BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #170704 przez Gosia
Monia chyba chodzi:
1.Twoja Julka
2.Reni Natalka
3.Monami Zuzia (tu nie jestem pewna na 100% bo ostatnio pisała, że już prawie chodzi)
4.Iwki Majka no

i to chyba wszystko z sierpniówek, ale moja Maja i Paulinkowa Judytka walczą dzielnie :laugh:

Apropos dawno Reni nie było :unsure: Zapracowana chyba :unsure:

Monia ile Twoja Julka mierzy i waży, bo zdjaje mi się, że jest wysoką dziewczynką. Tak na tych ostatnich zdjęciach wygląda na starszą niż roczek. Bo moja to taki mały brzdąc przy niej. Tak przynajmniej mi się wydaje.

Kupiłam dziś kreację na roczek i wesele :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 5 miesiąc temu #170810 przez iwkaa
dziekuje ze zyczenia w imieniu Majki!!!:* ja czekam z prezentem na meża zeby potem nie bylo ze tylko ode mnie dostala;) a rano to ja tak wycałowalam ze az miala dosc moja duza dziewczyna rok temu o tej porze byla na swiecie zaledwie 28min

13 lata 5 miesiąc temu #170829 przez MoNiaaa
Julka wazy ponad 10 kg a ile ma wzrostu nawet nie wiem :P ale wszyscy wlasnie mowia ze duza jak na roczek top nie wiem jak bede miec chwilke czasu to ja zmierze bo teraz maz na urlopie to ciagle gdzies chodzimy :P

gosia pochwal sie kreacja !!!

a my prezentu Julce nie kupujemy jedziemy do zakopanego to bedzie jej prezent :)

a Zuzia wlasnie nie wiem czy chodzi bo ostatnio monami pisala ze zrobila pierwszy raz 2 kroczki ? ale pewnie jesczze kilka tygodni i bedzie chodzic :P
ale wszytskie dzieciaczki sa dzielne i kochane :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

http

]

13 lata 5 miesiąc temu #170843 przez paulinkaaa2202
Dzieciaczki rosną jak na drożdżach :P
Ja kilka dni temu ważyłam Judytę to było 9800 :P
A ile ma wzrostu to nie wiem ale zakładam jej ciuszki na 80cm troszkę jeszcze duże więc ma pewnie 77-78cm

My nigdzie nie wyjeżdżamy to Judysia dostanie od nas prezencik :)
Ja daję małej tak do miesiąca czasu myślę że powinna chodzić a czas pokaże jak będzie :)

A jeśli chodzi o Zuzie to mam przeczucie że mała już śmiga :)

Dziewczyny macie problem nadal z nietrzymaniem moczu?
ja nawet nie mogę biegać ani skakać. Ostatnio chciałam się trochę poruszać i poskakać na trampolinie ale podbrzusze mnie bolało i popuszczała no :/ :angry:

13 lata 5 miesiąc temu #170898 przez asia26
Paulinko a na jakim etapie nauki chodzenia jest Judytka :) i nie martw sie Oliwcia skonczyla dzis 13 mies i tez jeszcze sama nie smiga ale za jedna raczke jak strzala :)

13 lata 5 miesiąc temu #170908 przez Martynka__89
Mamy sierpniowe 2011 rodzą :) a inne Mamy sierpniowe 2010 świętują roczki. Aż się łezka w oku kręci, pamiętam jak Was cały czas czytałam myśląc o moim porodzie...

Majeczko sto latek na roczek od Nas :* Kochane gdybym nie miała czasu do was kuknąć to z wyprzedzeniem składamy Wszystkim Sierpniowym Roczniakom szczęścia, radości i zdrówka :*

Moja Kropeczka:(9.02.2015

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #170951 przez Gosiaczek31
Sto lat dla Majeczki od cioci Gosi i Kubusia :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Iwka pochwal się solenizantką :laugh: A jaki prezent dostała od Was?

Martynka dziękujemy :) To miło, że jesteś z nami.

13 lata 5 miesiąc temu #170963 przez asia26
tak sobie mysle ze wszystkie dziewczyny z wszystkich watkow sa dla siebie jak rodzina taka wielka :D

13 lata 5 miesiąc temu #170966 przez iwkaa
dostala mate grajaca z odglosami zwierzat nie drogi prezent :)
Załączniki:

13 lata 5 miesiąc temu #170971 przez asia26
urocza dziewczynka :)

13 lata 5 miesiąc temu #170988 przez Gosiaczek31
Iwka a dodaj jeszcze zdjęcie jak się urodziła. Będzie fajnie widac jak się zmieniła :)

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #171143 przez paulinkaaa2202
Gosiaczek31 napisał:

Iwka a dodaj jeszcze zdjęcie jak się urodziła. Będzie fajnie widac jak się zmieniła :)

Super pomysł :)
Może w dniu urodzin każdego dzieciaczka dodajmy zdjęcie po urodzeniu i teraźniejsze ale będzie porównanie :)

Asiu Judytka chodzi bokiem trzymając się mebli, ławy itp. Za jedną rączkę jeszcze ciężko ale jak trzyma się ją za dwie to śmiga i stawia duuuże kroki i szpagaty próbuję zrobić :D
Ale widać z dnia na dzień jak szybko wstaję śmiga na czterech :)

A Majeczka jaka mina zdziwiona że ktoś jej zdjęcie zrobił :)

13 lata 5 miesiąc temu #171232 przez asia26
no Oliwka juz super za jedna raczke i czasem probuje sie puszczac sama probuje wsyawac na srodku pokoju bez trzymania coraz czesciej jej to wychodzi za dwie juz nie chodzi bo biega za jedna kolo meblo tez chodzi za jedna i juz tak nie bokiem tylko normalnie ciekawe kiedy sie przelamie i pojdzie :) dzis lekarka na szczepieniu mowila ze do 18 mies ma czas wiec wierze jej :D

13 lata 5 miesiąc temu #171264 przez paulinkaaa2202
Pewnie Asiu na każde dziecko przyjdzie kolej. Jedno szybciej drugie później, tak samo z mówieniem, siusianiem do nocnika itp :)
Za rok latem zaczniemy naukę siusiania zobaczymy co z tego wyjdzie :P

13 lata 5 miesiąc temu #171278 przez Gosia
Super pomysł z tym dodawaniem zdjęć. W dniu urodzenia i w dniu roczku!!! Jestem za :laugh:

Paulinko ciekawe czy będziemy tu jeszcze na forum? Może będziemy się dzielić sukcesami naszych pociesz w siusianiu do nocniczka :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka