BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 5 miesiąc temu #902798 przez Anabelle

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #902800 przez Ada2424
Dzisiaj późnym wieczorem,ale niezależnie od wyniku w piątek pojade na trzecią bete.

[/url] [/url]

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #902807 przez Chudzinka
Kurcze Ada - to okropne, że taka baba potrafi największe szczęście w zmartwienie zamienić. Przecież Ty powinnaś cały czas skakać z radości i być pewna, że wszystko będzie dobrze, bo przecież jesteś zdrowa, przygotowywałaś się solidnie do sprawy, dbasz o siebie. A tu jedna nieodpowiedzialna baba zabiera głos i Cię dołuje. Ja rozumiem, że najpierw się czeka na ciążę, a potem cały czas się zastanawia, czy wszystko będzie ok, ale myślę, że jednak założyć należy że będzie, a od gadania takich osób zwyczajnie się odciąć. Bo jeszcze nieraz możesz coś przykrego usłyszeć i nie możesz takich rzeczy brać do siebie, bo ludzie czasem zwyczajnie nie myślą, jaki skutek mogą wywołać swoim głupim gadaniem. Spróbuj z rozsądkiem do tego podejść, emocje pozostaw tylko te pozytywne i ciesz się w związku z ciążą :kiss: Wątpliwości niech rozwiewa lekarz, nikt inny!
A u mnie dalej walka z zepsutymi testami - czy któraś miała te z allegro z różową końcówką? One pokazują kreski dopiero po pół godziny, właściwie, jak wysychają. I potrafię wieczorem mieć, a rano nie, a potem znów wieczorem mieć... Nie mam pojęcia, czy owu była/jest/będzie??? :S Pierwszy raz mam takie jaja z testami a przecież stara testowiczka jestem i wszystko o testach myślałam, że wiem :blink:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

10 lata 5 miesiąc temu #902808 przez aggi
Ada byle zachować spokój :) i nie daj sobie głupot wkręcić !! :kiss:

10 lata 5 miesiąc temu #902811 przez Asiaa
Chudzinka a co u Ciebie?

10 lata 5 miesiąc temu #902813 przez Ada2424
Staram się Dziewczyny choć ciężko o tym nie myśleć. Mam nadzieje, że dzisiejsza beta mnie uspokoi.

[/url] [/url]

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #902817 przez ulka1983
hej dziewczynki :) gorąco ze pot po dup... cieknie :P

Ada nie martw się bo ta baba chyba Ci zazdrościła ;) co innego gdybyś odbierała wyniki drugiej bety i coś by skomentowała że słaby przyrost ale nie przy pierwszej :evil: z tego co dziewczyny piszą to Twoja pierwsza beta jest największa i może być tylko lepiej :) wiec proszę Cię uspokój sie i nie rycz bo dzidzia nam sie stresuje :angry: zobaczysz dzisiejsza beta będzie super :) a jak pójdziesz po wynik to powiedz tej babie że pusto to ona ma w głowie :laugh:

Aggi śliczne ciuszki :)

Chudzinka na malinki sie zanosi ?

Agni jak tam laktacja ?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Podziękowania: Ada2424

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #902821 przez Chudzinka
No zedytowalam poprzedniego posta i tak wrzuciłam testy... Nie wiem, na co się zanosi :S
No ale sikam sobie dalej, bo testów mam dużo ;)

10 lata 5 miesiąc temu #902822 przez Ada2424
Chudzinka no coś tam się rysuje na nich, może owulka się zbliża, ja miałam te z niebieską końcówką.

Ula Twój tekst mnie rozwalił :P "pusto to ona ma w głowie" :laugh:

[/url] [/url]

10 lata 5 miesiąc temu #902823 przez ann-sunshine
Chudzinka była tu kiedyś "Młoda" czy "Mała" i miała różowe końcówki testów i też jakoś średnio jej wychodziły.

Ula no i git, a facet też oper powinien dostać za stresowanie ciężarnej

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #902824 przez ulka1983
Chudzinka ale zawirowania z tymi testami :woohoo: ja miałam z niebieską końcówką zawsze i mi po ok 3-4 minutach druga kreska się pojawiała albo już nie pojawiała sie wcale jak malin nie było B) mam nadzieję że malinki się pokażą trzymam kciuki :)

Ada trzeba nazywać rzeczy po imieniu ;)

Ann masz rację :) nie wiem co on w tym zusie robi B) powinien na początku rozmowy zaznaczyć że jest ,, ekspertem od wprowadzania w błąd " :laugh: :P

10 lata 5 miesiąc temu #902825 przez Asiaa
Chudzinka zdaje się ja miałam te z różowa końcówka i wydaje mi się ze wychodziły normalnie. A kiedy czulas jajniki? Pokrywa się to z tym gdzie druga kreska jest najmocniejsza na tej fotce co wrzucilas?

10 lata 5 miesiąc temu #902827 przez aggi
chudzinka faktycznie dziwne te testy :huh: ja miałam z zieloną końcówką.. albo niebieską :whistle:

ulka dobrze że się wyjaśniło i jesteś bezpieczna B)

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #902832 przez meli1990
Ada Ula ma rację ta baba ci zazdrości i dlatego tak powiedziała. nie przejmuj się

Chudzinka ja miałam te różowe testy owu i pokazywały owulację tam gdzie była. może jeszcze u ciebie nie było. wstawię ci zdjęcie z moich testów

10 lata 5 miesiąc temu #902835 przez ulka1983
Agi fajnie to zabrzmiało jestem bezpieczna :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka