BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 5 miesiąc temu #903147 przez Karolincia
Mam nadzieję:) Oby tak było :) ;) Bardzo bym chciała :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #903149 przez betka81
Ula oby tak było... za jakieś 28 dni powinna być owulka i działam...czasem zdarzają mi się krótsze cykle, dobrze że nie w drugą stronę. Tak teraz spokojnie do może 12 sierpnia i do dzieła

Karola szalejesz z zakupami...ale jak mówisz, że sierpień jest Twój to trzymam mocno kciuki aby tak było..

A swoją drogą powoli wszystkie kolejno zaciążają i to jest super.

10 lata 5 miesiąc temu #903154 przez Ada2424
Kochane nic dalej nie wiem, wyników jeszcze nie ma pewnie jutro rano będą jakby to dzisiaj dać nie mogli i teraz zasnąć przez to nie mogę bo się martwie

[/url] [/url]

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #903162 przez moofka
Karolincia współczuję :( trzymam kciuki żeby te zakupy się szybko przydały.

ulka to ja zupełnie w drugą stronę miałam i stroniłam od dzieci jak mogłam :P dobrze że chodziliśmy na szkołę rodzenia bo byśmy z mężem nawet nie wiedzieli jak dziecko na rękach trzymać :silly:

Ada nie nerwuj się bo na pewno będzie dobrze! idź grzecznie spać a jutro z rana nam się pochwalisz wynikiem :kiss:

10 lata 5 miesiąc temu #903165 przez betka81
Ada nie martw się, jutro wszystko będzie już wiadomo i beta będzie śliczna...

10 lata 5 miesiąc temu #903167 przez Dagnes
Ada po co się niepotrzebnie stresujesz. Na pewno będziesz miała śliczną betę.

Moofka jak wypoczynek się udał? Nie zgubiłaś stroju ;) ? Ja dziś swój wyciągnęłam i kuwa patrze i oczom nie wierze że miałam kiedyś tak małe cycochy. Teraz za żadne skarby mojej mleczarni w nim nie zmieszczę :blink:

Ann no super że się Natala obróciła. Teraz już możesz spokojnie na porodówkę jechać. Torba spakowana? Aggi twoja też?

Bella gratulacje! Mąż wie? Teraz trzeba się ładnie pogodzić i cieszyć z tak wspaniałej nowiny :)

Nie chwaliłam się Wam jeszcze - mamy już jednego zęba a drugi już lada dzień się pojawi bo czuć już go pod palcem :woohoo:

Wiktoria

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #903173 przez ann-sunshine
Dzień dobry,

Dag, torba spakowana, tylko ciuszki wczoraj odzyskałam swoje od koleżanki i je wyprałam, także prasowanko i podmienię na te ulubione i już gotowe. Gratuluję pierwszego ząbka.

Moof gratuluję przespanej nocy, oby już tak zostało :-)

Ada kochana, będzie wszystko dobrze. Zobacz, wszystkie ci tu napiszą, że nie wystarczy zobaczyć dwóch kreseczek, że od tych dwóch kreseczek zaczyna się wszystko. Że już w tym momencie stajesz się mamą, która się zamartwia czy aby na pewno jest wszystko dobrze. Będzie dobrze. Czekam na wieści.

Karola, no chyba przebiłaś nas tu wszystkie, żeby zakupy dzieciowe przed pozytywnym testem robić :huh:

A co do puszczania w kolejce, to ja ostatnio miałam taką sytuację, że stałam sobie spokojnie z Martuchą przy wędlinach. Przede mną był facet który łaził i wybierał i jak przyszła jego kolej to się nie zorientował, to go stuknęłam w ramię, że już, a wtedy ekspedientka na mnie nakrzyczała: co też pani puszcza tego pana, przecież jest pani w ciąży :P a ja jeszcze wypaliłam, że ten pan był przede mną, ale suma sumarum mnie przepuścił.

10 lata 5 miesiąc temu #903175 przez aggi
dzień dobry ;)
Jeśli ja piszę o 6 to znak że szykuje się cięższy dzień, o :blush: A coś tak czuję że będzie dość tak ciężko, czeka mnie wyprawa do miasta do babci bo dziś moja kolej 'pilnowania' jej + muszę zrobić jej zakupy. Może wstąpię do MOPSu wypytać jakie papiery trzeba do becikowego.. jak już będę w pobliżu. Także mam dziś dość sporo chodzenia jak na mnie :P Trzymać kciuki by pogoda nie była zbyt nieznośna ;)

monique u mnie była burza, temp spadła do 21, a po godzinie znów niemal 30 :( bleeeeee.

majka jak się czujesz :) ale mała ma willę :woohoo: czadowo wyglądasz :kiss:

mesy ja to mam w szafie moje ukochane co na mnie czekają.... :P

julka masakra polacy to chamy jednak... i jeszcze kobieta kobiecie... szok :blink:

moofka ale masz grzeczną córcię, każdemu takiego dziecia życzyć :) / Mam nadzieję że Maks słyszy :P / świetne sowy, masz w wersji dla siopaka >? :P

gwiazdka zazdroszczę gołąbków, u mnie babcia robi najlepsze :D

A ja Wam powiem że ostatnio przyszłam na pocztę, niby byłam pierwsza ale usiadłam, wypełniłam druczki i się kolejka zrobiła... tyle młodych, upał i NIC nikt nie spytał czy mnie przepuścić. Jedynie taki dziadek siwiuteńki 70+ który był ostatni (!) zapytał czy przypadkiem nie byłam przed nim... powiedziałam że jak już muszę za 6 osobami poczekać to ma być przede mną bo to niema różnicy... tamci głowy w drugą stronę no WSTYD po prostu takie chamstwo...

Karola no nieźle zaszalałaś :P ja dopiero po 16tc kupowałam jak wiedziałam 'co' mam w środku :P

Dag gratulujemy ząbków :D u mnie w torbie brakuje tylko rzeczy które na codzień używam no wiesz grzebień czy szczoteczka...ale mam na kartce dużymi czerwonymi literami napisane co jeszcze tam włożyć w razie W :P Także ja mogę rodzić :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:

Miłego dnia

Ada trzymam kciuki za betę !

10 lata 5 miesiąc temu #903181 przez Ada2424
Druga beta 569,50 :) ufff kamień z serca, już ja jutro dam popalic tej pielęgniarce za to, że tak mnie zestresowała!

[/url] [/url]

10 lata 5 miesiąc temu #903186 przez Anabelle

Ada2424 napisał: Druga beta 569,50 :) ufff kamień z serca, już ja jutro dam popalic tej pielęgniarce za to, że tak mnie zestresowała!

ha!!!!!!!! mówiłam!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
kopnij ja w duuuuuuuuupskooooo :P

10 lata 5 miesiąc temu #903197 przez Karolincia
Ada gratki :) zazdroszcze ze tak za pierwszym razem Wam sie udalo :)

10 lata 5 miesiąc temu #903199 przez mesy
Ada no beta pikna ;) gratuluje ;)

ulka mnie nie nosiło.....ja mam brać relanium te słabe jak młody za bardzo doskwiera....biorę go serio jak już przegina.....

10 lata 5 miesiąc temu #903201 przez monique1983
Ada - super beta! :) wiedziałam, że tak będzie :) a babie należy się porządny opierdol :evil:

10 lata 5 miesiąc temu #903214 przez betka81
Dzień doberek!!!!!!

Ada super beta :woohoo: Kobietko Ty lubisz troszkę panikować ale dobrze, że wszystko oki...

Aggi no to szykuj się powoli na porodóweczkę i współczuję dziś ciężkiego dnia

Dagnes brawa dla Wikuni za ząbalka. A ładnie Ci znosi ząbkowanie?

Miłego dnia bo u mnie jest ślicznie i nic nie padało od kilku dni

10 lata 5 miesiąc temu #903215 przez moofka
Ada super! anabelle dobrze gada - kopnij tamtą babe w dupsko! najlepiej 569,5 raza :woohoo:

Dag pogodę mieliśmy taką pół na pół ale i tak jestem zadowolona z wypoczynku :) w sierpniu powtórkę robimy :) mi już piersiątka zmalały, teraz karmię Zośkę tylko 2 razy na dobę. gratuluję ząbka!

Ann chyba zostanie już to ładne spanie bo dzisiaj znowu tak było :laugh:

aggi jakie chcesz kolory sów?

w ogóle jestem ciekawa czy pierwsza urodzi Ann czy aggi :huh: ja obstawiam Ann :woohoo:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka