsa mowilem ci ale ty mnie straszysz
to ja dzwonie ale on nie odbiera a teraz sms ze

"wiem ze jestem beznadziejny ale prosze wytrzymaj i jakos sie chyba pouklada"

no a rzecz w tym ze ja na niego wcale nie krzyce tylko mowie tak jakbym chciala a nie mogla

a ja druga noc mam okno otwarte a nie mam jak stanac zeby zamkac i mi pizdzi

no i mi popizdzi :(

nie mam siły

14 lata 6 miesiąc temu #25007 przez paulinkaaa2202
A nie macie jakiegoś drugiego pokoju żeby tam nie spała gdzie otwarte okno?
Jedno słowo "tchórz" boi się odebrać ale na smsy odpisuję no żenada.

to co jak będziesz siedziała sama jak sama urodzisz to wtedy będzie ok i się między wami poukłada a teraz ma to gdzieś i radź sobie sama tak?

No kurde jestem za tępa nie rozumiem tego kolesia :huh:

14 lata 6 miesiąc temu #25008 przez paulinkaaa2202
no to Kochana opatul się cieplutko żebyś nie zmarzła i może połóż się i spróbuj zasnąć :)
niedługo nie będziesz miała czasu na sen może warto teraz wykorzystać

14 lata 6 miesiąc temu #25010 przez basik_twins
Badz miła i siedz cicho pozwalaj mi na to wszystko to sie ułoży

jak mu sie ułoży to chyba mi sie za to odwroci i to ja go chciec nie bede

Niech tylko stane na nogi

bedzie mnie błagał na kolanach albo straci rodzine
i dzieci beda wiedziec gdzie byl tatus

a najleprze ze cale zatrucie ciazowe mam przez niego

bo przez akies 2 tyg chocilam roztrzesiona i zaryczamna i mi cisnienie poszlo od cisnienia bialko - najprawdopodobniej

bo pigula sie mnie zapytala na dzien dobry w zeszlym tyg czy przechodze np jakies stresy czy cos

14 lata 6 miesiąc temu #25011 przez paulinkaaa2202
może jak was straci to wtedy zrozumie będzie już za późno ale takie życie, miał tyle szans i co...

ma to w dupie.

Basik odpoczywaj i nie stresuj się ( w tej sytuacji to bardzo trudne, ale chociaż postaraj się dla dziewczynek) potem rozprawisz się ze swoi teraz najważniejsze są twoje córeczki i twoje zdrowie

Potem jak staniesz na nogi to mu dokopiesz i dogadasz że mu w pięty pójdzie teraz go olej

14 lata 6 miesiąc temu #25012 przez _aga86_
Oj ja tez nie potrafie go zrozumiec... Co on wogole robi po nocach?? Nie sadze, ze imprezuje co noc, bo przeciez w ciagu dnia pracuje i skad by wzial na to sily... Nie pojmuje jak mozna zostawiac kobiete sama na kilka dni przed porodem?/ Szok- basik trzymaj sie no i teraz spij, spij i jeszcze raz spij, bo dluuuuugo sie nie wyspisz:P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka