BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

14 lata 5 miesiąc temu #27148 przez MoNiaaa
ja tam ciagle brzuszka dotykam.wogole nie wiem czemu ale te rozstepy strasznie mnie swedza...;/ dziwne to troche dla mnie ale czasem oszalec mozna cale nogi i brzuch mnie swedzi.czasem nieswiadomie przez sen sie drapie az sie budze :(

http

]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 5 miesiąc temu #27153 przez Gosia
Ja też dotykam, głaszcze, mąż całuje i mam to gdzieś. Jak wywołam poród to wywołam już i tak może się urodzic :laugh:

A dziś strasznie się martwię, bo malutka praktycznie w ogóle się nie rusza :blush: Niewiem co robić. Poczułam może 2 ruchy ok 15 i to wsio. Zastanawiam się czy nie jechać do szpitala zobaczyć co się dzieje. Teraz pojadłam płatki z mlekiem może się odezwie.

14 lata 5 miesiąc temu #27154 przez martela89
Gosia maluszki przed porodem się bardzo mało ruszają wiec może coś się zbliża :)

14 lata 5 miesiąc temu #27155 przez Gosia
Kurcze właśnie lekarz mówił że nie! Niewiem co robić :( Poczekam jeszcze! Zawsze wariuje między 21 a 22! Czekam cierpliwie i mówię do niej a ona nic :(

14 lata 5 miesiąc temu #27157 przez iwkaa
gosia zjedz cos slodkiego i poloz sie najlepiej i czekaj jak dlaej nie bedziesz czula ruchow jedz do szpitala jak przez caly dzien czu;as tylko 2 ruchy!!!
a jesli chodzi o glaskanie ja caly czas to robi i maz tez caluje i to ni nie pomaga hehe

14 lata 5 miesiąc temu #27158 przez iwkaa
ja kiedys pytalam tej swojej kolezanki poloznej kiedy mam sie niepokoic bo lekarz kazal mi przyjechac jak bedzie cos niepojacego z ruchami a ona mi powiedziala ze wlasnie jak bedzie ich przez caly dzien no a ty mialas tylko 2 a nie wiadomo czy sama sie poruszala czy cos ja zmusilo do tego nie chce cie straszyc ale ja bym pojechala albo zadzwon do lekarza pierwsze ale nie zlekcewarz tego!!!

14 lata 5 miesiąc temu #27159 przez Gosia
Dobra zjem 2 Kinder czekoladki i kładę się. A jak nic się nie porusza to się zbieram do szpitala. Kurde nie chce wyjść na panikarę. No ale jakby coś się działo niedobrego to bym sobie tego nigdy nie wybaczyła, że zlekceważyłam. No to narazie dziewczyny papa

14 lata 5 miesiąc temu #27160 przez iwkaa
nic sie nie martw napewno nikt tak nie pomysli nie ty jedna napewno z takim problemem sie zglosi lepiej wczesniej niz za pozno napisz pozniej gosia co i jak ok

14 lata 5 miesiąc temu #27161 przez martela89
Jeżeli chodzi o panikowanie to w takich sytuacjach to jest normalne w końcu chodzi o Twoje maleństwo. Dzwoń do lekarza!

14 lata 5 miesiąc temu #27172 przez Renia2108
Gosia jedz jedz ! Mi polozna mowila ze tak na godzinke powinnysmy sie polozyc i liczyc ile jest ruchow jak przynajmniej 6 to wszystko ok. A w szpitalu kazali mi liczyc 3 razy na dzien, wybrac jakas godzinke i to zapisywac. Wiec dla pewności nie zaszkodzi jechac i sprawdzic :)

Czasem dzieciaczki mało sie ruszaja, moja tez czasem prawie wcale , ale czekam do wieczora bo wieczorem sie rusza duzo.

Kurde forum znowu wczoraj cos podupadło bo nie umialam wejsc :/ Kurde co z tym jest...

Jak sie czujecie dziewczyny dzis ? ?:)

14 lata 5 miesiąc temu #27176 przez paulinkaaa2202
Ja dzisiaj spałam tylko 6 godzin, jakaś padnięta jestem i zmęczona ledwo chodzę, tak mnie tyłek boli jakbym nie wiem co robiła jeździła na rowerze na niewygodnym siedzeniu czy coś.... kręgosłup też strasznie boli :(

Jakoś nie potrafię się do niczego dzisiaj zabrać a tyle do sprzątania

14 lata 5 miesiąc temu #27179 przez Renia2108
Paulinka ja też mam mase sprzatania, a ta pogoda za oknem mnie jakoś nie motywuje do tego... Masakra. Jeszcze musze sie na miasto wybrać bo mąz mi szczotke do mycia podlogi połamał gamoń jeden hehe. I sie ukrywał z tym i nie przyznał od razu :P

Ja spałam od jakiejś 1 w nocy do 9.. Z tym że siku latałam z 6 razy ? :/ I potem zasnać nie umialam...

14 lata 5 miesiąc temu #27181 przez paulinkaaa2202
A Renia z tym sikaniem w nocy można oszaleć, ja sikam w nocy jak głupia a w dzień tak często nie chodzę....

Jestem ciekawa kiedy całą noc prześpie chyba za rok :D

A to mój ostatni zakup
kurteczka :D
Załączniki:

14 lata 5 miesiąc temu #27188 przez iwkaa
ciekawe co z ta gosia ni sie jeszcze nie odezwala ciekawe czy pojechala do szpitala czy nie..
Gosia zamelduj sie na forum!!!:)

14 lata 5 miesiąc temu #27189 przez paulinkaaa2202
Moim zdaniem będzie z Gosią wszystko w porządku, ja gdzieś chyba czytałam że teraz maleństwa większość czasu śpią więc nie ma powodów do zmartwień.

Moja czasami szaleje rusza się, wierci, a czasami jest spokojna, ale wiem że wszystko ok bo się wypina dupcią do mamusi cały czas :P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka