- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2012
Mamusie marzec 2012
- georgette102
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥♥♥ Maja ♥♥♥ Mój najdroższy skarbek!!!
posty czytałam wczoraj a dzisiaj odpisuję zgubiłam wątki
było coś o kasku... tu się nie wypowiem, bo jeszcze nie mam nawet siedziska dla Mai, więc o kasku nie myślałam; aczkolwiek jak już kupię to jedno i drugie
mariola Maja siada raczej na tyłku z nogami do przodu, ale faktycznie słyszałam, że siadanie na nogach szkodzi takim małym dzieciom (mówiła mi koleżanka, której córka miała problemy z bioderkiem i ciągle jest pod opieką specjalisty)
gusiag dobrze, że uszy się goją a jakie kolczyki zamówiłaś?
Tee no proszę jaki tatuś zdolny Maja też lubi bawić się w piaskownicy ale pod warunkiem, że są tam inne dzieci
co ja tam miałam jeszcze napisać?
aaa nie wiem czy już się chwaliłam czy nie, ale najwyżej się powtórzę Maja dostała się do żłobka miejskiego
a teraz jeszcze powiem wam jak się wkurzyłam - wczoraj zawiozłam do reklamacji buty Majki, które kupiłam w CCC, no i teraz okazało się, że dziecko miało buty 2 tygodnie i na rozpatrzenie reklamacji mam czekać 2 tygodnie, paranoja - kiedyś jak reklamowałam swoje to od ręki wymienili mi na nowe a teraz... jestem wkurzona, bo te buciki były zakryte, więc zanim mi je naprawią czy coś tam to pewnie będą znów upały i Maja będzie nosić sandałki a te będę mogła sobie w tyłek wsadzić, bo kiedy przyjdą chłodniejsze dni to pewnie z nich wyrośnie
a żeby zakończyć wypowiedź pozytywnym akcentem - obchodzimy dzisiaj z T. 6 rocznicę ślubu
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
dziekuje za zyczenia i tez zycze Wam duzo radosci z bycia mamusia!
a jaki dzis ruch w interesie, szok!
Gosia, my mamy takie kaloszki ze smyka:
www.smyk.com/cool-club-kalosze-chlopiece...dla-dzieci-p#zamknij
rozmiar 22, podobno wkladka 14 cm, sama nie mierzylam, ale pasuja idealnie, mniejsze bylyby za male, a wieksze jednak troche za luzne. niby chlopiece sa, ale jak dla mnie unisex i o to chodzilo, bo moze posluza komus jeszcze .
ciesze sie, ze uszko sie goi. Zosia tez dostala na chrzciny zlote motylki ze sztyftem z apartu od dziadka, ale jeszcze nie smigane, mam nadzieje, ze nie beda spadac
jesli lubisz kryminaly, to the killing obie serie bardzo polecam, fajne sledztwo i do ostatniego odcinka trzyma w napieciu .
georgette, gratulacje z okazji 6. rocznicy! my 6. obchodzilismy miesiac temu mam nadzieje, ze Maja juz zupelnie zdrowa.
Tee, Zosia ma piaskownice u dziadkow i tez uwielbia, sypanie piasku to jest to, nawet dzieci nie sa jej wtedy potrzebne .
mariola, nam tez ortopeda zalecal, zeby Zosia siadala na pupce, a nozki wyprostowane z przodu, w rozkroku lub nie. mowila, ze jesli bedzie podkladac nogi pod pupe, to zeby wyciagac i pilnowac, zeby siedziala prosto, pewnie z tych powodow, o ktorych pisza dziewczyny .
dzisiaj z okazji dnia dziecka mielismy jechac na basen, bo zapowiadali deszcze, wiec kupilam wczoraj huggiesy do plywania (i tu mala dygresja - pani w drogerii powiedziala mi, ze firma huggies opuszcza polski rynek, wiec jesli ktos jest fanem, niech lepiej zrobi zapas , ale to prawda, w realu i kerfurze huggiesow nie znalazlam, dopiero w superpharm), ale dzisiaj przywitalo nas o 5 sliczne slonce (tak, Gosiu, nie tylko Ola wczesnie wstaje ), dlatego wygraly rowery i ponownie park fontann . bylo fajnie, a w drodze powrotnej Zosia zasnela z glowa wtulona w plecy taty . chcielismy tez odwiedzic zoo, ktore jest za rogiem, ale niania nas uprzedzila, wiec moze za jakis czas .
zdjec na forum nowych jak nie bylo, tak nie ma poza mikroskopijnym awatarem Gosi, moge sobie Ole obejrzec pod lupa . za to ja mam kilka nowych, sprobuje zaraz zgrac i wrzucic . chyba ze macie juz dosc, to wykasuje .
u mnie zapowiada sie mily tydzien. musze napisac zaraz dwie opinie, ale poza tym wzgledny luzik, czego i wam zycze!
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Zdjęcia super, zosia już duża dziewczynka:)
My też chyba pójdziemy do zoo w ten weekend, już nie mogę się doczekac, pracuje do środy;)
Nie wiem czemu nie widzisz fotek, Gusiag sporo wrzucalam ostatnio ja z parę szt.
Adek dziś wstał o 10;))) taki mi prezent strzelił, co lepsze o 20 już spal. Pomijając oczywiście nocne pobudki z których chyba nie wyrośnie. ..
Dobrej nocy mamusie;)
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
oj, pisalam juz, ze nie wyswietlaja mi sie wasze zdjecia na fb, ze w ogole rzadko tam wchodze, nie mowiac o publikowaniu i ze niestety nie mam czasu na wertowanie waszych kont i sprawdzanie, co kto wrzucil, bywa, ze tak robie, ale zwykle nie mam kiedy, wiec po prostu jakby sie komu chcialo wrzucic cos na forum, bede wdzieczna .
do 10?? nie pamietam, kiedy ostatnio wstalam pozniej niz o 6.30... ale zdaje sie, ze bylo to rok temu, jak pojechalismy bez Zoski nad morze na 3 dni .
dobrej nocy, dziewczyny!
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
Zosia jest boska!
Gabi a Tobie zazdroszczę spania, u nas to nierealne
- gusiag
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moja największa miłość
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ponownie slodkich snow!
- marigra
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa mamuśka;)
ja ostatnio bez humoru wiec nawet nie chce mi się komputera wlączać - wybaczcie.....jestem ostatnio jakas bardzo newrwowa zła i niezadowolona...musze chyba kupic cos wyciszającego, bo wszystko mnie dopeorwadza do szału.....
emma - Zofia boska - powtorze się, ale uwielbiam ją a z kaskiem nie ma co sie sprzeczać kazda robi inaczej, po to jest taki wybór produktów na rynku aby każdemu dogodzic. Ja nie wypowiadam się w tej kwestii bo nie mam nawet roweru
kaloszki boskie:) - wogole zosia wygląda na duzo starsza dziewczynkę,
gosia - najwazniejsze ze uszka sie goją, a motylki z kolczyków moze sa za słabo scisniete i dlatego się zsuwają - ja mam duzo bizuterii z apartu i nie narzekam, ale nie wiem jak sytuacja przedstawia sie z dzieciecymi artykułami
mariola - z tymi nóżkami, to nawet jak byłam mała to pamietam ze wszyscy zabraniali siadac własnie na nozkach pod pupką - najlepiej prosto lub po turecku - nie wykrzywiaja sie wówczas stawy
georgette - super wiadomości z tym żłobkiem, ja tez czekam na informacja, ale mamy zgłosic sie dopeiro po 10 czerwca wiec jeszcze trochę. Mam nadzieje ze tez sie dostanie, bo wracam na cały etat i juz babcie nie dadza rady sie nia zajmować.
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie pisalam bo tak naprawde to nie mialam czasu, bylam 4 dni i ciagle cos do zrobienia bylo zmeczona jestem jak nigdy noce nie przespane, dni zabiegane ...
Zimno jak diabli, nie zalapalam sie na slonce i musialam Kini na szybko kupowac ubranka bo spakowalam ja jak na lato a w dniu w ktorym lecialysmy strasznie sie ochlodzilo a ja swoje ubrania powyciagalam z szafy i mialam
wozek doszedl na czas i powiem wam ze w porownaniu do naszego wozka to ta spacerowka to jakis kolek ale na te nasze kilka dni w PL jest OK
Przebilam Kini uszka, robilam u siebie i miala dwa przebicia troszke plakala ale zaczela przez to ze pani zaznaczala jej punkciki na uszkach i nie chciala jej dac pisaka, no a pozniej musialam ja trzymac zeby sie nie ruszala no ale juz ma to za soba, nic jej nie ropieje, ani sie nie czerwieni, przeszkadzac tez jej nie przeszkadza tak jak by Kinga nawet nie czula ze cos tam ma
Gosiu co do tych kolczykow, ktorymi sie przebija to one sa najbezpieczniejsze i najzdrowsze, chyba ze Ola miala kolczyki ktore maja w sobie nikiel a on powoduje uczulenie albo miala je za ciasno zapieta ( je mozna zapiac na dwa razy )
wymadrzam sie bo wlasnie lecialam do Polski po to zeby sobie zrobic kurs na piercing i przebijanie uszu pistoletem no i zrobilam
Dorota super ze udalo wam sie z tym zlobkiem
emma Zosia jak zwykle przeslodka
co do kasku to tez jeszcze nie posiadam ale i tym razem nie udalo nam sie Kingi przewiezc rowerem bo bylo strasznie zimno
marigra i tobie sie uda z tym zlobkiem
nie wiem co tam komu jeszcze odpisac
ide sie szykowac do pracy, bo jeszcze pracuje. jutro kolejne sporkanie ....
pozniej postaram sie dodac jakies zdjecia Kini
- asiula2134
- Wylogowany
- gadatliwa
- gaabrysia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rączki malutkie,Ale chwycą Cię za serce na zawsze
Tylko, ze nozyczkami..
Ale jestem nieprzytomna niech już będzie środa!!! Jarek chlapal całą noc!!
Wpadne pozniej
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
na zdjeciu kolczykow za bardzo nie widac a nie mam jak jej zrobic ladnego zdjecia bo ona jak tylko widzi aparat to odrazu go chce mi zabrac
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tee
- Wylogowany
- budujemy zdania
jak wrócę z pracy wrzucę mojego Zuziaczka.
wiecie co dziś M. obciął dla Zuzi grzywkę - wygląda komicznie dobrze, że to "nie na stałe" i odrośnie!!!
myślałam, ze padnę z krzesełka jak mi mms-a wysłął
Ewuś- ależ twoja malutka jest szczupła - mój Zuzak przy niej to pulpet... a waży "tylko" 10.5 kg.