- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
- Otrzymane podziękowania: 0
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jest bardzo drobna az sie martwilam ale wychodzi na to ze nie potrzebnie
dziekujemy za mile slowa
- strangerwold
- Wylogowany
- rozmowna
- Kocham Cię synku BARTUŚ !!;**
zosia piękna panna! Kinga odważna nie ma co ! A kacper jaki przystojniak.
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Justyna to fajnie ze jestes zadowolona z wozka ja jak wspominalam wczesniej tez sie doczekalam ale jakos mi dziwnie sie go prowadzilo w porownaniu do naszego ,, normalnego ,, wozka ale na te pare dni w roku jest OK
aaa i podobal mi sie ten twoj wozek bo mial ta tacke z przodu i okazalo sie ze nasz tez ma tylko nie bylo jej na zdjeciu
wiecie ze ja nie zwracalam uwagi na to jak Kinga siada az do pytania Marioli i dzisiaj zaczelam ja obserwowac i ona siada roznie czasami ma nozki z przodu a czasami podwija pod pukpe, musze ja z tym siadaniem przypilnowac
co do pracy to niec konkretnego dalej sie nie dowiedzialam moja zmiana jest do polowy lipca ale nadal nie wiadomo co ze mna zrobia narazie pracuje i czekam dalej ...
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
- mariola2041
- Wylogowany
- budujemy zdania
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
okropnie paskudnie zimno i brzydko....tlye moge poweidziec o pogodzie jak u nas panuje. jednym słwoem okropienistwo...to sobie ponarzekałam a teraz
Tee - Zuzia slicznotka, a piaskownica sprawia frajde jak widac:)
Ewa - no ja naprawde musze sobie cos kupic, bo juz zaczełam sie zastanawiac co sie ze mna dzieje....a z praca mam nadzieje, że nawet w lipcu nic sie nie zmieni
co do ubranek moja zuza nosi zazwyczaj 80cm czasem 86 - w zalezności od firmy, ale ogólnie jest raczej niewysoka a grubasek:D. zdarza sie np ze w pasie w brzuszku sie nie miesci a nogawki i rekawki za długie
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
u nas też deszcz leje i wieje okropnie, paskudnie jednym słowem
dzieciaki śliczne wszystkie
moja Ola ma 10kg i 78 cm ubranka nosi różne 74- 80 ale w większych wygląda komicznie. Ma płaszczyk wiosenny 86 który chyba będzie jednak na przejście z lata na jesień bo teraz rękawy długaśne, bardzo obszerny i długi także moje dziecko nadal małe. Mimo, że na zdjęciach widzicie jakby była min 2 latką
Ewa co do kolczyków, to nie wiem co się stało, tak też myślałam, że są bezpieczne ale zaczęły się dziać dziwne rzeczy więc zmieniłam. Motylki apartu schowałam w pierony i założyłam jej bardzo drobniutkie sztyfciki z maleńką cyrkonią, ledwo widoczne ale bardzo pasujące do dziecka. I jeśli nic się nie będzie działo to zostanę przy tych. Złoto bardzo drogie jest więc mam nadzieję, że nie będę musiała nowego nic kupować, będziemy czekać na prezenty, może komunijne dopiero
Musisz Ewa koniecznie pokazać nam Kinie w kolczykach z bliska! no i chyba nasze dziewczyny najmniejsze, jeszcze Zuzia Tee jest drobna ale za to jaka wysoka , wszystkie dzieciaki takie wysokie! nie znam się też na tym jak te dzieci powinny rosnąć ale Ola pewnie nie będzie wysoka bo ja jestem niska, najważniejsze, że rośnie tyje i wygląda zdrowo no i ciągle jest zadowolona
Mariola Twoja córa też wygląda super, duża ładna dziewczynka oby rehabilitacja i niemieckie leczenie szło szybko i pozytywnie a wierzę, że jest lepsze od polskiego i to o niebo! Zresztą widać po małej, że nie wygląda na to że urodziła się tak wcześnie
Marigra melisa, albo tabletki z chmielu - mi pomagały pogoda też daje "po humorach"
Oli kalosze jeszcze nie doszły, jakiś marny sprzedawca chyba
dostała w prezencie garnuszek na klocuszek z Fisher Price i jak słucham tego śpiewania tego garnka to już wiem, o czym mówił ktoś że śniło się to po nocy. Marigra to nie byłaś ty? a może Dorota?
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u nas z ubrankami jest tak samo, 74-80 cm. 74 sa takie juz na styk a 80 troszke wieksze ten plaszczyk ze zdjecia tez ma 80 i rekawy sa dlugie wiec podwijam
a wracajac do kolczykow jak bedzie ognic sie dalej to posmaruja mascia TRIBIOTIC ( moglam zrobic jakas literowke ) jest to mala masc niemiecka z zawartoscia antybiotyku ( sprzedawana bez recepty i ponoc wycofywana juz z rynku ).
ale te nasze dzieciaczki sa slodkie
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
mamy taką samą czapkę tylko zieloną
uszka Oli już się nie ognią, wszystko jest dobrze - od razu się poprawiło w złocie, to w tamtych coś się nagle stało, może zatarła te uszy piaskiem albo płyn do kąpieli coś zaszkodził, nie wiem, mam nadzieję, że minęło.
A Kinia daje sobie czyścić dziurki i kolczyki?
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
Moja Zuzia bluzeczki, body, sukieneczki nosi w rozm. 86, spodnie i legginsy 92- ona puki co ma długie nóżki - a te 86 jak siedzi się jej podwijają i wygląda jakby miała rybaczki więc schowałam rozm. 86 i nakładamy 92.
a po za tym to tak jak u marigry Zuzi - mojej Zuzi idzie w brzuszek i w udka... czasami jest tak, że ubranko rozmiarowo dobre a w brzuszek ciśnie... więc staram się takie luźniejsze jej nakładać.
Myślę, że w przyszłości wysoka nie będzie ja mam 158 cm. a mąż 175cm więc nie miałaby po kim chyba że się wyrodzi i będzie wysoka jak ciocia Monia
fajnie że uszka się goją ja w przyszłości też planuję przekłuć, na razie się obawiam, że będzie przy nich "manipulowała"... więc chyba jeszcze parę lat się wstrzymam.
Jaka Kingusia radosna... mała ślicznotka
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kurcze bylam w PL u fryzjera i mnie tak opitolil ze wygladam jak chlopiec z plakatu tato sie smial ze scinal mnie gej artysta
z poczatku mi sie nawet podobalo, ale jak widze reakcje znajomych i ich podszeptywanie to juz sie tak nie ciesze dobrze ze odrosna
Chcialam sie jeszcze pochwalic tym ze ten wyjazd duzo dal mi i Kindze, mialysmy czas tylko dla siebie, na zabawe i spacery. Teraz jest i tata i mama a nie tak jak wczesniej tylko tata