BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #902286 przez monique1983
Ada - ja drugą betę miałam 242,50 to było 25.06, a 9 dni później byłam na wizycie i było widać tylko pęcherzyk dopiero z klującym się zarodkiem. Moim zdaniem jak pójdziesz koło 30 lipca to zarodek będzie widać już na pewno, a z serduszkiem na 2 razy, ale może też być już widać :)

Kurde, a u mnie hormony szaleją, wczoraj przeczytałam na Lutówkach, że dziewczynie zarodek nie rośnie i ma czekać na poronienie i tak się spłakałam jak głupia. Poszłam do łóżka się położyć i nie mogłam się uspokoić, aż byłam zła na siebie :angry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #902291 przez Anabelle
Monique ja jeszcze mocnych kresek na teście nie zobaczyłam, a już czasami zasnąć z nerwów nie mogę. To jest jakaś makabra. Ja nie mogę nawet myśleć o takich wydarzeniach.

Ada wychodzi koniec 4 tygodnia, czyli coś z cyklu 4 tydzień np 4 dni nie wiem czy ci sie to pokrywa :) ale pewnie tak :)

Messy miałam wczoraj 1 bobo test, 2 allegrowe i pre-test. Wieczorem zrobiłam sobie allegrowego - ze słabą drugą kreską, rano zrobiłam allegro i bobo i na allegrowym mocniejsza kreska niż wczoraj, ale nadal nie jakieś maliny ;) a na bobo teście tak blada druga kreska że tylko w dobrym świetle widać. Został mi pre - test, ale jutro chyba nie bede robić, bo mam dość bladych kreseczek. Może pojade odwiedzić z Antkiem jego kolegę to mi zleci dzień :)

10 lata 5 miesiąc temu #902299 przez Asiaa
NatB ale masz dużą kuchnię, w takiej to można poszaleć :D

Gosia to czekamy na wieści po jutrzejszej wizycie :)

Julka przymierzamy się do białej kuchni z ikei, ja skłaniam się bardziej ku takim lakierowanym frontom, a małż bardziej matowych z "paskami" po bokach. Zobaczymy co wyjdzie :whistle:

Ferri jaki to konkretnie sprzęt? Mi cały czas chodzi po głowie wyciskarka, tylko ta cena :S

Ada spory ten pokoik :) Wynik bety bardzo ładny :) raz jeszcze gratki :)

Ula jestem za taką wymianą :laugh: Już nie musisz leżeć?

Chudzinka :kiss:

10 lata 5 miesiąc temu #902300 przez gwiazdka2014
hejka

kochane moje babeczki, detektor sprzedany. Powód: brak umiejętności technicznych wyłapania. Michał jak zobaczył, że sie denerwuje wkur..sie na mnie i kazał t sprzedać :P Jest 10000% sprawny ale ja jestem chyba mało techniczna :P

Co u nas? za gorąco :P

Jestem zakupoholiczką dzidziusiowych ciuszków img18.olx.pl/images_tablicapl/113035849_...-62-68-sosnowiec.jpg z wysyłka oba za 20 zł :P oj tam :P he he he

Ada :* wiesz jak ja sie ciesze :P

Ula juz 13 tc ale czas leci :P

Tyle u nas

10 lata 5 miesiąc temu #902315 przez Anabelle
Gwiazdka :P a co ile robisz pranie ? bo jak utrzymasz tempo do narodzin to moze sie udac 1 pranie na miesiac :P
Ja noworodka nie przebierałam często, bo było przy tym krzyku z Antka strony ;) Nie miał więc 3 outfitów dziennie :) Niektóre małe ubranka założyłam mu w szpitalu, po przyjściu do domu wyprałam i okazało się że już jest za małe :) A teraz potrafi tak się wypaprać że muszę pranie robić częściej, żeby te plamy nie zostały mi na amen :P Spokojnie mogę powiedzieć, że nie miał na sobie 60% ubran które na niego czekały :) Nawet pokusze się o stwierdzenie, że z zakupami lepiej poczekać, bo sama zobaczysz co ci bedzie pasowało. Ja niektórych rzeczy nie zakładałam bo nie pasowało mi, że np ciężko przechodziły przez głowę, lub miały mało rozciągliwe rękawy lub zsuwały się, albo np po kąpieli wole zestaw bluzka + spodnie do spania niż pajac, bo jak mu osusze głowe i klatke piersiową, to od razu zakładam bluzke i już mu jest ciepło, a do pajaca trzeba było zaczynać od pampersa i to była makabra :P

Ale sie rozpisałam :D

Na zewnątrz już 32 stopnie! A chciałam się z Antkiem gdzieś przejechać -.-

10 lata 5 miesiąc temu #902330 przez ferritka
Bry B)

U nas tez zaczyna sie upal :S znowu mi szfajki spuchna I lydki skamienieja :(

Ej wczoraj Kuba mnie mega skopal az mi brzuch latal B) czad :laugh: ale na koniec kopnal mnie w sikanie I to nie bylo przyjemne :blink:

Wrzuce Wam zaraz linka do tej mojej wyciskary...Kregiel kupil mi ja bo tu byl zielony jarmark wiec wpierw testowalam smakowo soczki I surowki a potem niespodzianka B) no niestety cena straszna ale ma 10 lat gwarancji B)

Bella czyli co, bedziemy ciociami ;)

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 5 miesiąc temu #902336 przez aggi
Dzień dobry.
U mnie też zaczyna przygrzewać :(
NIE CHCĘ upałów :huh: choć basen na ogródku
stoi od dwóch dni i jakby co to po prostu do niego
'wskoczę' ;) ale tak to nie mam zamiaru nosa za
okno wystawiać :sick:

mesy mi zaczęły ostatnio coś stopy puchnąć okropne uczucie :(

Ada dla mnie te normy to czarna magia :D Ale umów się na 30.07 mówię Ci :)

monique no niestety czasem takie rzeczy się zdarzają... ale nie można się zadręczać przez to bo szkodzisz swoje dzidzi :kiss:

Anabelle a mnie nigdy nie zawiódł test z rossmana - pink express :) jak nie było ciąży to nie było II, jak się pokazała to kreska też od razu była w dzień @ :) łał niezła pogoda u Ciebie u mnie 25 stopni póki co :P ale i tak jak dla mnie za ciepło ;)

gwiazdka a ja szukałam wszędzie tych komplecików :D hahahaha farciaro !

ferr mi też puchną nogi :( a palce to takie serdelki :(

10 lata 5 miesiąc temu #902342 przez gwiazdka2014
Aggi a ja mam cie na fb ? zaraz ci znajdę te kompety

10 lata 5 miesiąc temu #902344 przez ferritka
Aggi, ja z puchnacymi stopami walczylam :blink:
Moczylam szfajki w zimnej wodzie z sola z bingo spa na obrzeki I opuchniecia

I smarowalam kremem chlodzacym ktory trzymalam w lodowce B)

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:

10 lata 5 miesiąc temu #902351 przez mesy
bella to wytrzymała jesteś , bo ja bym dawno na becie była :P

Aggi uuuuuu współczuje..... mnie bolą podbicia zaraz koło palców , ale nie wiem czy to nie wina zmiany butów :P czuje się jak bym miała tam obite hahahah no i jeden palec u ręki gdzie nosiłam pierścionek mi zaczął puchnąć....oczywiście - ściągłam go :P chyba i tak długo wytrzymałam hehehe ale czemu tylko ten jeden palec to nie mam pojęcia :P EJJJJ DAJ NA PRIV NAMIAR DO SIEBIE NA FB :P

10 lata 5 miesiąc temu #902352 przez Asiaa
Ferri to czekam na linka ;)

U mnie 27 stopni, niedawno mocno padało, później znów słonko świeciło, a teraz słyszę że grzmi.

Ann co u Ciebie? już po przeprowadzce?

10 lata 5 miesiąc temu #902356 przez ferritka

10 lata 5 miesiąc temu #902359 przez Asiaa
Ferri dzięki :) pisałaś coś jeszcze o jakiejś nakładce czy czymś tam :lol:

10 lata 5 miesiąc temu #902378 przez ulka1983
hej dziewczyny :) no i zaczęły się problemy zus nie chce mi wypłacić zasiłku chorobowego :(
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 5 miesiąc temu #902381 przez ferritka
Asia tak ja mam taka nakladke dodatkowa ze sobie ja przekladam I robia sie papki albo surowki..ta naklafka jest taka sama tylko ma wiekszy wylot niz ta od soczkow ;)

Ulka, wspolczuje akcji z zusrm :sick:

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka