BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 5 miesiąc temu #903235 przez gwiazdka2014
hej
zabieram się za czytanie was, chciałam sie załapać na 1500 strone :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #903244 przez Anabelle
Rany Antek zasnął na chwilkę, powinnam się zabrać za przygotowanie obiadu, mam dorsza w zamrażalce, ale coś sie nie moge zebrać. Noc była fatalna, muszę małemu dać coś na zęby chyba, bo kwiczał mi przez sen.

10 lata 5 miesiąc temu #903271 przez ulka1983
hej :) 1500 stron postów nam wyskoczyło :woohoo: niezłe jesteśmy w te klocki :laugh: która tu z nas jest najdłużej :whistle:

10 lata 5 miesiąc temu #903276 przez majka1987gnoWlkp
ada a ja Ci poradzę wykaż się kulturą osobistą i wyczuciem- nie bij jej- przynajmniej od razu :D
ja bym jej powiedziałą że w związku że nie jest osobą kompetentną do udzielania takich komentarzy niech się wstrzyma bo sobie nie życzę! a jeśli coś ma jeszcze do powiedzenia z miłą chęcią porozmawiam na ten temat z jej przełożoną :D

ale to ja :)

aggi no wielki mam brzuch wiem :) z Tosią też taki miałam :)
Dag ciesz się że już idą zęby i życzę żeby szybko wyszły bo moja z tymi kłąmi to masakra jakaś:/ ma 2 lata w sierpniu i jeszcze 3 kły muszą się wyrżnąć. 2 szły w jednym czasie i ledwo chodziłam a teraz jeden z nich się przebił w końcu a drugi jakby stanął w miejscu!!! ehhh

[/url [/url]

10 lata 5 miesiąc temu #903296 przez ulka1983
Betka ja też miałam cykle 28 dniowe a nawet przy staraniach ok 26 i to było na plus :)

czyli na sierpień chętne już są Betka i Karolincia ;) a lipiec też mamy obstawiony Asiaa i Chudzinka ;) mam nadzieję że wszystko pójdzie zgodnie z planem :)

Moof ja za to na szkołę rodzenia nie chodziłam bo praktyki miałam aż nadto :laugh: jak miałam 16 lat to urodziła mam się bratanek i weekendy spędzał u nas a ja lubiłam się nim opiekować :) ja też obstawiam że nasza Ann szybciej urodzi :whistle:

Dagn gratulacje ale szybko ząbki wam sie pokazały :) Wiki będzie miała czym gryźć niekoniecznie jedzenie :whistle:

Aggi miłego dnia i paru chmurek nad Tobą :laugh:

Ada piękna beta :silly: widzisz nie warto martwić się na zapas ;) jednak wyszło na moje baba ma pusto w głowie :laugh: :evil:

Mesy ja myślałam że żartujesz :woohoo: to nieźle musi Ci mały lekcje dawać że aż musisz mu tabsy serwować :whistle:

Bella z ząbkami nie pomogę bo moje dziewczyny przechodziły to bardzo łagodnie i bez problemów B)

dobra zabieram sie za obmyślanie menu na urodziny dziewczynek w przyszłym tygodniu :S a może macie jakieś przepisy na szybkie i pyszne dania, sałatki ? na pewno będzie grilowane mięso w różnej postaci a co dalej B)

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #903312 przez Ada2424
No to Kochane moje tak jak obiecałam wstawiam Wam foteczki skończonego naszego pokoju :cheer: Męzu walnął aparatem o podłoge i zaczął działać :laugh: póki co pokój bez mebli bo czekamy na nie, są w trakcie realizacji zamówienia no i nie ma jeszcze ozdób. Dziś zabieramy się za malowanie łazienki, przedpokoju i jak starczy nam czasu to kuchnie no i wreszcie będzie ostateczny koniec remontu :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[/url] [/url]
Załączniki:

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #903313 przez ann-sunshine
Ada toś poszalała z tą betą :-) mam nadzieję, że teraz już spokojnie do wizyty u gina dotrzymasz. A remont super

Heh możecie obstawiać która z nas pierwsza, też jestem ciekawa, póki co dajecie 2:0 dla mnie :side:

10 lata 5 miesiąc temu #903319 przez majka1987gnoWlkp
ula dzieci uwielbiaja nagetsy, sałatke gyros :) lody zamiast ciasta i sruuu :)
ada bardzo ładne kolory :) tez myslałam o czyms takim do nas do salonu :)

[/url [/url]

10 lata 5 miesiąc temu #903320 przez Ada2424
Ann no właśnie się zastanawiam czy robic jutro trzecią bete tak jak dziewczyny pisały czy odpuścić już sobie. Ale tak uspokoiłam się po wyniku :) choc wściekła jestem na ta babe jeszcze! Przez nią ten cały stres musiałam przechodzić.

[/url] [/url]

10 lata 5 miesiąc temu #903330 przez gwiazdka2014
hejka

Ada ja ci pisałam co bym zrobiła, do dyrektora i oficjalna skarga na babsztyla... my cie tu zaraz nastawimy ha ha - a beta cudowna

Ann ja też obstawiam ciebie :P

Ula tak tak kurczaczek, może bułeczki czosnkowe ?? mmm chyba przyjadę do was - zrobimy z dziewczynami razem ur :P kiedy masz teraz wizytę ?

Następne w kolejce to Mesy i Maja ciekawe ktora pierwsza?

My z Julką jeszcze możemy odpocząć :P hi hi

chyba tyle nie wiem co miałam napisać :P

10 lata 5 miesiąc temu #903354 przez mesy
ulka nie żartowałam :P młody czasem się tak wywija , że słyszę wody jak bulgają :blink: :blink: :blink: :blink: to wyobraź sobie jaką rewolucję mi robi w brzuchu :evil:

ada fajne kolory pokoju ;)

10 lata 5 miesiąc temu #903356 przez Ada2424
Kurcze mój gin idzie na urlop od 28 lipca i wraca dopiero 11 sierpnia :dry: czyli musze iść na wizyte 24 lub 25 lipca w takim razie bo czekać do 11 sierpnia z pierwszą wizyto to troche nie bardzo, ale czy już serduszko za tydzień będzie, chyba raczej nie bo to 6 tydzień jakoś by był po mojemu.

[/url] [/url]

10 lata 5 miesiąc temu #903360 przez zoi
Ada, Bella, oczywiście gratulacje :cheer:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #903361 przez Chudzinka
Ada, piekna beta!
A ja sie wreszcie doczekalam! ;)

Ej, u mnie jest wlasnie gradobicie!
Załączniki:

10 lata 5 miesiąc temu #903365 przez zoi
Kochana, toż to maliny nie z tej Ziemi! :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka