- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
I bardzo dobrze brzęczy, przynajmniej z moich obserwacji wynika, że ponad 3 lata różnicy to już zupełnie inny kontakt, no ale pewnie reguły nie ma. Dziewczyny są trochę młodsze ode mnie, to mogą czekać, ja chcę już .
Pozdrowienia!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zosiu rosnij zdrowo
Odezwe sie pozniej bo ide piec ciasto dla siostry
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
- Otrzymane podziękowania: 0
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gabi, dlaczego desperatka?
Pierwszy raz od roku włączyłam depilator - święto
Teraz to już chyba musimy iść na ten basen
U nas pogoda niestety nie zachęca do spacerów a jak u was?
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dorota no wlasnie ja mam te same obawy kredyt, mieszkanie nie skonczone i co to dalej bedzie nigdy nie bylam w takiej sytuacji wiec sie troche boje, no ale dziekuje wam za wsparcie to zawsze nawet na chwilke pomoze
Dorota trzymam kciuki za was maz dobrze brzeczy
Gabi dlaczego desperatka ja tam emme podziwiam i pozytywnie zazdroszcze takiej decyzji oby wszystko szlo po waszej mysli
emma depilator a co to jest u mnie jest gdzies dalej gleboko zakopany bo ja nadal slonca nie widuje
pogoda nie jest zimno, deszcz nie pada ale jak juz wspomnialam slonca tez nie ma ale po drzemce King spacer wskazany pojedziemy do parku zobaczyc na impreze z okazji dnia dziecka
emma nowy watek mamusie ...... 2014
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
emma chyba takie wytłumaczenia wystarczą, jak myślisz? a tak przy okazji zapytam o depilator - jakiego używasz? ja mam taki najtańszy z brauna ale jak go używam to czuję jakby ktoś mnie rąbał siekierką a nie depilował i chyba muszę kupić jakiś lepszy, tym bardziej, że T. nie chce mi robić wosku a żeby golić nogi co dwa dni jestem zbyt leniwa
u nas nie pada i nawet nie jest jakoś strasznie zimno po obiedzie wybieramy się na miasto, zaliczymy plac zabaw itp, z basenu jednak chyba zrezygnujemy, bo Maja znowu zasmarkana i nie chcę jej bardziej zaszkodzić
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wosk jeszcze nigdy nie probowalam bo jakos sie boje
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja tak jeszcze nie palę się do kolejnej ciąży (nawet nie wróciłam do wagi sprzed ) ehhh gdyby te dzieci bociany przynosiły... już bym miała nawet 3
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kupiliśmy Mai na dzień dziecka myszkę Mini w Biedronce, właśnie ją dostała, ależ się cieszy
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ewa, no ba, jakby co, dam znać i zaraz zakładamy!
Dobra, spadam do dzieciaka, zaraz pobudka
Od dziś jestem na diecie, trzymajcie kciuki, czekają mnie 2 wesela przyjaciółek, więc muszę spiąć poslady i chociaż 3 kg tłuszczu upuścić
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
jestem czytam na bieżąco, do pisania nie mam weny. Pogoda do dupy, ja mam od tygodnia okres i codziennie bardzo mocno boli, mało śpię i dzień mija za dniem. Do powrotu do domu zostało nam niecałe 20 dni.
Ola rozpieszczona przez dziadka na maxa, ciągle na rękach, ciągle z nim na spacer, ciągle u niego na kolanach. Dziadek da paluszki, winogrona, jabłko, kiełbasę itp. a potem na obiadek nie ma miejsca ale dziś pięknie zjadła rosołek a potem kawałek kurczaka! pierwszy raz nie pluła kurczakiem i gryzła i połykała. Są dni, że nie chce nic tylko słoik ale są i takie kiedy słoika nie dostaje wcale tylko zjada domowo. Także jestem pełna nadziei, że małymi kroczkami do celu, a celem jest porzucenie słoikowego jedzenia.
Ewa a jak wyglądasz po tym fryzjerze? Przecież masz ładną buzię to nie ma opcji żebyś wyglądała źle, a jak ktoś tam gada pod nosem coś albo za plecami to niech się cmoknie w dupę, pamiętaj, że nie ważne co mówią o Tobie, ważne że mówią czyli jesteś górą a zdjęcia Kini jak zwykle boskie, i jakie wygibasy! Kolczyki dodają tego uroku, jest to coś! Ewa no i przy tabletkach tak bywa z tymi plamieniami, ja poprzedni okres miałam miesiąc, więc też się spodziewam że ten też potrwa długoo :/ no ale ja się o dzidziusia nie staram, więc łykam i przyzwyczajam organizm do nich. A co potem czas pokaże.
Tee no niestety takich przypadków o jakim piszesz pewnie jest tak dużo że nam by się to w głowach nie mieściło, ale niestety tak bywa. Wspaniałe z twojej strony jest to, że pomagasz i namawiasz znajomych A co do uzębienia to my razem z Wami na końcówce listy posiadaczy zębów, u nas nadal tylko 6 ale bóle i marudzenie rosną..
Gabi Emma zdjęcia dzieci rewelacja, warszawska riviera bardzo ładnie prezentuje się na zdjęciach Emma no przeraziłaś mnie tym wypadkiem i sarną, strach pomyśleć co by było gdyby to był dzik albo jeleń. Miałaś szczęście w nieszczęściu, cieszę się, że tylko auto ucierpiało a Ty cała i zdrowa. To najważniejsze!
Dorota "pełny jest garnuszek mój, klocki kształt mają swój.." ;P ;P ;P żebyś nie zapomniała Majeczka mówisz, że aniołek tak? to miło, bo mój diabełek ostatnio ma akcje jak jest zmęczona, że chce bić.. może jej minie.
a wiecie, że te kalosze jeszcze do nas nie dotarły? dwa razy pisałam do człowieka i nie odpowiadał aż wreszcie jak napisałam że wystawie minusa, napisał że wysłał! 2 tyg po czasie!! bo miał ważne sprawy rodzinne.. szkoda gadać, ciągle pada i dziecko nie ma jak po dworze pobiegać bo jakiś pacan nie umie się zająć swoją sprzedażą..
Emma ogromny buziak dla Zosi z okazji 2 okazji i wielkie buziaki dla reszty dzieciaków na dzień dziecka
aha Ewa udanego pobytu w ZOO i nie myśl o pracy, będzie co ma być, nic nie zmienisz, trzymaj sie
Emma dieta? a jaka? ja od miesiąca jem tylko chrupkie pieczywo albo wafle ryżowe zamiast chleba ale ruchu nie mam żadnego, dopiero jak wrócę do domu to zacznę coś ze sobą robić..
Ola śpi, deszcz leje a ja może wreszcie zacznę czytać książkę..
buziaki i miłego dnia
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Najlepszego wszystkim skarbom.
Emma- powodzenia w staraniu o dzidziusia ale Ci zazdroszczę a i dobrze że nic Ci się nie stało podczas zderzenia z sarną.
Gabi- cudne zdjęcia.
Ewa- pracą się nie przejmuj co ma być do będzie ważne żeby zdrowie było do pracy
Tee- smutne to co piszesz ale nie stety taka jest polska rzeczywistość że dzieci cierpią z powodu biedy.
U nas tak byliśmy oczywiście chorzy Szymon ma jeszcze katar. tata zrobił niespodziankę i kupił synowi auto Audi Q7 sterowane na pilot a jak bedzię starszy to będzie mogł sam jeździć tak że obaj ciągle się wożą znaczy się Szymon siedzi i kieruję kierownicą i włacza muze a tata za nim idzie i go steruje obaj mają uciechy. Ja dziś kalosze kupiłam w sklepie za 29 zł no i pasują i mały śmiga w kaloszach brzydka pogoda a szkoda bo chcieliśmy jechać do ZOO.
Gosia- mój ma to samo z jedzeniem tylko że są dni że on nie je nic wogóle nic jedynie co uda mi się mu wcisnąć to flipsa i mleko w kartoniku z słomką to wtedy wypije ale są dni co je ładnie byłam z tym u lekarza i powiedział że takie są dzieci polecił mi sanostol to poprawia apetyt a że nie je on owoców bo nie lubi to mu uzupełnia witaminy sanostol.
A czytam już Ciemniejsza strona Greaya super ksiązki pierwsza część przeczytałam w 3 dni i tylko po nocach żeby Szymon mi nie przeszkadzał i nie znisczył bo pożyczona mam ale chyba je sobie kupie bo sa piękne i kiedyś jeszcze przeczytam.
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
emma ty i dieta? z tego co pamiętam ze zdjęć masz idealną figurę... skąd ten pomysł?
gusiag z czasem Ola zacznie zjadać bez żadnych problemów wszystkie domowe obiadki i cel zostanie osiągnięty mnie nadal dręczy "lubię jeść ciasteczka są mniam mniam..." Maja faktycznie jest jak aniołeczek, chociaż były chyba ze 3 takie dni, gdzie myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok a z tymi kaloszami lipa, bywają niestety tacy niepoważni sprzedający
ewelinda faktycznie, nikt jeszcze nie widział twojej nowej fryzury, a bardzo ciekawa jestem efektu pracy "geja artysty"
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Ja mam stary depilator i uważam, ze mniej bóli tatulowanie;)
Codziennie maszynka ale muszę przyznac, ze nie mam przez to jakiegoś mega owlosienia;)
Dorota w takim razie zwracam honor!
My wracamy ze wsi fajnie było i slonecznie, ale teraz wielką ulewa!
Wykupiliśmy dziś wczasy;) na mazurach domki , teraż muszę się modlić o pogodę! Swoją droga w ten czas wypada mi okres, muszę go jakoś przesunąć, zatrzymać? Którąś może robiła już cos w tym stylu?
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dorzucam za to mojego hipstera!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.