BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #162604 przez wola82
U nas tez pogoda "barowa" iz tych kaprysow pogodowych glowa mnie boli.

U nas roczek bedzie u moich rodzicow i pewnie w czwartek bo w sobote ida na wesele, jak pogoda dopisze to jakis gril pewnie bedzie.

A prezentu tez nie bedziemy kupowac, jestesmy w Polsce teraz u mnie na podkarpaciu a w polowie sierpnia jedziemy na podlasie do dziadkow mojego meza i na Mazury chwilke sie wybierzemy, takze maly bedzie mial wycieczke :)

Moja tesciowa ma mu kupic fotelik samochodowy tylko sami musimy wybrac bo ona jak wybierze to trzeba bedzie wymienic :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #162776 przez Gosia
Kurcze wczoraj z mężem policzyliśmy, że będą 24 osoby na roczku Majki i chyba koszt przyjęcia w restauracji nas troszkę przerośnie. U nas ceny to ok 100zł. od osoby. Chyba zrobimy to jednak w domu u teściów, bo w naszym mieszkaniu 38metrów to się nie pomieścimy :( Teście mają dom, duży ogród i będzie napewno przyjemniej w razie upałów. hehe a gdzie one są :unsure: :blush: No i est zmywarka, więc troszkę łatwiej będzie potem ze sprzątaniem!

KUPILIŚMY wczoraj to nosidełko turystyczne hehehe ale się cieszę jak dziecko!!! :unsure:

13 lata 5 miesiąc temu #162791 przez paulinkaaa2202
Gosia napisał:

Kurcze wczoraj z mężem policzyliśmy, że będą 24 osoby na roczku Majki i chyba koszt przyjęcia w restauracji nas troszkę przerośnie. U nas ceny to ok 100zł. od osoby. Chyba zrobimy to jednak w domu u teściów, bo w naszym mieszkaniu 38metrów to się nie pomieścimy :( Teście mają dom, duży ogród i będzie napewno przyjemniej w razie upałów. hehe a gdzie one są :unsure: :blush: No i est zmywarka, więc troszkę łatwiej będzie potem ze sprzątaniem!

KUPILIŚMY wczoraj to nosidełko turystyczne hehehe ale się cieszę jak dziecko!!! :unsure:

No właśnie Gosiu ceny w restauracji są duże poza tym u nas wypada sobota to pewnie będą do tego jeszcze wesela. Dlatego chcemy zrobić grilla na ogrodzie nie bawić się w obiadki w domu tylko żeby pogoda dopisała, dzieciaki pobiegają po trawie i będzie fajnie :)

Gosiu a jak wygląda to nosidełko turystyczne?

13 lata 5 miesiąc temu #162813 przez Gosia

13 lata 5 miesiąc temu #162817 przez paulinkaaa2202
o to takie na plecy fajne :)
Maja już siedziała w swoim nowym nosidełku :P

Ja też tak mam kupujemy coś dla małej a czasami mam wrażenie że bardziej ja się z tego cieszę niż ona :D

A ja ostatnio zamówiłam małej kilkanaście książeczek takich mały w twardej oprawie m.in. Samochwała, kaczka-dziwaczka, na straganie, rzepka, lokomotywa :)

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #162827 przez Gosia
Tak na plecy. Maja już siedziała w takim podobnym, pożyczonym a w swoim jeszcze nie ale dziś będzie przymiarka tyle, że w domu bo nie ma pogody na spacerek po lesie. My to wykorzystamy na spacerach po górach i po lesie. A nasz urlop zbliża się wielkimi krokami :laugh: :laugh: :laugh:

Paulinko no właśnie tak to już jest, że my się cieszymy bardziej niż te nasze szkraby.

13 lata 5 miesiąc temu #162905 przez paulinkaaa2202
U nas jest mały postęp Judyta trzyma się mebli np. ławy czy kominka i chodzi w koło opierając się o dany mebel :)
a jak przytrzymuję ją za rączki to tak szybko przebiera nóżkami i idzie sobie :)
a ostatnio nie chciała tak w ogóle chodzić :P

Ale tyłeczek i nóżki chwieją się jej

13 lata 5 miesiąc temu #162929 przez MoNiaaa
jejku nie moglam nadrobic tak sie rozpisalyscie :P

popierwsze super ze Lukaszek zdrowieje i gratulujemy zabkow :)
pozostalym dzieciaczkom gratulujemy kroczkow zwlaszcza Judytce :*

Julka sie ciagle "puszca" jak chce gdzies isc najpierw prubuje na 2 nozkach a jak sie zachwieje to dopiero siada i na raczkach ale potrafi juz przejsc z jednego pokoju do drugiego albo do kuchni naprawde super sopbie radzi z chodzeniem jak tylko naprawde chce :silly: a za jedna raczke to juz normnlanie mozna z nia chodzic :)

co do urodzin to ja mam pytanie do tych ktorzy maja juz to za soba ile wynioslo was to przyjecie majac je w domu?
ja bede miec ok 30 osob :ohmy: liczac z dziecmi i to sami najblizsi

my prezentu nie kupujemy bop sama impreza troche nas wyniesie a za 2 dni po urodzinach jedziemy w gory :)

a Julka fotelik do samochodu dostanie rowerek i miska na biegunach :)

http

]

13 lata 5 miesiąc temu #162948 przez alutka1011
Monia my robiliśmy w domu a raczej przed domem.Prażone sałatka ryba w jarzynach lody tort ciasto itp i wyszło k 500-600 zł tylko roboty tyle że nie miałam za bardzo czasu sobie siąść :( A było 19 osób z dziećmi :)

13 lata 5 miesiąc temu #163021 przez Renia2108
Dziewczyny powiedzcie mi jakie macie spacerowki ? Ja wlasnie bede kupowac na dniach i niewiem jaka! :( Mysle nad Coneco Flash ale czytam opinie i jedne pozytywne a drugie negatywne i juz niewiem. Ma ktoras ten wozek ?Zalezy mi zeby w ofercie byl kolor roz albo fiolet, bordo :D Tamten jest ale boje sie troche.

Aaa i Natala dzis ma 11 miesiecy :D

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #163150 przez paulinkaaa2202
Buziaki dla Natalki :)
My kupiliśmy Caretero Spacer i jesteśmy zadowolone :)
chciałam czerwoną albo zieloną ale wylicytowałam taniej ostatnią sztukę i jest różowa :P

Ale jeszcze się zastanawiałam nad Coneco Saturn
Załączniki:

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #163215 przez asia26
11 buziakow dla Natalki z okazji 11 miesiecy :*
my mamy graco mirage i jestem bardzo zadowolona allegro.pl/wozki-spacerowe-graco-mirage-...cie-i1728308112.html tylko kolor czarny ze sliwkowym srodkiem aha a nas roczek na 17 osob wyszedl 800 zl

13 lata 5 miesiąc temu #163246 przez iwkaa
Renia ja mam taki rozowy allegro.pl/wozek-spacerowy-scoter-coneco...din-i1709438286.html i tez jestem zadowolona a mam go juz 2 miesiace narazie nie mam na co narzekać:)

13 lata 5 miesiąc temu #163252 przez wola82
Buziaki dla Natalki :kiss: :kiss: :kiss:

A my mamy wozek Chicco i jestesmy mega zadowoleni :)

13 lata 5 miesiąc temu #163288 przez MoNiaaa
buziaczki dla Natalki :kiss: :kiss: :kiss:

Renia moim zdaniem ten wozek jest nie praktyczny ze wzgledu na te raczki jkakos mi nie przypadly do gustu a jak czasem czeba prowadzic wozek jedna reka to starsznie ciezko.

ja sama nie wiem czy warto nowy wozek kupowac bo zaraz zima przyjdzie i tak wroce do jumpera i jakos sie go trzymam caly czas choc ciezki jak cholera i nie mam sily go targac po schodach :dry:

a starsznie drogo was te imprezki kosztowaly :ohmy: :ohmy: :ohmy: ja mam zamiar taniej duzo zrobic mam nadzieje ze nam sie uda bo funduszow brak a jesczze na wakacje jedziemy :cheer:

http

]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka