- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
Matko, ledwo żyję, spadam odpoczywać. Miłego wieczoru!
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
z rana wybralismy sie do ZOO latala z Kuba jak oszalala, krzyczala do zwierzatek i sie ich nie bala mysle ze sie jej podobalo
wczoraj ten wypad nam sienie udal bo Kinga sie strasznie zle czula, bolal ja brzuszek i nie mogla zrobic kupki, normalnie sie skrecala z bolu - miala co jakis czas taki atak podalam jej infacol, herbetke mietowa i bol brzuszka przeszedl. dzisiaj juz bylo dobrze, nawet zjadla jeden obiadek w sloiku i zrobila kupke.
gabi fajnie ze i wam sie zabawa na basenie udala a jak Adrian nie bal sie wody ???
a grila zazdroszcze narobilas mi ochty na kielbaske
emma moze jakiegos wirusa zlapalas
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zdjęcie super! Kinga szczęśliwa! a co do fryzury, bardziej podobalas mi się w dłuższych włosach, ale ładnemu we wszystkim ładnie, a włosy szybko odrastają!
- martyna123
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Ewa fajnie ze zoo sie udalo co do fryzurki w dluzszych jest Ci lepiej.
Emma mnie ostatnie dni tez bylo nie dobrze i brzuch mnie pobolewal i nie wiem czemu ale wiem ze jelitowka panuje moze tak ja przechodzilam.
Nie pamietam co mialam napisac jeszcze komu brak mozgu postepuje
A ktos pisal o kryzysie w malzenstwie tez teraz mamy wiec chyba idzie po kolei na naszym forum :-P
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
emma to dobrego samopoczucia zycze inne atrakcje juz niedlugo
Martyna fajnie ze maly sie wytanczyl, niech sie bawi poki mlody hehehe
biedactwo, Kinga tez czasami tak placze ze pozniej jeszcze przes sen siorbie noskiem
co do kryzysu to chyba masz racje ze leci po kolei musicie to przetrwac bedzie dobrze
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Ewa włosy nie ręką, podobnie się czułam jak byłam dzieckiem- mama mi ciągle robiła taka fryzurę, jedno co jest pewne to wygoda, ale chyba do takiej długości po traumie z dzieciństwa nie wroce;) a jaka fajna Kinia, my też mamy zoo w planach- ale nie wszystko na raż
Kupiłam wczoraj używane lozeczko turystyczne z materacem za 40zl na zdjęciach wygląda super dziś odbieramy.
Zeby bardzo dają się nam we znaki chyba z 5 na raż;/
Wiecie co strasznie nogą adkowi urosła trzy pary butów już przy małe... Mam kupowac 3 nr za duże?
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
u mnie leje tak, że szok, wczoraj połamało drzewa, grad bił w okna na poddaszu tak, że Ola płakała, a teraz zasypia przy tłukącym się przeraźliwie deszczu..
Kalosze doszły, ciut za duże ale mogą być, więc po deszczu można wyjść na dwór o ile przestanie padać
od dziś mamy stresujące dni bo mój mąż zaczął egzaminy - 11 dni, po 6 godzin pisania uzasadnień sądowych itp. Także kto może niech ściśnie kciuk
wczoraj byliśmy z Olą u jej pradziadka, spisała się na medal, nikogo się nie bała, śmiała się, tańczyła i opowiadała bardzo dużo. Także i pradziadek i babcia i mama dumne z dziecka
Słuchajcie drugą noc z rzędu dałam Oli sab simplex na noc po jedzeniu i cisza! ani nie krzyczy ani nie płacze ani nie opowiada ani nie wije się w łóżku tylko śpi a ja razem z nią! Przypomniało mi się to co Martyna mówiła o tej pracy jelit w nocy no i kurde coś chyba w tym jest bo dziecko spało spokojnie bardzo ładnie, zjadła dwa razy z rzędu o 5 i spała do 7 30 dalej.
Ewa bardzo ładne zdjęcia, Ty też wyglądasz bardzo ładnie, promieniejesz i to najważniejsze a włosy odrosną, buzia zawsze będzie ładna
Martyna to szkoda, że Szymon miał jakieś złe przeżycia, ważne że go odebrałaś. No i wstaw te zdjęcia jak tancerz się bawił
Gabi u nas buciki starczają na długo, bo odwrotnie niż u Was noga Oli rośnie bardzo powoli. Te kalosze są rozmiaru 20 ale są za duże, sandały kupiłam Lasocki kids roz 20 i też myślę że będą dobre za miesiąc. Za to kupiłam Befado rozm 19 takich domowych bucików i nie lubi ich, nie wiem czemu, potyka się w nich, chce ściągać, a rozmiar jest odpowiedni, wydają mi się takie ciężki i sztywne, ale może to dlatego że ona coś w nich wyczuwa złego, sama myślałam, że są fajne..
Emma jak się czujesz?
kurcze poplanowane macie już wakacje, fajnie, my też będziemy planować jakiś wylot póki Ola nie skończyła 2 lat, bo potem już będziemy za nią płacić. Jak coś zaplanujemy to dam znać
Aisod i Aliah chcecie żółte kartki? co z Wami??
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
niewyobrażalna tragedia dla matki i rodziny, bezmyślność, głupota, ale tragedia przede wszystkim
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewelina.zak.1991
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Michaś ze mną wreszcie ;*******
Moje maleństwo !!!:*
- www.Lumpik24.pl
- Wylogowany
- gaworzenie
Internetowy ciucholand z odzieżą dla dzieci.
Body,pajacyki od 2-4 złotych
spodnie,sukienki do 8 złotych
bluzeczki do 4 złotych
oraz wiele innych ubranek w atrakcyjnych cenach.
www.Lumpik24.pl
███████████████████████████████████████████████████████
- strangerwold
- Wylogowany
- rozmowna
- Kocham Cię synku BARTUŚ !!;**
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
gabi w star dadaju nie byłam, ale T. siostra pracuje tam czasami w sezonie jako masażystka i mówi, że ogólnie tam jest ok, podobno zabiegi na wysokim poziomie, w pokojach nie była, więc trudno coś powiedzieć, ale za to podobno jedzenie jest dobre i jest go dużo, mam nadzieję, że będzie Wam się tam podobać; a planujecie wypad do Olsztyna? daj znać
ewelinda ładnemu to we wszystkim ładnie, tak jak to napisała któraś z dziewczyn, ale też przyłączam się do fanek Twojej wersji w dłuższych włosach na pocieszenie dodam, że z małpą pomylić Cię nie można
emma mam nadzieję, że czujesz się już lepiej; plan wykonany? ja dzisiaj znowu Ćwiczyłam z Mel B
gusiag jaka okropna historia!!! nie słyszałam o tym wcześniej, ale to naprawdę tragedia
stanger gratuluję Bartusiowi nowych umiejętności
a tak w ogóle to chyba nie pochwaliłam się Wam, że Maja już chodzi sama? teraz to już nawet biega kochana moja żabcia
dobranoc mamuśki