BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

13 lata 5 miesiąc temu #154497 przez Renia2108
Monia gratulacje dla Julki :D
Trzymac kciuki bedziemy:)

A ja jutro ide do pracy na probe narazie ale moze cos z tego bedzie :D Nie chce sie prosic meza ciagle o pieniadze... klocimy sie strasznie i mozliwe ze sie rozejdziemy bo mam juz tego dosc.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 5 miesiąc temu #154652 przez paulinkaaa2202
Renia2108 napisał:

Monia gratulacje dla Julki :D
Trzymac kciuki bedziemy:)

A ja jutro ide do pracy na probe narazie ale moze cos z tego bedzie :D Nie chce sie prosic meza ciagle o pieniadze... klocimy sie strasznie i mozliwe ze sie rozejdziemy bo mam juz tego dosc.

My też będziemy trzymać kciuki :) :kiss:

Oj Renia skąd ja to znam same kłótnie o pieniądze i nie tylko....
też chce znaleźć pracę żeby było nam łatwiej i mieć coś dla siebie a nie cały czas się prosić :/

Może nie będzie tak źle bo burzy zawsze wychodzi słońce :)

13 lata 5 miesiąc temu #154969 przez MoNiaaa
ja tez to dobrze zanam;/ kazda klutnia zaczyna sie od kasy... a mowia ze pieniadze sczzescia nie daja... moze nie ale bez nich jest cholernie ciezko

ja czasem sama sie zastanawiam czy ma sens takie malzenstwo z ciaglymi klutniami ale przeciez sie kochamy i mam nadzieje ze w koncu bezie lepiej u was napewno tez :)

Renia powodzenia w pracy :)

http

]

13 lata 5 miesiąc temu #154999 przez asia26
dziewczyny kasa napewno nie powinna byc i nie moze byc przyczyna rozpadu zwiazku bo chyba nie do niej jestescie ze soba tylko dlatego ze sie kochacie :) bedzie dobrze
:)

13 lata 5 miesiąc temu #155016 przez MoNiaaa
asia pewnie ze masz racje. tylko niestety jak kasy brakuje to sa ciagle klutnie a wiadomo jak jest kl;utnia to czesto wywleka sie i inne rzeczy. zreszta wiadomo jak taka atmosfera wplywa na ludzi :( ale napewno bedzie dobrze ... musi byc :)

http

]

13 lata 5 miesiąc temu #155032 przez iwkaa
ja juz po pierwszym dniu w pracy nie bylo tak ciezko Maja troche steskniona jak wrocilam to co chwile sie tulila do mnie i buzi dawala taki przytulasek z niej sie zrobil
oj my tez sie klucimy i to coraz czesciej(moze to cos w powietrzu??!!) ale nigdy o pieniadze ale... o Maje a raczej o to ze nigdy nie ma czasu dla niej bo w sumie duzo pracuje ale jak juz jest w domu to wszystko tylko nie Maja komputer kolega motor ryby albo cos jeszcze i tak ciagle same siedzimy bo on w domu sie nudzi z nami;/ a ja nie wszedzie maje zabiore przeciesz! dziewczyny glowy do gory taka juz jest plec meska

13 lata 5 miesiąc temu #155299 przez paulinkaaa2202
To Iwka pierwszy dzień pracy za Tobą :)
Tak to jest z facetami źle bez nich jeszcze gorzej :P

Iwka mam do Ciebie takie pytanie bo jesteś masażystką
Strasznie boli mnie kręgosłup wydaję mi się że przez noszenie małej na prawym biodrze tak z boku. Nie mogę chodzić leżeć najgorzej jak prowadzę auto ból promieniuje mi do biodra i całej prawej nogi, leki przeciwbólowe nie pomagają nie wiem co robić...
3 tygodnie temu miałam tak samo przeszło i znowu wróciło :(

13 lata 5 miesiąc temu #155579 przez Renia2108
My nie tylko o pieniadze sie klocimy ale o wszystko.. :( Trudno najwyzej sie rozejdziemy. Nie bede tu wywlekac brudów naszych.. po prostu mam juz dosc tego.

a co do pracy to fajnie bylo:) Szef fajny jest, wporzadku. Praca lekka moze nie jest rece troche bola ale da sie przezyc :):):)

13 lata 5 miesiąc temu #155600 przez iwkaa
paulinkaaa2202 napisał:

To Iwka pierwszy dzień pracy za Tobą :)
Tak to jest z facetami źle bez nich jeszcze gorzej :P

Iwka mam do Ciebie takie pytanie bo jesteś masażystką
Strasznie boli mnie kręgosłup wydaję mi się że przez noszenie małej na prawym biodrze tak z boku. Nie mogę chodzić leżeć najgorzej jak prowadzę auto ból promieniuje mi do biodra i całej prawej nogi, leki przeciwbólowe nie pomagają nie wiem co robić...
3 tygodnie temu miałam tak samo przeszło i znowu wróciło :(

Pulinko prawdopodobnie to rwa kulszowa najlepiej zebys poszla do lekarza i dostala skierowanie na zabiegi rehabilitacyjne bo faszerowanie nie lekami pomoze tylko na chwile albo wcale szkoda zoladka jestes mloda wiec po zabiegach powinno szybko przejsc :)

13 lata 5 miesiąc temu #155715 przez paulinkaaa2202
Iwka tak myślałam nad tym ale teraz lekarze to robią łaskę we wszystkim.
Czyli musiałabym iść po rodzinnego i jakbym powiedziała co i jak myślisz że od razu wystawi mi skierowanie do lekarza rehabilitacji...

Ciekawe czy gdzieś się dostanę teraz w naszej służbie zdrowia to porażka ale może uda się tam gdzie z Judytką chodzę musze się popytać
dziekuję za radę :)

13 lata 5 miesiąc temu #155884 przez iwkaa
a nie masz gdzies w poblizu gabinetu fizjoterapi tam tez kolejki beda ale niz tak duze ja pracyje w prywatnym gabinecie ale mamy umowe z NFZ wiec popytaj u nas jest tak ze prasic o skierowanie nie tzreba od razu daja to zaproponuj sama rehabilitacje bo musiasz sie za to wziasc bo jak przejdzie samo kiedys moze wrocic i bedzie bardziej bolalo!!!

13 lata 5 miesiąc temu #156334 przez Gosia
Górne dwójki nam się pokazały :laugh:
Dziś wybrałam zaproszenia na roczek :laugh: Muszę tylko jeszcze zamówić i mogę pokazać forumowiczkom :laugh:

13 lata 5 miesiąc temu #156352 przez iwkaa
zaproszenia na roczek hmm nie myslalam o tym!

13 lata 5 miesiąc temu #158008 przez Renia2108
Co tu tak cicho ? :D Ja myslalam ze tu bede miala nadrabiania w diably a tu nic! :(
a pracuje, praca mi sie podoba, troche rece bola ale da sie przezyc, szef spoko jest. :)

13 lata 5 miesiąc temu #158026 przez iwkaa
renia to gdzie pracujesz?? co robisz??
ja jestem w szkole dzisiaj i jutro egzamin a w pracy tez jakos daje rade choc byl taki dzien ze myslalam ze umre z bolu bo wszystko mnie bolalo a Maja bardzo steskniona i powoli zaczyna sie puszczac

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka