BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

14 lata 5 miesiąc temu #27040 przez Gosiaczek31
Renia całkiem możliwe :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 5 miesiąc temu #27042 przez Gosiaczek31
Mi ostatnio coś się poprzestawiało ze spaniem. Nie mogę usnąć do późna albo budzę się w środku nocy i potem śpię do 11.

14 lata 5 miesiąc temu #27043 przez paulinkaaa2202
Gosia też tak mam jak ty najlepiej to się rano śpi tak właśnie do 11 a wieczorem jest problem i tak się budze w nocy co chwilę

14 lata 5 miesiąc temu #27046 przez Gosiaczek31
Coś tu się pusto zrobiło... Chyba dziewczyny sobie smacznie śpią.

14 lata 5 miesiąc temu #27052 przez paulinkaaa2202
Halo Gosiaczku !

Ja nie śpie :P

14 lata 5 miesiąc temu #27053 przez Gosiaczek31
Paulinka jesteś jeszcze?
Coś mnie głowa rozbolała. To dziwne bo wczoraj też tak miałam. A całą ciążę ani razu.

14 lata 5 miesiąc temu #27057 przez margot
Hejka,
znowu wczoraj przez cały dzień mi się forum nie ładowało, a z rana bez problemu . Dziwne! Ale mam co poczytać, tak więc GRATULUJĘ BASIK !!! Śliczne niunie. :) To taki wzruszający obrazek. Ja nie mogę sobie wyobrazić jak moja dzidzia wygląda, czy blond czy czarna czy łysa..?? ;) Czy chłopak czy dziewczyna? Wczoraj w H&Mie kupiłam dresik biały "na wyjście" i do tego pasującą czapusię oraz skarki do kompletu . Mogłabym cały czas ciuszki oglądać w sklepie, ciężko mi było wyjść.
Zaraz jadę do gina , więc później zdam relację -jak uda mi się załadować stronę :angry:
Miłego dnia! Która dzisiaj :unsure: :silly:

14 lata 5 miesiąc temu #27063 przez iwkaa
no prosze w nocy myszy rajcuja a w dzien spia hehe dobrze ze ja nie mam takich problemow ze spaniem o godz 22.30 to ja juz spie no tylko cos wczoraj nie moglam zasnac a tak to ok jak widze o ktorej wy jeszcze siedzicie na necie to ja wstaje na pierwsze siusianie ale z drugiej strony wy bedziece juz przyzwyczajone do nie wyspania jak sie dziciaczki urodza a ja to bede umierac z nie wyspania hehe

14 lata 5 miesiąc temu #27064 przez Gosia
Renia2108 napisał:

Gosia ja niby z USG mam na 23 tak jak ty a z okresu na 12 wiec tez zbiega se z Twoim :D Moze w takim razie trafimy razem na porodowke hehe :D

No całkiem możliwe :laugh: Jednego jestem pewna ja następna nie będę!!!
Mi USG też wskazywało różne terminy: 18.08 potem 01.09 a teraz ostatnie na 24.08 więc zbliżony do OM 23.08 No cóż poczekamy zobaczymy :laugh:

14 lata 5 miesiąc temu - 14 lata 5 miesiąc temu #27065 przez Renia2108
A ja sie dzis fajnie wyspalam :D Przed chwila wstalam hehe :)

Ja wczoraj kupilam sukienke do chrztu, tak mi sie kurde spodobala ze musialam ja miec :D Potem wstawie wam jakies zdjecie ;) Taka bawełniana zwykla ale no kurde musialam ja miec :D

To na zdjeciu to nie ta sukienka :D To jeszcze z sesji zdjecia :)

Gosia za to ja moge byc nastepna :P Chociaż nie teraz bedzie moim zdaniem Iwka , potem Paulinka a potem ja martela :P heh
Załączniki:

14 lata 5 miesiąc temu - 14 lata 5 miesiąc temu #27068 przez Gosia
Reniu naprawdę śliczne masz te zdjęcia! A tak w ogóle przypominasz mi z wyglądu moją bardzo dobrą koleżankę :)

Ja widzę, że się łapię na sam koniec tej listy :laugh:
Ale może być, bo wiecie ja chcę jeszcze na wesele iść 25-go :laugh:
Maja nie może wujkowi chrzestnemu tego zrobić, że nas nie będzie :laugh:

14 lata 5 miesiąc temu - 14 lata 5 miesiąc temu #27070 przez Renia2108
Gosia to chociaz dobrze że dobra kolezanke ;) hehe Mnie tez sie te zdjecia podobaja dlatego wrzucam, swietna pamiatka bedzie :D Potem wywolamy sobie i nad lozkiem planuje w sypialni kilka powiesic i malutka oczywiscie jak juz bedzie tu z nami :D

Gosia ja 7 sierpnia na panienski mam isc i 14 na wesele, ale cos czuje ze do tego 14 napewno nie dotrwam juz :P Ale na panienski to bym szła jeszcze w dwupaku ;] Bo jak malenstwo w domu bedzie to juz napewno nie pojde...

14 lata 5 miesiąc temu #27072 przez iwkaa
swietne zdjecia renia dobrzego mialas fotografa:)!!

14 lata 5 miesiąc temu #27073 przez Gosia
No ja idę jutro na wieczór panieński. I w ogóle jutro cały dzień w biegu mnie czeka (już o tym pisałam wcześniej). No ale jak narazie jestem na chodzie, więc może będzie OKI hehe byle wieczorem po tym wszystkim na porodówce nie wyląduje hehe ale by było.

14 lata 5 miesiąc temu #27074 przez MoNiaaa
widze ze wszystkie zapomnialy o mnie :( mi tylko 10 dni zostalo. dzis ide do szpitala mozliwe ze juz do konca zostane nie wiem sama na co sie nastawiac zobaczymy co mi tam gin powie

ja od poczatku mialam jeden termin na 9 sierpnia i nic sie nie zmienialo naszczescie bo bym sama nie wiedziala jak na to patrzec :silly:

a co do spania to w nocy nawet dobrze spie z pobudkami na siusiu wczoraj tylko strasznie sie meczylam z zasnieciem..juz myslalam ze nie zasne ale jakos sie udalo :)

Basik slodkie te kruszynki twoje takie malutenkie :):)

http

]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka