BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #175140 przez paulinkaaa2202
07.08.2010r.

Teraz
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 4 miesiąc temu #175185 przez asia26
Super panieneczka :* a Judytka juz miala ta szczepionke po 13 mies? po niej normalne sa objawy przeziebienia goraczka i wysypka :(

13 lata 4 miesiąc temu #175449 przez iwkaa
wszystkiego najlepszego dla dziewczynek zalegle zyczenia
my mamy impreze w poniedzialek dopiero bo w weekendy mamy wesela juz 2 weekend po rzad a torta mamy zamowionego i kosz ciastek bo zadnych wypiekow nie robimy bo nie bedzie kiedy a tort bedzie z hello katy po imprezie sie pochwalimy kreacja i tortem my do szczepienia wybieramy sie za miesiac juz sie boje:( bylam z Maja w poniedzialek przekluc uszka ale niestety sie nie udalo nawet kropek pani jej nie narysowala bo sie wiercila ciakawa byla co pani ma w raczce szkada juz jest za pozno trzeba bylo wczesniej przekluc teraz musimy poczekac az bedzie wiecej rozumiec ze ma grzecznie siedziec a tak bardzi chaialam zeby na urodziny miala kolczyki;/

13 lata 4 miesiąc temu #175487 przez asia26
Oliwka tez nie ma kolczykow ale my nie chcemy zeby je miala :)

13 lata 4 miesiąc temu #175781 przez paulinkaaa2202
asia26 napisał:

Super panieneczka :* a Judytka juz miala ta szczepionke po 13 mies? po niej normalne sa objawy przeziebienia goraczka i wysypka :(

ASIU tak tylko my już miałyśmy teraz bo jesteśmy w takim programie i tam są jeszcze te dodatkowe...
Dużo rzeczy się zbiegło bo jej wychodził ząbek i te szczepionki jeszcze katar dostała wszystko na raz ale już jest lepiej :)

Iwka no właśnie teraz sobie mała przez najbliższe 2-3 lata nie pozwoli na kolczyki dlatego najlepiej jak dzieciątko ma kilka miesięcy nic nie poczuję jest spokojne, mało ruchliwe

13 lata 4 miesiąc temu #175924 przez Gosia
Nawet mi nie mówcie takich rzeczy! Ja idę zrobić kolczyki Majce w sobotę. No i myślałam, że nie będzie problemu ale z tego co Iwka pisze to rzeczywiście może się nie udać. :(

NO I NAJWAŻENIEJSZY NEWS!!!!

MAJA CHODZI :laugh: :laugh: :laugh:

13 lata 4 miesiąc temu #176029 przez paulinkaaa2202
Gosia napisał:

Nawet mi nie mówcie takich rzeczy! Ja idę zrobić kolczyki Majce w sobotę. No i myślałam, że nie będzie problemu ale z tego co Iwka pisze to rzeczywiście może się nie udać. :(

NO I NAJWAŻENIEJSZY NEWS!!!!

MAJA CHODZI :laugh: :laugh: :laugh:

Gosiu wielkie gratulacje dla Majeczki super :)

Może to błahostka ale muszę się pochwalić że Judyta dzisiaj stała sama przez 10 sekund :D

13 lata 4 miesiąc temu #176058 przez Gosia
Dziękujemy!
No i GRATULACJE dla Judytki od tego się zaczyna :laugh:

13 lata 4 miesiąc temu #176188 przez iwkaa
no super dziewczynki lada dzien bedzecie biegac!!
Gosiu oby wam sie udalo mi kosmetyczka mowila ze Maja byla 4 dziewczynka w tym dniu ktora sobie nie dala przekluc uszek

13 lata 4 miesiąc temu #176880 przez Renia2108
Hej dziewczyny:) Dawno mnie tu nie bylo, komp mi sie spalil i musialam w nowy zainwestowac. Jutro idziemy na slub szwagierki (tylko cywilny) i za tydzien roczek robimy malej.

Iwka nic dziwnego ze nie chciala Maja sobie dac przekuc , jak ja wszystko interesuje.

13 lata 4 miesiąc temu #176881 przez Renia2108
Gosiu wracam juz wracam :) Jak pisalam bylam bez kompa z dwa tyg:( U nas wszystko ok, mala tak lobuzuje ze szkoda gadac, ja chodze do pracy dalej i z Natalka jest tatus :D Daje mu w kość, oj daje hehe, i bardzo dobrze niech widzi ze to nie tak latwo. Mala mi potrafi wspiac sie na kanape, schodzi z niej, masakra.

13 lata 4 miesiąc temu #177432 przez paulinkaaa2202
Renia myślałam że już do nas nie wrócisz :P
Moja jeszcze nie chodzi a taki z niej urwis wszędzie się wciśnie wszędzie wejdzie masakra a jak jej coś zabraniam albo zabieram jest wymuszany płacz a jaka marudna jest nie wyrabiam brak mi cierpliwości :huh:

Muszę się pochwalić idzie nam kolejny ząbek :)
górna trójka ale wiecie co mnie dziewczyny martwi dwie jedynki na górze ma strasznie duży odstęp będzie miała taką szparę i w przyszłości chyba bez aparatu się nie obędzie :( kurcze no :dry:

13 lata 4 miesiąc temu #177589 przez Renia2108
Paulinko ja bym nie wrocila? :D

U nas to samo, wszedzie wlezie, wszystko dojrzy, lobuz ze szok. A zabki mamy narazie dwa , dwie dolne jedynki, innych jak narazie brak, chyba wychodza gorne jedynki ale niewiem bo dziubka pokazac nie chce nigdy.

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #177606 przez MoNiaaa
a my wrocilismy z wakacji :)
zaczne od zyczen dla Judytki bo chyba mi to gdzies umknelo :( 100 lat :kiss: :kiss: :kiss:

w streszczeniu i Zakopanym :P

podroz byla koszmarna ;/ choc poczatek zapowiadal sie nie zly bo Julka niedlugo usnela niestety jak sie obudzila w aucie istny sajgon. strasznie plakala az sie zanosila musielismy co chwile sie zatrzymywac nic ja nie interesowalo a na tylnim siedzeniu bylo juz doslownie wszystko ;/ myslalam ze juz nigdy nie dojedziemy masakra;/;/;/

dojechalismy w deszczu poszlismy na miasto i w sumie tyle jak na pierwszy dzien :)

na drugi poszlismy na morskie oko. pogoda nam sie udala i bylo naprawde super fajnie sie szlo :) polowe drogi julka w wozku jechala a pozniej juz tylko na rekach :) ale jak ja wszystko interesowalo a najbardziej konie :) jak tylko slyszala stukot kopyt rozgladala sie gdzie beda jechaly :) w drodze powrotnej na troche usnela :)

bylismy tezx na rusinowej polanie i w dolinie strazyska tam tylko na rekach ja nieslismy bo z wozkiem sie nie dalojechac bo kamienie straszne byly super widoczki byly :)

pomiedzy naszymi wycieczkami Julk tylko na polu chciala byc tym bardziej ze wlasciciele mieli 3 jorki a Julka za nimi szalala biegala i je wolala :)

spanie calkiem jej sie tam poprzestawialo chodzila o 22 spac wstawala ok 8 czasem gdzies po drodze usnela esczze na jakas godzine max i tyle :( ciagle ja cos interesowalo duzo sie dzialo i nie chciala spac. ale ogolnie bylo fajnie Julka sie wybawila :)

pochwale sie fotkami na koniec :P

Morskie Oko

droga powrotna koszmar ;/ wrocilam taka padieta ze nie wiedzialam jak sie nazywam :P
Rusinowa POlana
Dolona Strazyska
wodospad

http

]
Załączniki:

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #177687 przez monami
Hej,

Wszystkim roczniakom zyczymy wszystkiego Naj Naj! Rośnijcie zdrowo !

Ja wreszcie znalazłam czas, żeby zrobić Zuzi zdjęcia w nowym studio :)

Zuzia w wersji elegance :

i jeszcze inne fotki :)

Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka