BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

14 lata 2 miesiąc temu #41176 przez alutka1011
Moja śpi i śpi :( już mi się nudzi za nią :( Wstanie to zje zupkę strasznie jej smakują ale te rossmanowskie babydream bo dawałam jej z bobovity i z hippa ale jej mniej smakowały

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 2 miesiąc temu #41181 przez MoNiaaa
a moja spipo 10min.

ja jeszcze nie dawalam zupek ani nic innego ale zakilka tyg sprobujemy.ciekawe czy jej posmakuje

http

]

14 lata 2 miesiąc temu #41183 przez alutka1011
Mojej tylko kaszka nie zasmakowała :( moja w dzień po 30 min ale teraz jakiś rekord pobija(chyba przez ta pogode)

14 lata 2 miesiąc temu #41211 przez martela89
Ja nie odkładam mojej małej do łóżeczka i nie zostawiam jej samej chodzę do niej siedzę głaskam ją,trzymam za rączkę i zasypia. A tulenia to ma aż nadto bo jak ma kaprys to czasami pół dnia ją na rękach noszę(wszyscy się śmieją,że nas wyćwiczyła :lol: )

Ona ma swój pokoik ale łóżeczko ma u nas i śpi z nami w sypialni bo w nocy budzi się co 3 godziny i nie chciało by mi się tam latać.

Moja Vanessa też jest drobna ciuszki nosi 68 ale każdy mówi ,że rośnie w oczach :)

14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #41217 przez MoNiaaa
Julka w spudniczce :)

niestety nie ma pogody zeby tak gdzies wyjsc :(

http

]
Załączniki:

14 lata 2 miesiąc temu #41234 przez iwkaa
ale sie dziewczyny rozpisaly przez weekedn nie bylo mnie 3 dni bo bylam w szkole a tu tyl czytania hehe Maja juz sama zosteje z tata na te 3 dni jak mnie nie ma i powiem ze radza sobie siwtnie sami sie kapia i siedza cly dzien bo mieszkamy sami:)
moniaa twoja juleczka jest podobna do mojej Maji jak na nia patrze ale jeszcze takie male dzieci sa do siebie podobne:) licznie jej w tej spudniczce a Moja Maja juz spi prawie 3 godziny ubtalam ja i polozylam do lozeczka otworzylam okno i spi jak zabita bo na spcer brzydka pogoda
moja Maja sama zasypia w lozeczku i w dzien i w nocy nigdy jeszcze jej nie kolysalam jak przezd snem pije mleczko to spiewam jej kolysanki ona powoli zasypia ale jak ja wezme na bekacza to sie budzi i wkladam do lozeczka daje smoka i ona przytula sie do swojgo misia i zasypia ale bez misia to by tak latwo nie zasnela wtedy tak cudownie tuli sobie go do noska:) i po chwili wypluwa smoka i spi cala noc bez

14 lata 2 miesiąc temu #41236 przez MoNiaaa
iwka dodaj jakies zdjecia Maji :) tez bym chciala nie musiec jej lulac a u nas to sporo trwa a ona coraz ciezsza

http

]

14 lata 2 miesiąc temu #41238 przez iwkaa
zaraz cos wybiore:) to jest wlasnie kwestia tego ja dziecko jest nauczone od poczatku jesli kalysalas juleczke od poczatku teraz bedzie sie tego domagac nwet jak ty bedziesz chciala z tym skonczyc ale uwazam ze im szybciej przestaniesz to robic tym lepiej dla was bo pozniej bedzie starsza i sprytniejsza oczywiscie jezeli chcesz juz przestac ja lulac to zrob to lepeij juz teraz napewno sie uda choc pewnie chwile to potrwa i bedzie plakac ale krzywda jej sie nie dzieje jak zasnie sama i troszke po placze:)

14 lata 2 miesiąc temu #41243 przez iwkaa
Załączniki:

14 lata 2 miesiąc temu #41244 przez iwkaa
moze na tych zdjeciach nie bardzo jest podobna ale w rzeczywistosci tak w zaleznosci jak minke zrobi:)
Załączniki:

14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #41248 przez wiola
Julka jest sliczna,Jwa fajna Maja pyza ,mamy taki sam leżaczek dostalismy,buziole dfla was od Filipka

14 lata 2 miesiąc temu #41249 przez MoNiaaa
jaka slodka czuprynke ma :)

no to zalezy odminki :) jeszcze sa w takim wieku ze wszystkie cos maja podobnego :)

jeszcze niedawno szykowalysmy sie do porodu i balysmy sie a tu dzieciaczki takie duze prawie juz siedza i kontaktuja gaworza i sie usmiechaja.jak taki maluszek sie zmienia z dnia na dzien niesamowite

http

]

14 lata 2 miesiąc temu #41260 przez sylwus136
Monia rośnie Ci mała modeleczka :)
śliczna z niej dziewczynka
a jak uroczo wygląda w spodniczce :)

Iwka Majeczka tez słodka dziewczynka
a jak ślicznie patrzy:)
a powiec mi to co Majeczka trzyma w rączce to jest taki gryzak jakby prawda?
ja to własnie mam ale lezy nie odpakowane i nie wiem tak własciwie jak to uzywać ?
doradzisz cos :)?

14 lata 2 miesiąc temu #41269 przez iwkaa
tak to jest do gryzienia zamist paluszkow jeszcze troche sie krzywi jak jej to daje do buzi bo to ma takie kolce mieciutkie ale nie zostwiaj jej to samej w raczce bo niby ma ogranicznik ale jeszcze jste za dlugie i moze zrobis sobie krzywde ja sama jej to wkladam do buzi a jak jestem z nia to sama trzyma w raczce

14 lata 2 miesiąc temu #41279 przez sylwus136
dzieki Iwka bede musiała moje odpakować
no własnie ja sie bałam troche tego dawac by sobie za głęboko do buzki nie wsadził ale teraz wypróbuje pilnując go :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka