BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

14 lata 5 miesiąc temu #27246 przez margot
Uuu .. widzę ,że przy niedzielce to się wszystkim kima smacznie, a ja od 8 na nogach, ale nie narzekam, bo dziś spałam ! Yeah. Mała rzecz a cieszy :)
Poza tym coś mi strzliło , a może kliknęło w brzuszku wczoraj wieczorem, myślałam ,że omamy słuchowe, ale dzis z rana znów :unsure: Nie wiem co to , nie mogę nic na ten temat wygooglować.

Tak czy siak MIŁEJ NIEDZIELI B)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 5 miesiąc temu #27247 przez paulinkaaa2202
Oj Margot ja dzisiaj w ogóle nie spałam :P
Chyba nigdy już nie prześpie całej nocy ;/

No mamuśki odpoczywają w niedzielę chyba i śpią do 12 hehe

Buziaki :*

14 lata 5 miesiąc temu #27248 przez Gosiaczek31
Cześć dziewczyny! Dzisiaj jak nigdy wstałam o 9. Też nie mogłam spać w nocy. Wszystko mi przeszkadzało, począwszy od brzucha. Najgorsze, że jak maluszek wyskoczy to i tak nie będzie spania :laugh: Ale już nie mogę się doczekać tych nieprzespanych nocy :cheer:
Paulinka Ty jesteś z Wrocka. Gdzie zamierzasz rodzić?

14 lata 5 miesiąc temu #27251 przez martela89
Hej dziewczyny :)
A mi wczoraj od południa zaczęły się skurcze dosyć bolesne i częste i ciągnęło mnie aż do macicy :ohmy:
Czop też mi już chyba odszedł i powoli zaczynam się oczyszczać,mam tylko nadzieję,że do piątku wytrzymam.

14 lata 5 miesiąc temu #27259 przez Renia2108
Martela mi juz czop tez powoli zaczyna odchodzić chyba, niewiem ile tego ma byc ale jak sie kapalam z tydzien temu to takie w wodzie bylo jakby białko kurze z tym zalązkiem tym bialym. A skurcze dalej niewiem jak wygladaja ale brzuch mnie boli i plecy okropnie :(

A dzis spalam do 12 :D:D od 12 hehe. To sie aby raz wyspalam :P

A i mam wiadomosci od Moni że zostaje w szpitalu , niewie na jak dlugo jeszcze że da znac :) I macie pozdrowienia wszystkie od niej :*:*

14 lata 5 miesiąc temu #27261 przez Madzia89862
tak sie wtrace margot jak ja bylam w ciazy w nocy obudzil mnie jakis wlasnie taki jakby strzal w brzuszku dosc mocny a po chwili mialam skurcze co 2-3 min.mi odeszly poporoostu wody wtedy ale u ciebie widze rano sie powtorzylo wiec nie wiem co to oznacza

14 lata 5 miesiąc temu #27263 przez paulinkaaa2202
No kochane MAMUSIE dzisiaj zaczął się nasz miesiąc SIERPIEŃ !!! :)

Gosiaczku ja mieszkam 2km od Wrocławia i będę rodzić w swoim rejonie czyli w Środzie Śląskiej mały szpital ale przyjazny jest tylko 8 łóżek, ale mam wrażenie że taki szpital jest lepszy nie ma tyle ludzi i położne mają więcej czasu żeby zająć się maluchami i pomóc nam - mamusiom. Byłam już tam rozmawiałam z położną i odczułam dobre wrażenie, poza tym są już tam położne z tak 20 letnim stażem żadnych młodych :)

A mi czop odpadł w środę.

Czyli Monię zatrzymali w szpitalu pewnie na to wysokie ciśnienie i obrzęki ciekawe czy poleży do swojego terminu czy wcześniej jej wywołają ale chyba jak nie ma żadnego zagrożenia to poczekają do terminu chyba że sama urodzi

14 lata 5 miesiąc temu #27264 przez Gosia
Hej dziewczyny!

Sorki, że wczoraj nic nie napisałam ale nie mogłam się na forum zalogować. Wszystko jest w porządku. Do szpitala nie pojechałam bo mała zaczęła fikać po czekoladzie. No ale stres był ogromny aż się poryczałam. Widocznie miała taki dzień. Reniu ja Ci nr na gg wysłałam, ale zaraz Ci napiszę smska to będziesz miała. W ogóle dziewczyny dzięki za troskę jesteście super!

No widzę, że u nas równo z początkiem naszego kochanego SIERPNIA zaczęło się dziać. Ja nic takiego jak czop nie zauważyłam, więc mamy jeszcze czas. Boli tylko kręgosłup od czasu do czasu no i podbrzusze. Buziaki dla Was wszystkich i miłej niedzieli.

14 lata 5 miesiąc temu #27266 przez paulinkaaa2202
No to Gosiu ciesze się że u Z wami wszystko w porządku :)

14 lata 5 miesiąc temu #27271 przez monami
Gosiu - fajnie, że wszystko jest ok. Jak widać dzieciaki czasem tez mają leniwe dni :) buziaki :*

14 lata 5 miesiąc temu - 14 lata 5 miesiąc temu #27274 przez paulinkaaa2202
ale tu cisza :P

to ja może pochwalę się swoimi wczorajszymi zakupami :) body getry pajacyki
Załączniki:

14 lata 5 miesiąc temu #27277 przez Renia2108
:) Śliczne ubranka Paulinka :D

Ja porobie fotki jak bede ukladac w szafkach to Wam tu coś tez wrzuce :D Wy sie tak chwalicie a mi żal tylek sciska hehehe.

No ciekawe kiedy bedzie sie cos konkretnego tu u nas działo :D Kurcze juz bym chciala miec ta Natalke tu z tej strony ;)
Tylko żeby to chlopczyk byl bo mi wszyscy mowia ze urody mi nie odebrala i ze chlopczyk bedzie :P

14 lata 5 miesiąc temu #27278 przez iwkaa
no to Gosia super ze wszystko jest ok ja nie wiem co z tym moim czopem ja codziennie mam taka biala gesta wydzieline i musze miec caly czas wkladke wiec nie wiem czy to mi tak powoli odchodzi czy tto nie to jeszcze Jutro ide na KTG wiec moze czegos sie dowiem i dzisisj caly dzien czuje ze tak mnie cagnie na dole brzucha i nawet to boli w sumie to przez caly dzien tak mi sie robi no i okolice krzyzowe mnie bola dosc mocno co jaki czas jak bede miec bole krzyzowe a cos czuje ze tak bedzie to umre chyba;(

14 lata 5 miesiąc temu #27279 przez paulinkaaa2202
o to widzę Iwka ze będziemy miały podobnie ja jestem pewna na bank że będę mieć bóle krzyżowe już ich doświadczyłam są okropne, nie dosyć że brzuch boli to i kręgosłup no ale cóż niektórzy mają łatwiej niektórzy trudniej.

To daj jutro znać po KTG :) czy już są jakieś skurcze :)

14 lata 5 miesiąc temu #27284 przez monami
paulinkaaa2202 napisał:

ale tu cisza :P

to ja może pochwalę się swoimi wczorajszymi zakupami :)

body getry pajacyki

Oooo...kupiłam te same body :P
dobry gust Paulinka :P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka