BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 5 miesiąc temu #903081 przez mesy
bella ale nas tez nie puszczaja... trzeba sie o swoje upomniec niestety.... i tez patrza spod byka hehehe ale ja mam to gdzies booooo w ciazy sie nie jest caly czas :P a jak sie ktos kiedys odezwie to nie recze za siebie :D powiem no sorrry hormony hahaha nie zaczepia sie ciezarnej :P

kurde Patryk zas mi daje popalic ze mnie wnetrznosci bola :( a bralam wczoraj relanium i dzis nie wypada.....

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #903083 przez gwiazdka2014
Bella super kreski .... śliczne
Ja biorę luteinę cały czas 2x1, przez 4 tyg. brałam 2x2 w szpitalu i 3 tyg po ...

Ada nie ma.... a ja czekam....

Gołąbki wyszły super... kto chce ?
A tak to strasznie mnie dziś plecy bolą ... dobrze ze w poniedziałek do gina...

Julia mnie też nie puszczają stoję w kilometrowej kolejce... czasem się wepchnęłam się tylko 2-3 razy w kolejke

10 lata 5 miesiąc temu #903093 przez Anabelle
Porażka z tym puszczaniem w kolejce. Czy stałam z brzuchem czy stoje z Antkiem to ani w sklepach ani na poczcie nie łaska, bo by chyba proteza jednemu emerytowi z drugim z wrażenia wypadła a młodszym osobom korona z głowy. Ja teraz zawsze patrze czy nie ma ciezarnej lub kogos z dzieckiem,

Ferri oo widzisz, wszedzie testy powklejałam a zapomniałam o listopadówkach, ale wstyd :D

10 lata 5 miesiąc temu #903094 przez ulka1983
Bella piękne kreseczki coraz ciemniejsze czyli wszystko zmierza w dobrym kierunku gratuluję i trzymamy kciuki :) może skontaktuj sie z ginem niech doradzi w sprawie tabletek bo w Twojej sytuacji to może by pomogły B) ja brałam luteinę 1 rano i 1 wieczorem . to czekamy na wizytę razem z Tobą :) nie masz tefala pod ręką żeby mężowi przyłożyć bo przecież to już za długo trwa B)

Betka jak u Ciebie poprawa nastrojów ?

Gwiazdka i jak gołębie smakowały :whistle: Antek odezwał się wreszcie ?

Majeczka super wyglądasz mnie się bardzo podoba :) ( ja będę większa bo już mam + 3 kg ) fajnie ze mała posłuszna i się odwróciła

Julka a co nie teges że masz lutka ? to już wiem skąd moje pryszcze :angry: ale jeszcze jeden listek i koniec z lutkiem :) a mojej szefowej to nie da się pilnować :evil: ale jak wyśle później to najwyżej też później kasę dostanę B) ej nie żartuj co za chamstwo :woohoo: żeby ciężarnej nie przepuścić źle się dzieje :( ale też zauważyłam że w pierwszej ciąży 10 lat temu buło lepiej niż teraz

Moof to fajnie macie w tesco :woohoo: dziewczyny przenosimy sie tam na zakupy :laugh: łał Zosia to już duża pannica jak w nocy nie je :silly:

Ferr może jakiś interes nietopera ma do Ciebie B)

Mesy tak Cię nosiło że musiałaś relanium brać :S

10 lata 5 miesiąc temu #903112 przez Karolincia
Bella - gratki :D

Powiem Wam dziewczyny, że już nakupowałam ostatnio troche rzeczy dla Bąbelka :)
Zestaw dla Noworodka Philips AVENT

10 par body :) 5 z długim i 5 z krótkim rekawkiem

5 czapeczek wiązanych pod szyjką

3 pary rękawiczek dla noworodka

4 pary skarpetek

1 czapeczka zwykła nakładana na główkę z napisem I love daddy :)

Smoczek anty kolkowy, smoczek zwykły , łańcuszek do smoczka

W tym miesiącu zakupię pajacyki i kocyki :)

10 lata 5 miesiąc temu #903119 przez moofka
ferri weeee bo jak mi się Kuba spodoba to potem nie oddam :P akurat bym miała parkę :woohoo: nietopera bankowo z czystej miłości prezenty dała ;) ja teraz mam przesrane bo moja ma 3 tygodnie urlopu i mnie prześladuje bo się nudzi :sick: skutek jest taki że wczoraj i dzisiaj spędziłam z Zośką prawie cały dzień na dworze, było fajnie ale kuwa nogi mi z dupki teraz odpadają :pinch:

męża wygoniłam na rowerek bo mi się zapasł trochę :pinch: a ja siedzę i koloruję obrazki :cheer: takie słodkości będą miały Pola i Zośka w pokojach :lol:
Załączniki:

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #903123 przez ulka1983
Karolincia ale zaszalałaś z tą wyprawką ;) jak sytuacja u Ciebie wygląda ?

Moof piękne sówki :)

10 lata 5 miesiąc temu #903126 przez Karolincia
Ulcia dzwoniłam do ginki i prawdopodobnie to poronienie samoistne było..ale zobaczymy ..:( Jedno juz 2 lata temu straciłam Malenstwo więc dla mnie to bardzo bolesne, ale damy rade!! Mój Narzeczony mnie bardzo wspiera i wierzę, że Nam się uda :) Bardzo pragniemy Dzidziusia, tak bardzo pragne nosić pod serduszkiem Bąbelka dam mu wszystko czego potrzebować będzie. Codziennie modle się do Boga o Naszego Skarba ...i prosze Nasze Maleństwo, aby zeszło do Nas bo tak bardzo tęsknimy za Nim i czekamy ...

Wizyte mam 21 lipca i sie okaże co i jak powie mi co dalej robić...

Aaaa...jeszcze 3 pary spodenek , zapomniałam :)

10 lata 5 miesiąc temu #903128 przez betka81
Cześć kobietki :laugh: :laugh: :laugh:

Na wstępie Bella wielkie gratulacje....!!!! Super, że Ci się udało w tym cyklu, tylko jeszcze popraw stosunki z mężem :whistle:

Chudzinka ja mam testy z różową końcówką i wychodzą normalnie w tym czasie co jest owulka to jest i szczyt śluzu i kłuje jajnik więc i są maliny. Nawet teraz owu mi się pospieszyła bo miałam w 12 dniu cyklu a normalnie w 16 :P

Ada beta będzie spoko więc nie przejmuj się kobietą, może miała zły dzień

Ann i Majka super, że dziewczyny już odwrócone dupką do góry.

Ula przywołujesz to jestem..

A u mnie co całe dnie spędzam z dziewczynkami na działce, korzystam z ładnej pogody...codziennie gorąco ale staram się na bierząco podczytywać. Z mężusiem już wszystko w porządku, przeprosił i jest miły to muszę mu przyznać ;) Mój cykl się skróci bo już owu była wczora czyli w 12 dc ale nie wykorzystam tego bo mąż wyjechał i teraz na staranka grzecznie czekam na sierpień i mam nadzieję, że będzie należał do mnie...

10 lata 5 miesiąc temu #903134 przez moofka
kuwa ja Zośce kupiłam pierwszą rzecz jak połowa ciąży nam strzeliła :blink:

ulka tak patrze że my ten sam rocznik i Ty masz trzecie dziecie w drodze a ja jedną małą Zośkę. jakoś zacofana się czuję :silly:

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #903136 przez Karolincia
mooffka - ja piierwsze body kupiłam jak byłam 2 lata temu w ciązy w 5 tygodniu a w 6 poroniłam tygodniu... :sick:

10 lata 5 miesiąc temu #903137 przez gwiazdka2014
hej

Ulcia dzięki, że pytasz mały już szalał.... Michał mi zrobił kolację - kanapeczka - ale dobra mmmmm

Karola zaszalałaś, szybciej ode mnie :P

Ada??

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #903142 przez ulka1983
Karolincia ej może wcale to nie poronienie tylko po tabsach Ci się poprzestawiało i w błąd wprowadziło nie martw się na zapas na pewno będziesz cieszyła się swoim małym dzidziusiem :kiss: czekamy z tobą na wizytę :)

Betka fajnie że u Was się wszystko unormowało :) czyli następny cylk będzie wcześniej jak już po owu jesteś :whistle: czekamy na sierpniowe 2 kreseczki najpierw malinowe a potem ciążowe :)

Moof wiesz bo u mnie to instynkt macierzyński wcześnie zapukał i nie widziałam innej opcji :laugh: ja od dziecka lubiłam małe dzieci i jak mogłam sie jakimś maluchem opiekować to byłam wniebowzięta i tak mi zostało :silly:

Gwiazdka bo jak ktoś zrobi to smakuje lepiej :laugh:

Ada co tam ?

10 lata 5 miesiąc temu #903143 przez Karolincia
Ulcia dziękuję za ciepłe słowa :) Oby tak bylo, czujemy oboje że będzie Sierpień tym szczęśliwym miesiącem wzięłam miesiąc wolnego w pracy od 8 sierpnia do 8 września :) Chce porządnie wypocząc ,jak się uda zajść w ciąże to super jak nie to nastepnym razem się uda :)

Czasem śni mi się,że jestem w ciąży, akcja porodowa ,jak juz z Nami jest Nasza Kruszynka :) Cudowne sny...:)

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #903146 przez ulka1983
Karolincia sny masz prorocze i już niedługo się spełnią :) to zanosi się na porządne staranka :laugh:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka