BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 5 miesiąc temu #903437 przez ferritka
Ada ja to nie wiem Ile % ms byc przyrostu..
Jak jest duzo to znaczy ze jest git :woohoo: Bo ja kochana slaba w wyliczeniach jestem :blush:

Julia Wlasnie gdzie zamowilas? Moze tam ujrze jakies co mnie wezma I tez zamowie ;)
Bede sola trope mamy moofffki I bedzie Kuba mial kilka...no na zmiane Vo nie :woohoo:

Tak, moniq dobrze pamietasz smarowalam sie tym maslem kakaowym I wciaz w sumie go mam cala seria super wiec z czystym sumieniem Polecam B)

Kuba Maly Kregielek <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #903438 przez moofka
ferri teraz jest fajnie ale trochę czasu nam zajęło dojście do rytmu dnia, największa jazda była z usypianiem Zośki w dzień ale teraz zasypia w 5 minut :) kolejne pewnie będzie ale najwcześniej za rok się weźmiemy do roboty :)

7:1 :ohmy: :woohoo:

ej laski taki kocyk to wiecie może czasami przypadkiem zostać u dziadków czy coś to trzeba mieć zapas w domu :woohoo: to jest bardzo racjonalne podejście :woohoo:
Podziękowania: julka

10 lata 5 miesiąc temu #903446 przez monique1983
Ula - zobaczyłam to i od razu pomyślałam o Tobie ;)
Załączniki:

10 lata 5 miesiąc temu #903459 przez majka1987gnoWlkp
moniaaa dobre :D na tlc jest taki program wielodzietni o rodzinach wielodzietnych z anglii i tam też chciał syna- wyszło że ma 10 córek!! :D

[/url [/url]

10 lata 5 miesiąc temu #903462 przez aggi
Melduję się że wróciłam i żyję :D :P
nawet pogoda dopisała - niby 32 ale wiaterek, później deszcz. Miło :D

Ada no i elegansio :kiss: :kiss: super po remoncie :) nie ma to jak na świeżo :) ja byłam na wizycie w 5t5d i była tylko kropka, a za tydzień już serducho waliło :)

betka było lepiej niż myślałam, jakoś dwa razy miasto obskoczyłam :P ojj ja mogę iść rodzić nawet dziś, serio B)

moofka mi to się mięta, szary, błękit, turkus podoba z kolorów :D to coś w ten deseń :D Haha ja też /niestety/ obstawiam że Ann mnie wyprzedzi :P schiza mam że termin przenoszę, a ja chcę być już PO :evil:

ulka ja jestem od czerwca zeszłego roku chyba :P chmurki były ! mam dobry wpływ na pogodę B)

majka fajny ukulany :)

Ann obstawiam też na Ciebie :P mimo wszystko :P

Chudzinka aleś zaszalała z malinami ! Toż wali po oczach :D Wskakuj na męża, niech wióry lecą :evil: :evil: :evil:

zoi nie stresuj się :kiss:

julka piękny kocyk :)

no pięknie ja tu chcę czym prędzej iść rodzić a Wy wszystkie przeciw mnie pffffffffffffffffff :D :P Ale spoko, ja też uważam że Ann mnie 'przeskoczy' :D :P

ferrri szał ciał masz wielkie lody z polewą jak dobrze obstawiłaś :D :cheer:

hahahaa denerwujcie Maksa to może pokaże na co go stać :woohoo: :woohoo: :woohoo:

10 lata 5 miesiąc temu #903464 przez ferritka
Hahaha Fakt ale no pewnie corki kocha jak swoje :woohoo:

Ej posprzatalam pokoj I co...X dostalam zadyszki :huh:

A I Foch, bo chcialam kupic sobie stroj plaxowy taki Ze gora I dol pilaczone sa ze soba ale nie tak calkiem tylko pasek na brzuchu I.... Nie ma w caly miescie tu takich :blink: I nie chodze na Plazing bo mi w spodenkach za cieplo :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #903470 przez ferritka
Aggi luz blus, ale moge powybrzydzac I zamienic. Te lody z polewa na barszcz z krokietem albo pierogi z okraska :blush:
Mówie Wam ze Aggi nas zaskoczy I no Wlacha synki sie zawsze cisna predzej na swiat a cinki przenosic sie lubia B)

Czym umyc lapki z buraczkow?? :blink: bo wygladam jakbym kregla oskalpowala. Golymi paluszkami :lol:

Oo Ciup wybaczcie ale pisze z tel I wale wpis pod wpis jak jakas smarkata malolata bez wyczucia... :blink: a kufa sama z tym walcze zawsze hehe

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 5 miesiąc temu #903471 przez aggi
ferr oby młody zaskoczył o co kaman, że to podpucha i ma się już wybierać z tych wczasów na zewnątrz :whistle:
Podziękowania: ferritka

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #903475 przez ferritka
Kurde, kiedy ja bede miala na suwaczku Tule Vo Ty Aggi I ten podpis czekam na niego bo to juz bedzie spokoj ze w kazdej chwili moze wyjsc I luzv :woohoo:

Julia mnie to swedzialo na Samy poczatku jak Wlasnie zaczynalam rosnac...X ale tak swedzialo ze az mnie nawet kolana swedzIaly..wiec no moze to tez od rozciagania bylo.. Wlasnie ja ten balsam co dostalam to maslo shea Wlasnie z dodatkiem oleju z winogron I skorki pomaranczowej B)

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #903478 przez aggi
Ferr zleci szybciej niż myślisz, te ostatnie tygodnie to tak się ciągnąąąąą... a młody dupą w chmurach nadal. brzuch wysoko, ech nie ma co sie nastawiać :pinch:

julka jaki wózek będziecie mieli?? :)

10 lata 5 miesiąc temu #903479 przez Asiaa
Majka super że malutka też odwróciła się głową w dół :) Fajna fotka :) Brzuszek wysoko :)

Mesy to niezłą motywacje sobie sprawiłaś z tymi spodniami na "po ciąży" ;)

Julka no ludzie powariowali :S przecież to kasa dla ciężarówek więc nie rozumiem o co oni się bujali :unsure:

Moofka to nieźle :silly: oby tak już zostało, że córeczka tak ładnie śpi :)
Sówki fajowe :)

Ferri już się wyjaśniło co nietopera chciała? :laugh:

Dagnes jak te dzieci szybko rosną, już pierwsze ząbki idą :whistle:

Ada wiedziałam, że tak będzie :) Piękna beta :)

Ula :kiss:

Ada fajnie wyszedł ten remont :) już na ostatniej prostej z nim jesteście :)

Zoi nie martw się, będzie dobrze :kiss: Przecież będziesz pod stałą kontrolą lekarską :)

Chudzinka piękne maliny :) będzie się działo :silly: :)

wg mnie Ann też raczej będzie przed Aggi :laugh: więc szykuj się Kochana :)

Julka super ten kocyk :)

Monique dobre :laugh: grunt to wytrwałość nie? :D

10 lata 5 miesiąc temu #903485 przez Ada2424
Julka ja bete zrobiłam po 48 godz i jutro też jak zrobie to będzie po 48. Poka jaki wózek, fajny ten kocyczek :)

Przedpokój pomalowany, ja odpoczywam już a Mężu łazienke maluje, jutro Wam fotki zielonej łazienki wstawie :cheer:

[/url] [/url]

10 lata 5 miesiąc temu #903490 przez ferritka
Nie wiem Co chce ode mnie ale wciaz jest mila :huh: a to juz bardzo podejrzane :blink:

Wlasnie Julia Pokaz woz Wojtuli B)

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 5 miesiąc temu #903492 przez Anabelle
Ada mam dokładnie taką samą sytuacje jak ty z ginem i muszę iść 24 lipca. Tylko u mnie to bedzie wg OM 5t3d więc też serduszka nie zobaczę jeszcze, ale gin kazał przyjść, pokazać pęcherzyk i dać jakieś zalecenia, ćmoje boje :P

Chudzinka :woohoo: :woohoo: 18 dc no widzisz :) :) u mnie była 17 dc :) super, że wreszcie wyszło :)

A w ogóle to ledwo wyjechałam z domu, a ty tyle stron napisałyśie!! :P

10 lata 5 miesiąc temu #903494 przez Ada2424
Anabelle a ja w dniu wizyty będę mieć według OM 6t1d więc pewnie też tylko pęcherzyk zobacze, chciałam poczekać do 30 lipca ale jak gin wraca dopiero 11 sierpnia z urlopu to troche późno na pierwszą wizyte i jestem zmuszona iść za tydzień.

[/url] [/url]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka