BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

14 lata 5 miesiąc temu #27077 przez iwkaa
to monia masz juz isc spakowana do szpitala???

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 5 miesiąc temu #27078 przez Gosia
Monia co Ty nie zapomniałyśmy. Ktoś Cię przecież wymienił (nie pamiętam kto), ale myślę, że zrobisz ładnie dziś badania i wrócisz jeszcze do nas co?

14 lata 5 miesiąc temu #27080 przez Renia2108
Monia to w razie czego pisz co tam u Ciebie :) Czemu by cie mieli na tyle dni zostawic ??

14 lata 5 miesiąc temu #27081 przez MoNiaaa
ja juz w poniedzialek mialam isc do szpitala ze wzgledu na te spuchniete nogi i mialam podwyzszone cisnienie.ale przez weekend mi spadlo wiec kazala mi w piatek przyjsc i mnie zbada itp. w poniedzialek jakbym poszla to bym juz zostala do konca tak mi powiedziala dlatego teraz nie wiemc zy mnie zostawia czy nie. biore od wypadku koszule szlafrok i kapcie reszte torby mi dowioza jak zostane bo jade sama do szpitala i nie bede jej dzwogac :silly:

http

]

14 lata 5 miesiąc temu #27082 przez Gosia
Wiem , że w niektórych szpitalach jak już przyjdziesz i masz do terminu krótki czas to zostawiają. Ale często jest tak, że pytają czy chce Pani już urodzić? Wtedy na bank urodzisz, wywołują i już. Moja kumpela miała termin na 27.07, ale jej gin w tym czasie zaplanował urlop a ona chciała rodzić na jego dyżurze no więc się umówili, że przyjdzie 17.07 i urodzi. No i rzeczywiście tak się stało. Córeczka Julia waga 2700

14 lata 5 miesiąc temu #27083 przez Renia2108
U mnie by chyba zostawili i czekali na naturalny porod do terminu a potem jak cos by wywolywali. Mi kazali przyjsc z torba juz jak szlam do szpitala w razie czego.

Moj gin ma dyzur 2,6,9,21 sierpnia w szpitalu to musze jakos na te dni trafic hehe :D Bede sciskac nogi żeby wtedy byc u niego :D:D A najlepiej by bylo na 21 sierpnia na urodziny akurat tak ;)

14 lata 5 miesiąc temu - 14 lata 5 miesiąc temu #27084 przez Gosia
No jakby Ci przypadło na urodziny to miałabyś super :laugh: Ty Renia to jest niemozliwe!!! Ty masz urodziny w ten dzień co ta moja koleżanka o której Ci wcześniej pisałam. :laugh: haha ale jaja

Mój mąż ma 14.08 i też się zastanawiamy czy może to będzie ten dzień.

14 lata 5 miesiąc temu #27085 przez MoNiaaa
oj jakby sie mnie spytali czy chce urodzic to zdecydowanie TAK!!!!!! zobaczymy co mi powiedza az sie jakos dziwnie denerwuje.a w weekend pasowalo by mi bo moj maz by byl i zawsze to lepiej. ok dziewczyny to ja sie zbieram bo autobus mi ucieknie :silly: jak sie nie odezwe do wieczora to pewnie zostalam a jak wroce postaram sie napisac. milego dnia pa :)

http

]

14 lata 5 miesiąc temu #27086 przez Gosia
Trzymamy kciuki! No i mam nadzieję, że zostawiłaś Reni swój nr tel.

14 lata 5 miesiąc temu #27087 przez iwkaa
pisz pisz monia jak by co zebysmy sie nie martwily o ciebie jak o basika:) ale wydaje mi sie za jak ci nic nie dolega to nie powinni cie zostawic zawsze to czlowiek lepiej czuje sie w domu jak w szpitalu a po co by mieli cie stresowac no chyba ze to ta metoda na wczesniejsz porod hehe ja tez spadam jade do mamy po oddychac swiezym powietrzem hehe moze to zadziala na maje:)

14 lata 5 miesiąc temu #27088 przez Renia2108
Gosia a kolezanka nie nazywa sie Renia ? :D

Monia jakby cos to pisz i informuj zebysmy sie nie martwily o ciebie :) Ja tu bede dawac znac :D

No na urodziny bym chciala ale watpie ze dotrzymam do wtedy chyba ze to bedzie cud :D hehe

14 lata 5 miesiąc temu #27089 przez Gosia
Nie ma na imię Monika :laugh:

14 lata 5 miesiąc temu #27093 przez sylwcia
witajcie mamuśki a ja sobie śpię całą noc i jeszcze przez dzień tylko co jakieś 2 godziny chodzę siku ale już się tak przyzwyczaiłam że mi to nie przeszkadza w spaniu

czy Wasze maluszki też mają czkawkę ???? mój każdy dzień podskakuje a nawet dwa razy dziennie mu się zdarza złapac czkawkę juz od dłuższego czasu tak ma nie wiem czy to moja wina

14 lata 5 miesiąc temu - 14 lata 5 miesiąc temu #27099 przez martela89
hej :)
Ja przed chwilą wróciłam ze sklepu bo koleżanka dała mi cynk,że w Biedronce są wanienki z Kubusiem Puchatkiem z korkiem i termometrem za 27 zł i poszłam kupić :)
Śliczna jest zielona i ma kolorowe obrazki,były jeszcze różowe i niebieskie :)
O takie:
allegro.pl/item1153193065_wanienka_termo..._puchatek_wzory.html

14 lata 5 miesiąc temu #27103 przez Renia2108
Martela zarujesz ? To chyba ja skocze tez do Biedronki o ile sa we wszystkich... ;]

Sylwcia moja tez czesto czkawke ma. I kurde maja wasze tez takie jakby drgawki ? Bo sie martwie czy wszystko z nia ok, czasem tak brzuch mi sie zatrzesie dosc mocno ?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka