BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

14 lata 5 miesiąc temu #27192 przez iwkaa
Ja tez tak mysle ze nic sie nie stalo ale lepiej jak to sprawdzila ja na temat ruchow jestem normalnie uczulona!!! lekarz za kazdym razem mi powtarza ze mam przyjechac do szpitala jak odejda mi wody czy zaczna se skurcza albo bedzie krwawienie lub cos niepokojacego w ruchach!!! a 2 ruchy na dzien to bardzo malo ja nei chce was straszyc ale moim 2 znajomym dzieci przed samym porodem udusily sie i urodzily martwe byc moze dlatego tak w szpitalu lekarze pilnuja tych ruchow a ja sama jak czuje tylko kilka ruchow na 2 czy 3 godz juz zaczynam panikowac

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 5 miesiąc temu #27195 przez paulinkaaa2202
To czekamy na wieści od Gosi...

Iwka jak tam? masz już jakieś objawy chyba nie :P
A ty jak nie urodzisz do 6 sierpnia to idziesz do szpitala i ci wywołują?

U mnie wszyscy zdziwieni ty jeszcze nie urodziłaś... ja mówię no nie urodziłam przecież to nie ode mnie zależy tylko od małej kiedy będzie miała ochotę wyjść sobie z brzuszka :P

14 lata 5 miesiąc temu #27196 przez iwkaa
no tak jak nic sie nie bedzie dzialo to 6 lub 9 tj piatek lub poniedzialek zostane w szpitalu no ja mysle ze zrobia wywolanie bo juz zaczynam sie martwic ze to za dlugo od tego pierwszego terminu juz bedzie 2 tyg i boje sie zeby to nie zaszkodzilo dziecku
no ja tez juz mam dosc tych pytan smsow czy juz urodzilam jak sie czuje itd denerwuje mnie to juz bo sama nie wiem kiedy moge urodzic

14 lata 5 miesiąc temu #27200 przez margot
Cześć dziewczęta!
Gosia mam nadzieję ,że wszystko okay . Moja dzidzia też mniej się rusza niz wcześniej. No ,ale jak Ciebie niepokoi to lepiej sprawdzić.
Śliczna kurteczka Paulinko , ja zaraz idę prasować ubranka na wyjście dzidzi kupiłam dresik welurowy unisex oczywiście. Pokaże wam potem, teraz schnie.
Co do nocki to też miałam MASAKRĘ !! SIedziałam do 3 potem leżałam , w końcu zasnęłam , wstałam 0 8 ... i teraz odrabiałam od 10-12. Jestem taka rozregulowana ,że szok. :( No i gratisowo swędzonko non stop. Chce mi sie rodzić ;)

14 lata 5 miesiąc temu #27203 przez Renia2108
Kurde a mi Gosia nr nie napisała :( Tak to bym zapytala czy byla w tym szpitalu i czy wszystko ok..

Mnie tez sie mała wypina non stop dupcią hehe, albo nóżki pod żebra wklada co mnie okropnie denerwuje hehe.

A czujecie ruchy tak pod brzuchem ? Nie w samym brzuchu a pod od razu ? Moze tak czuje dlatego ze mala jest juz niziutko i tam teraz sie kręci ?

14 lata 5 miesiąc temu #27204 przez iwkaa
ja czuje takie ruchu niziutko jak mnie tam smera czasem nie jest to pzyjemne bo takie dziwne to uczucie jak by chciala wyjsc a nie mogla;/

14 lata 5 miesiąc temu #27205 przez Katarzynka
Ja tak ni z gruszki ni z pietruszki chcem wan napisać że jedna dziewczyna ze szkoły rodzenia co miała termin na 17.08- 29,07 urodziło slicznego zdrowego synka. Więc prawie 3 tygodnie wczesniej i wszytko OK

14 lata 5 miesiąc temu #27211 przez margot
Czyli możemy już rodzić :laugh:
Ja w międzyczasie oczekiwań wieści od Gosi pokaże wam ciuszki :)
Załączniki:

14 lata 5 miesiąc temu #27212 przez margot
To strój na wyjście z H&Mu , do tego są takie welurkowe spodenki do kompletu, ale w kadrze się nie zmieściły i czasusia ... :)
Załączniki:

14 lata 5 miesiąc temu #27214 przez iwkaa
hehe fajne Margot:) ja juz dostalam tyle tych ciuszkow ze zaluje ze cokokolwiek kupowalam na 4 miesiace mam tyle ze moge mala przepierac kilka razy dziennie no i napewno jeszce sie na zbiera od znajomych jak beda przychodzili mala zobaczyc :)

14 lata 5 miesiąc temu #27218 przez Renia2108
Ja od znajomej odkupiłam mase ciuszków, duzo dostalam tez :D Musze poukladac wszystko w szafkach (najpierw musza dojsc) i wtedy bede wiedziec..

Margot a ciuszki sliczne :D:D

No Iwka dokladnie takie uczucie! Cos smyra i dzis jak reke polozylam to czuc pod reka bylo jak sie rusza nawet. Takie smieszne uczucie hehe.

14 lata 5 miesiąc temu #27221 przez paulinkaaa2202
Margot ciuszki śliczne :)

matko ja dzisiaj tak się nasprzatałam że ok 13.30 złapał mnie taki ból brzucha (jakby kolka) po lewej stronie tak kuło że wytrzymać nie mogłam i ból się nasilał. Zaczęłam mieć skurcze było ich kilka co 13 min ... no ale później przeszło bolał mnie brzuch ale już mniej, troszkę odpoczęłam pospałam i jest ok

Myślałam że to już a jednak nie jest tak łatwo i tak szybko jak myślałam szkoda

W międzyczasie mała i tak się ruszała, wierciła, nawet rączką tak wypchała mi brzuch może powoli powoli się szykuję, najgorsza jest niewiedza czy to już, czy to te skurcze itp :(

14 lata 5 miesiąc temu - 14 lata 5 miesiąc temu #27227 przez monami
Nudziło mi się dziś... :)
zdjęciowo było :)

Załączniki:

14 lata 5 miesiąc temu #27231 przez margot
Monami masz ty talencik kobieto. Nastrojowe fotki i fajne literki :)

14 lata 5 miesiąc temu #27233 przez monami
dziękuję margot za miłe słowa :) robię to, co kocham :) a, że to mój zawód przy okazji to już zupełnie się cieszę :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka