- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- aliah85
- Wylogowany
- gaworzenie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
Cześć dziewczyny:) wracam właśnie od lekarza, musiałam przesunąć wizytę z 16 na 13 stycznia bo miałam w planach wybrać się za granicę,ale jednak zostaję w Pl. Moja gin odradziła mi taką wyprawę. Morfologia nie wyszła za dobrze i dostałam dodatkowo żelazo. Za 2 tyg mam się zjawić znowu z nowymi wynikami. Mały ma już nisko główkę, waży 2648 g i wg jego wielkości szacunkowy termin porodu wyszedł teraz na 23 luty. Po prostu duży jest Poza tym wszystko ok.
ale duzego masz juz synia:) chlopk jak dab:) uwazaj na siebie łykaj żelazo jak kazą
- mariola2041
- Wylogowany
- budujemy zdania
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
Ja też uważam, że nie ma za bardzo się co spieszyć... Teraz można kupić wszystko w jednym sklepie, więc jeśli nie musisz bardzo oszczędzać to nawet facet sam sobie poradzi z zakupami dla dzidzi
Ja mojemu M pokazałam, gdzie są takie sklepy i go nastawiam, że jak coś to będzie musiał sam robić zakupy. Nawet się nie buntuje On też uważa, że nie ma sensu się spieszyć z zakupami typu kosmetyki czy pieluchy. Owszem jak bym nie miała łóżeczka i innych drogich rzeczy to pewnie też bym już zaczęła kupować, ale na szczęście większość rzeczy dostaje w spadku
A co do prania to możesz się zabrać za to później, bo Twój termin to koniec marca więc masz jeszcze sporo czasu
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
no tylko że my większość już mamy...u nas jest problem taki bo nie wiemy czy nie będzie trzeba wracać do polski i będzie problem to wszystko zabrać...on mi nie zabrania tylko mówi że jeszcze jest trochę czasu...i że kupi się to na pewno ale jak się wyjaśniał fakty gdzie będziemy mieszkać...trochę go rozumiem bo już mamy sporo rzeczy...zostało nam kupić łóżeczko,stojak do brodzika i kilka małych pierdółek reszte mamy bo kupiliśmy w polsce i tu trochę a większość ubranek dostaliśmy,więc one już są wyprane...wiem że drugi raz i tak tzreba wyprać ale skoro nie wiem gdzie bedziemy mieszkac to po co mam prac
aaaaa no to zmieni postać rzeczy, ja sadziłam ze nic jeszcze nie masz, a takto juz tylko resztki zostały
- gucha86
- Wylogowany
- gaworzenie
- Agnieszka
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
jestem osobą, która nie lubi zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę, a poza tym taki już mam temperament, że jestem osobą niecierpliwą i gdy nie mogę się czegoś doczekać to zachowuję się niemal jak dziecko - dlatego zakupy zaczęłam robić dużo wcześniej, chciałam w tym uczestniczyć i nie chciałam, żeby mąż sam to robił a teraz piorę i prasuję i to też jest dla mnie frajda
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa trzyosobowa rodzinka :)
Przygotuje sobie tylko torbę do szpitala a reszta dla niego jak wam sie podoba moja podstępna opcja lenia ??
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
ja też uważam, że każdy ma prawo robić wszystko w "swoim tempie" i to forum nie jest po to by kogoś zmuszać do czegokolwiek ale po to by móc się dzielić wrażeniami, wątpliwościami z osobami w podobnej sytuacji
jestem osobą, która nie lubi zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę, a poza tym taki już mam temperament, że jestem osobą niecierpliwą i gdy nie mogę się czegoś doczekać to zachowuję się niemal jak dziecko - dlatego zakupy zaczęłam robić dużo wcześniej, chciałam w tym uczestniczyć i nie chciałam, żeby mąż sam to robił a teraz piorę i prasuję i to też jest dla mnie frajda
dokładnie, nic dodać nic ująć
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Cześć dziewczyny:) wracam właśnie od lekarza, musiałam przesunąć wizytę z 16 na 13 stycznia bo miałam w planach wybrać się za granicę,ale jednak zostaję w Pl. Moja gin odradziła mi taką wyprawę. Morfologia nie wyszła za dobrze i dostałam dodatkowo żelazo. Za 2 tyg mam się zjawić znowu z nowymi wynikami. Mały ma już nisko główkę, waży 2648 g i wg jego wielkości szacunkowy termin porodu wyszedł teraz na 23 luty. Po prostu duży jest Poza tym wszystko ok.
2648 g??? nooo naprawdę duży chłopak
- gucha86
- Wylogowany
- gaworzenie
- Agnieszka
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aisod
- Wylogowany
- rozmowna
tak sobie teraz myślę, że ja to chyba specjalnie zostawię prasowanie na ostatnią chwile żeby to mój mężczyzna musiał prasować. Ja tego nienawidzę!!!
Przygotuje sobie tylko torbę do szpitala a reszta dla niego jak wam sie podoba moja podstępna opcja lenia ??
Lubię to!
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tak sobie teraz myślę, że ja to chyba specjalnie zostawię prasowanie na ostatnią chwile żeby to mój mężczyzna musiał prasować. Ja tego nienawidzę!!!
plan całkiem niezły, ale u mnie nie przejdzie niestety mój mąż nie potrafi prasować, ale nie narzekam bo za to świetnie gotuje, sprząta i w ogóle radzi sobie z pozostałymi obowiązkami domowymi
a co do kryzysu w związku... przypuszczam, że za kolejne 2 dni zapomnisz o nim wiesz ja teraz też szybciej się irytuję (hormony) ale równie szybko mi przechodzi
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa