BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

13 lata 8 miesiąc temu #172044 przez MoNiaaa
moja Julka potrafi bic brawo grozic palcem jak sie mowi "nunu" przybijac piatke i daje czesc, daje buziaki (najbardziej lubi calowac misie i obrazki:P)i robi cacy, wola kotka"kicikici"
mowi mama, tata,baba, kotek(po swojemu ale wiemy juz o co jej chodzi), co to, kogo, to, daj,

http

]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 8 miesiąc temu #172108 przez asia26
Oliwka daje czesc, przybija piatke w pionie i poziomie, mowi dziekuje na zasadzie skiniecia glowka i mowi sylabe ku przy tym, mowi swiadomie mama tata baba, wola psa kała (nasz pies to kaja), daje buziaki i przytula, pokazuje gdzie ma oko i mowi oko pokazuje nos i brzuch, mowi lala na lalke, pokazuje jezykiem migowym ze chce pic i jesc i mowi pi jak chce pic i mnam jak jesc i chwali sobie jak cos jej smakuje mnam mnam i glaszcze brzusio :) pokazuje swiadome nie i tak uklada wieze z 3 klockow i wklada przedmioty male do pojemnikow, rysuje bazgroty, mowi jak robi kura kaczka kot pies krowa, na misia mowi mi i w ksiazeczce pokazuje zwierzatka ktore zna

13 lata 8 miesiąc temu #172148 przez iwkaa
no prosze jakie nasze dzieci zdolne sa jak szybko sie ucza wystarczy m poswiecic troche czasu i bede bardzo zdolne szkoda mi trocge ze nie spedzam z maja juz tak duzo czasu przez ta prace ale jeszcze 2 ty i urlop i potem znowu praca i dalej wolne:)

13 lata 8 miesiąc temu #172159 przez asia26
no tak teraz to jest czas w ktorym sa chlone jak gabka :)

13 lata 8 miesiąc temu #172371 przez MoNiaaa
gratulujemy wszystkich umiejetnosci :)

a ja pisalam do marteli i Vanessa juz chodzi :)
martela podczytuje nasz watek i kazala was pozdrowic :kiss:

a w niedziele postaram sie dodac zdjecia Vanessy jak sie urodzila i jak ma roczek :)

http

]

13 lata 8 miesiąc temu #172382 przez monami
Wszystkiego Naj Naj dla Julci :) z okazji 1 urodzinek !!!!

szok dziewczyny - niedługo wszystkie dzieciaki będą roczniakami :) Niewiarygodne :)
Zuzia musi czekać najdłużej..ale damy radę :P i niedługo i my będziemy świętować :)
Ściskamy was mooocno :***

13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #172537 przez Gosia
Hehe Monia ja też pisałam do Marteli, bo Vanesia ma jutro roczek i pytałam co tam u nich. :laugh:

Maja potrafi: zrobić moja moja mamusi i misiom i lalom :laugh: , dać buzi, zrobić papa, pokazać paluszkiem czego chce, mówi mama,tata,Ania,bam,baba, robi brawo, grozi paluszkiem, pokazuje gdzie jest oko, jak powiesz daj to da co tam chcesz i jak chce jeść to tak śmiesznie mlaska. :laugh:

13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #173426 przez MoNiaaa
ja przekazuje zdjecia Vanessy

oczywiscie Vanessie i Judytce zyczymy wszystkiego najlepszego i 100 lat :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

a my juz po imprezce jestesmy :)

pogoda na szczescie dopisala chwilke tylko kropilo:)
Julka byla prze szczesliwa bo duzo ludzi ciagle z kims gdzies chodzila i byly dzieci wiec sie wybawila i chyba do 22 wyczymala a normalnie o 18 spi juz :ohmy: :silly:
za to jak padla to spala jak susel :)
a to nasza rodzinka :kiss:
i z mamusia :kiss:

http

]

13 lata 8 miesiąc temu #173549 przez asia26
Judytka dzis ma urodzinki tak? To wszystkiego najlepszego Sloneczko Kochane rośnij zdrowo :*

13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #173696 przez czajenka
nie spamujemy ^^MODERATOR

13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #173726 przez Gosia
Monia bardzo się cieszę, że imprezka się udała. Masz śliczną rodzinkę. Jesteś śliczną kobietą, ale mała gwiazdeczka jest najpiękniejsza. Chyba się ze mną zgodzisz? :lol:

Vaneska mała damessa! Miała aż 3 kreacje!

Judytko kochana Tobie również WIELKI e-BUZIAK i WSZYSTKIEGO NAJ NAJ! Paulinko kolej na fotki i relacje z imprezki :laugh: :lol:

13 lata 8 miesiąc temu #173775 przez asia26
Moniu a Julka niesamowicie do Ciebie podobna :) obie jestescie piekne :)

13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #174274 przez Gosia
Cicho tu, smutno tu! Gdzie jesteście?
Kolejny raz się zastanawiam gdzie się podziewa Renia z Natalką :( Miałam kiedyś do niej nr tel.kom., ale gdzieś mi wsiąkł. Macie może jakieś info lub tel do niej.

Maja wczoraj przeszła cały pokuj sama :laugh: ale dziś rano znów nie chciała chodzić po dwóch tylko po czterech. Leniuszek mały! :)
U nas trwają przygotowania do roczku! Urodzinki mamy we wtorek za tydzień a imprezkę robimyw sobotę 20-go :laugh: Ciekawe czy mój skarbek będzie już sam śmigać :unsure:

13 lata 8 miesiąc temu #174964 przez Gosiaczek31
Spóźnione sto lat dla Juleczki i Judytki :kiss: Nie miałam neta od środy:(

Kubusiek robi kosi kosi, kręci główką jak wie że nie wolno czegoś,robi indianina, podryguje na nóżkach jak usłyszy muzykę,całuje i przytula misie, puszcza całuski. Mówi baba, mama, tata, dada i coś tam sobie śpiewa po swojemu. Dalej chodzimy za rączkę.

Dziewczyny robiłyście lub zamierzacie robić tort same czy na zamówienie? Może pochwalicie się tortami? A może obok zdjęć będziemy dodawały jeszcze zdjęcie tortu? Co Wy na to?

13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #175057 przez paulinkaaa2202
Dziękujemy za życzenia :)
my dopiero teraz bo nie miałam neta.
Impreza nawet się udała trochę nas deszcz przegonił w południe ale później się rozpogodziło i było super :)

Zdjęcie małej w sukieneczce nie mam bo są zdjęcia grupowe ale w tygodniu ubiorę ją w sukieneczkę i pokaże zdjęcie :)

My w poniedziałek byłyśmy na szczepieniu i pobraniu krwi mała była dzielna ale później się zdenerwowała bo nie lubi jak ktoś ją trzyma na siłę i zaczęła płakać :(

Jeszcze jakiś katar złapała i się męczy

A my mamy za sobą 2tygodniowy maraton nie spania w nocy Judyta tak płakała codziennie i w ogóle nie spała ledwo żyję ale wczoraj patrzymy i co jest kolejny ząbek górna lewa jedynka !!!!!!!!! :)

Gosiaczku my zamawiałyśmy tort bałam się że mi nie wyjdzie i co wtedy zaraz wrzucę zdjęcie

Judysia miała focha bo była śpiąca ale włożyła rękę do torta :)
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka