BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

13 lata 9 miesiąc temu #94422 przez wola82
My mieszkamy 3 lata tutaj i nigdy sie cos takiego nie zdarzylo zeby doplacic, czynsz cos tam podrozal ale to tylko pare euro nawet sie tego nie odczulo,
a w Polsce chyba tylko patrza na czym moga z ludzi pieniadze zedrzec :angry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 9 miesiąc temu #94429 przez paulinkaaa2202
Monia bo my często jeździmy samochodem i wożę ją w foteliku.
Wczoraj zmontowałam spacerówkę dopiero mała jest zadowolona wszystko widzi :)

13 lata 9 miesiąc temu #94491 przez MoNiaaa
my tez dzis bylysmy na spacerku na placu zabaw jak sie smiala do dzieci i musze wam powiedziec ze tak zapiernicza na nozkach jak szalona.normalnie biore ja za roczki a ta maszeruje ladnie na calych nozkach stawia super i cieszy sie jak nie wiem ze idzie :) jak tak dalej bedzie cieplo to chyba w samej bluzie bedziemy spacerowac:) bo teraz jeszcze jej ta kurteczke z hello kittyu zakladam. super pogoda oby jak najdluzej :))))))

a na koniec juz taka padnieta byla ze na siedzaco w wozku usnela :woohoo:

http

]

13 lata 9 miesiąc temu #94584 przez asia26
a ja w dzis w koncu te spacerowke kupilam i wybralam taka: allegro.pl/graco-wozek-spacerowy-mirage-solo-i1525927679.html te z fioletowa budka dla mnie najwazniejsza byla jak najmniejsza waga i ten wozek byl zdecydowanym zwyciezca pod wzgledem niskiej wagi wszystkie inne podnosilam i byly stanowczo za ciezkie. ten to moze zadna rewelacja ale kazdy szuka wg swoich kategorii ja szukalam wozka mega lekkiego i taki mam :) a w sumie jest ladny i mala tez zadowolona jak ja w nim sadzamy :)

13 lata 9 miesiąc temu #94587 przez Gosia_Krupa
asia,spacerówka bardzo fajna. Ale najważniejsze,że dla Ciebie jest wygodna,a Oliwce się podoba.

13 lata 9 miesiąc temu #94591 przez alutka1011
Ja ostatnio byłam się za półbucikami rozglądnąć i sandałkami i już prawie mam wybrane :) A sukieneczki nie mogę znaleźć :(

13 lata 9 miesiąc temu #94594 przez sylwus136
Asiu ja mam taką spacerówkę :) tylko ze niebieską i jestem bardzo zadowolona :)

13 lata 9 miesiąc temu #94599 przez asia26
sylwus a to dziekuje za dobre slowo na temat zakupu :) ciesze sie jeszcze bardziej :) w sumie jechalam po calkiem inna ale jak z malzonkiem zobaczylismy ta i Oliwcie do niej wsadzilismy to od razu wiedzielismy ze nie wyjedziemy z inna choc jeszcze probowalismy ogladac :)a masz moze pokrowiec na nozki bo ja nie i to jedyny minus a reszta wyjdzie w praniu :)

13 lata 9 miesiąc temu #94605 przez Gosiaczek31
sylwus136 napisał:

Gosiaczek jak on super śpi :)
Gdzieś widziałam że mamy chyba podobne takie skarpetki w tygryska z H&M :)
powiec mi jak Ci się ich uzywa? Sprawdzają sie u Ciebie bo mój mały ich nosić nie lubi i zawsze je ściagnie,pogryzie,poślini i juz się nie nadają do noszenia :D

Sylwus nie mamy skarpetek z h&m. Ale generalnie u nas nie sprawdzają się żadne skarpetki ani buciki. Zawsze lądują w buźce. Mam problem na spacerze bo co chwile ściąga butki. Raz nawet wyrzucił je z wózka ale w porę zauważyłam :side: Dlatego zakładam mu rajtuzki. No ale robi się coraz cieplej i nie mam pomysłu co zrobić. Chyba będzie na bosaka, hi hi.

13 lata 9 miesiąc temu #94608 przez wola82
Gosiaczek31 napisał:

sylwus136 napisał:

Gosiaczek jak on super śpi :)
Gdzieś widziałam że mamy chyba podobne takie skarpetki w tygryska z H&M :)
powiec mi jak Ci się ich uzywa? Sprawdzają sie u Ciebie bo mój mały ich nosić nie lubi i zawsze je ściagnie,pogryzie,poślini i juz się nie nadają do noszenia :D

Sylwus nie mamy skarpetek z h&m. Ale generalnie u nas nie sprawdzają się żadne skarpetki ani buciki. Zawsze lądują w buźce. Mam problem na spacerze bo co chwile ściąga butki. Raz nawet wyrzucił je z wózka ale w porę zauważyłam :side: Dlatego zakładam mu rajtuzki. No ale robi się coraz cieplej i nie mam pomysłu co zrobić. Chyba będzie na bosaka, hi hi.

Ale my mamy skarpetko-kapcie tygrysek z H&M, i na szczescie Lukaszek nie bierze ich do buzi, czasami sie nimi zainteresuje ale nie sciaga ich :)

13 lata 9 miesiąc temu #94611 przez Gosiaczek31
Kuba jak nie ściągnie sam skarpetek to tak jakoś macha nóżkami że same mu spadną. Nawet te ze ściągaczami.

13 lata 9 miesiąc temu #94646 przez Groszek
Asiu fajna spacerówka :) ale ja swojej i tak bym nie zamieniła :lol: :lol: :lol:
Michaś na spacerek w samych skarpetkach jeździ bo buty ściąga i już 2 pary pogubiliśmy :angry:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

13 lata 9 miesiąc temu #94661 przez asia26
Groszku ja pojechalam po ta Twoja ale byla dla mnie za ciezka niestety :( a ta lekka i dlatego zdanie zmienilam :)

13 lata 9 miesiąc temu #94666 przez Groszek
A widzisz Asiu bo Ty chudzinka jesteś :) ze mnie kawał baby to daje radę :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

13 lata 9 miesiąc temu #94668 przez Renia2108
Tez bede musiec jakas spacerowke kupic chyba, bo ten jest ciezki jak diabli :/

Groszek my buciki tez gubimy :D Albo spadaja i leza i tak w wozku wiec narazie zakladam skarpetki jakies cieple :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka