BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

13 lata 9 miesiąc temu #95311 przez Renia2108
Iwka ja jak w szpitalu bylam byla na sali ze mna dziewczynka rozny miesiac mlodsza od natali a duzo wieksza :D Moa to jakas miniaturka jest :d

A teraz 1 raz na brzuchu spi :D Sie odwrocila to juz jej odwracac nie chcialam tlykotak smoczka dalam i sp :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 9 miesiąc temu #95315 przez asia26
Reniu moja Oliwka tez jest raczej drobniutka ale kto powiedzial ze wszystkie dzieci maja byc duze?

13 lata 9 miesiąc temu #95371 przez Renia2108
No pewnie ja sie tam tym nie przejmuje :D
Tylko potem w przychodniach czy szpitalu sie pytaja i twierdza ze za maleo przybiera

13 lata 9 miesiąc temu #95384 przez Groszek
Reniu u nas mówią że Misiek za dużo przybiera :lol: też jest duży, ale mnie to nie przeszkadza :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

13 lata 9 miesiąc temu #95399 przez paulinkaaa2202
zawsze można kolczyki ściągnąć i dziurki zarosną więc ja nie widzę problemu.
Iwka chciałam wcześniej przebić ale ze względu na zimę zrezygnowałam ale czym szybciej przebijesz tym lepiej dziecko to dzielnie zniesie później jest coraz większe coraz ciekawsze więcej rusza głową i może być problem

Trzeba uważać i tyle :) delikatnie nakładałam czapkę i na razie jest ok :)

13 lata 9 miesiąc temu #95402 przez Groszek
Paulinka niby po jakim czasie zarastają

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

13 lata 9 miesiąc temu #95409 przez asia26
A ja karmie piersia i lekarz mowi ze dzieci wtedy nie zawsze duzo przybieraja a poza tym mowi ze jak mama chuda jak szczypiorek to grubego dziecka nie bedzie :)

13 lata 9 miesiąc temu #95432 przez wola82
Ja tez zawsze jak jestem w przychodni to mowia mi inne mamy ze Lukaszek wyglada na starszego jak jest, ale to chyba ma po tatusiu bo jemu tez zawsze wiecej lat daja :)

Nie ma sie co przejmowac, mojego brata syn ma poltorej roku i wazy cos ponad 9 kg, a mowia ze je wszystko co mu dadza, a Lukaszek juz ma 8kg, takze jak tak dalej pojdzie to przegoni swojego kuzyna :laugh:

13 lata 9 miesiąc temu #95543 przez Gosia
Ja wczoraj byłam u kosmetyczki pytać o dziurki w uszach dla Maji :) hehe Ale przebijemy dopiero w czerwcu lub w lipcu.

Mojej Maji też mówią, że malutka jest waży coś ok 7,5kg i nie jest jakimś tam klopsikiem ale papelki ma szykowne :P

13 lata 9 miesiąc temu #95551 przez iwkaa
ja przez jakis czas nie nosilam kolczykow i jak chcialam zalozyc to nie moglam od tylu dziurki mi zaczely zarastac na sile wkladalam kolczyka i przebilam sama:) a nawet w jednej dziurce z tymu mialam dwie bo krzywo wkladalam i zle przebilam:/ bolala jak chol*** ale sie zagoilo hehe tez jestem zdania zeby jak najwczesniej przebic dziecku uszy bo pozniej bedzie sie balo no chyba ze dopiero jak bedzie juz duzza panna moja kolezanka do dzisiaj nie ma kolczykow bo co pojdzie przebic to jednak rezygnuje i wychodzi tak sie panicznie boi a rodzice jej nie przebili po zaostawili ten wybor dla niej a ona teraz jest zla na nich bo sama sie boi a jak by miala przebite w dziecinstwie to by teraz miala kolczyki a bardzo chciala by je miec ja zawsze sie z niej smieje ze na sile ja tam zaprowadze:P

13 lata 9 miesiąc temu #95553 przez iwkaa
to moja Maja mega kloc gruba nie jest ale dluga ponad 10kg nie wiem dokladnie moze wiecej wczoraj pierwszy raz zasnela mi na rekach przy kormieniu jak byla taka bezwladna to jej uniesc nie moglam masakra a pysiole ma mega duzze i dwie brody:)
Załączniki:

13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #95560 przez alutka1011
Moja wazy k.10 kg :laugh: Ale mi to nie przeszkadza :) Co do kolczyków mam swoje zdanie :silly:
Brat dzisiaj dzwoni do mnie czemu męża nie ma w pracy(pracują razem) ja taka wystraszona co się stało czy miał wypadek czy co a tu...Pryma aprylis :angry:

13 lata 9 miesiąc temu #95568 przez iwkaa
hehe alutka ale cie nabral ja od rana mysle czym tu meza nabrac ale brak mi pomyslow:( pod suncie cos:)

13 lata 9 miesiąc temu #95582 przez alutka1011
Może że jesteś w ciąży bo ja nad tym myśle tylko powiem mu jak przyjdzie z pracy ;)

13 lata 9 miesiąc temu #95584 przez iwkaa
okres mam:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka