BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #903782 przez aggi
moofka super WIELKIE dzięki a że tak zapytam jak Ty to zrobiłaś ? :D spacerówka niczego sobie, fajny kolor też :D

gwiazdka hahaha tak zajadam się świeczkami chcesz trochę? :D Antek Ci w tych ciuchach nie wychodzi nie ma szans żebyś mu wszystko zdążyła założyć :P

Anabelle no fajne fury :)

Asiaa tak to jest ode mnie też wiele młodszych koleżanek już ma biegające dzieci, szok :) Ale zaczynały już w liceum :P jedna w moim wieku ma już trójkę. Ja to je podziwiam. Choć zawsze chciałam dzieciątko ale bez przesady tak hurtowo :D

Ada nie martw się dziewczyną, każdy inaczej na glukozę reaguje :) Mi smakowała bo mi się pić chciało :D z połówką cytryny i chłodne to wsam raz jak lemoniadka :D mniam :D babsko mogło chociaż przeprosić :blink:

Chudzinka od tego się zaczyna że wiary brakuje a tu hop :D noooooooo to jak masz 11.08 hsg to musi się udać w tym cyklu :P bo albo ann albo ja się rozpakujemy o ! :evil: a potem rozwiąże się worek z nowymi dzieciaczkami :evil: :whistle:

a ja sobie materiału zamówiłam miętowego w białe kropki i białego w miętowe kropki :evil: i mi mamcia uszyje poszewkę na poduszkę do wózka i prześcieradełko do wózka zrobi o takiego mam plana :whistle: :whistle:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #903783 przez gwiazdka2014
Koniec już wiecej nic nie kupuje ha ha

Aggi teraz kupiłam wieksze ;p

10 lata 5 miesiąc temu #903787 przez ferritka
Bry ;)

Zrobilam z rana Sok, oporzadzilam sie I Cisne na plaze...X bola mnie zatoki I znowu dzisiaj mi krew z nosa leci :blink: mam spadek formy jakis, wczoraj poryczalam sie na komedii wpadka kontrolowana czy jakos tak :dry: A I glowa nie boli do tego ale podejrzewam ze od tych zatok :blink:
Fajne te spaceroweczki pokazujecie :woohoo:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 5 miesiąc temu #903791 przez Anabelle
Antek jeździł w tej spacerówce od 3 miesiaca życia bo rozkłada się na płasko. Gondole dostaliśmy z silver cros ale mega dupna :P

Ależ mi się chce spaaaaać!!! :D Położyłam się z Antkiem na drzemkę, to pospał godzinę i już mi pierdzi na ręce, klepie po twarzy, dłubie w oczach i uszach, wczoraj mi z takim zamachem wsadził palec do nosa, że rozciął mi skórę w środku i z 5 minut nie mogłam tego zatamować. Niebezpieczna bestia :P

Pojadłam lodów czekoladowych :P ale i tak poszłabym spać -.-

10 lata 5 miesiąc temu #903804 przez moofka
Anabelle myśleliśmy o wersji gt ale ja patrzę też na wagę a to prawie 2 kilo różnicy jest między gt a zwykłym city mini. jak kupimy mieszkanie w bloku z windą zanim kupimy wózek to pewnie będzie gt ;)

Chudzinka oj będzie się działo :) trzymam kciuki :kiss:

aggi ja niewiele zrobiłam bo obrazki to gotowce znalezione w necie, ja tylko zmieniam kolory bo mi nie pasowały do sypialni no a Agi to wiecie że dopieszczała pokój Poli do granic możliwości więc odcienie różu na obrazkach też musiały być idealne :side: mail już poszedł :)

gwiazdka weź się opanuj z tymi ciuchami już! kup coś co się przyda :P

ferri zdrówka :kiss:

Zośka śpi, ja moczę stopy na pedikiur, potem książka i looody :laugh:

10 lata 5 miesiąc temu #903806 przez Anabelle
moofka no jak bedzie winda to kupcie gt ;) no chyba że mieszkanie bedzie na 1 pietrze to też ujdzie :)
elite jest cięższy o 2 kg od gt, a o 4 kg od wersji podstawowej - ja nosze tylko do ganku ok 10 stopni, ale zazwyczaj składam po spacerze i złożonego wsadzam do bagażnika w aucie :P dzieki temu i mam wózek na dole i mam spakowany w razie wyjazdu z Antkiem :)

10 lata 5 miesiąc temu #903807 przez monique1983
Dzięki dziewczyny za trzymanie kciuków, przydało się :) Widziałam serduszko :woohoo: Z USG wynika, że jest to 7-8 tydzień. Termin 25.02.2015. Oczywiście dostałam skierowanie na badania i namiary do kobitki w Katowicach żebym się umówiła na prenatalne, która konkretnie tym się zajmuje. Wizytę mam za miesiąc. Badała mi ciśnienie i oczywiście z wrażenia i wzruszenia miałam podwyższone :) Ale ulga, dzięki jeszcze raz za trzymanie kciuków i wsparcie :kiss: A poniżej wrzucam pierwsze zdjęcie mojej fasolki czy tam groszka ;)
Załączniki:
Podziękowania: mesy, moofka

10 lata 5 miesiąc temu #903817 przez Asiaa
Chudzinka plan jest :) ogólnie fajnie że optymistycznie :)

Ferri oby Ci szybko przeszło

Monique nie mogło być inaczej :)

10 lata 5 miesiąc temu #903819 przez Ada2424
Monique i tu też napisze :) bardzo się ciesze, że wszystko jest ok :kiss:

[/url] [/url]

10 lata 5 miesiąc temu #903823 przez aggi
ferri podrzuć soka trochę :P pewnie ta pogoda i ciśnienie tak na ciebie działają, ja też nie czuję się jakoś super dobrze i pewnie nie tylko ja i Ty :kiss:

Anabelle dołączam poszłabym spać ale jakoś się trzymam :P

moofka ja też kupując wóz patrzę na wagę przede wszystkim. Mimo że w domku mieszkam, ale ze względu na to że sama będę do miasta jeździła czy coś to wiadomo żeby jak najlżej było. A czy babcia, czy znajomi to wszystko w blokach mieszka i te schody niewdzięczne ;) Dlatego 'mój' ma stelaż z kołami 6,4kg a gondola czy spacerówka nieco ponad 4kg. Lekućko jak w sklepie testowałam. Ale będzie mój dopiero w sierpniu ;) dziękuję ślicznie za sówki, są super SERIO :) A już mam pomysła co w ten napis love :) w to serduszko spróbuję wstawić foto młodego 3d :D

monique no to jest piękniej niż się wydawało :D fasolka jak się patrzy i świetnie że widziałaś serduszko :) :kiss:

10 lata 5 miesiąc temu #903832 przez meli1990
monique1983 fajnie że widziałaś serduszko i ze wszystko w porządku

10 lata 5 miesiąc temu #903835 przez Anabelle
Monique mega się cieszę :-D ahhhh też bym chciała zobaczyć serduszko ale mam termin miesiąc późniejszy więc dupa :-P

10 lata 5 miesiąc temu #903842 przez ferritka
Moniq juhu fala!!! :woohoo: pieknie pieknie :kiss:

A ja bylam n's plazingu ale taki skwar ze nawet mi kapeluszu nie pomogl I dwie butle wody rady nie Daly wiec... wracajac kupilam se kiece co by doopy w spodenkach nie smazyc B)
O taka..oo I apropo Kuba pozdrawia ciocie w 24 tc :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:

10 lata 5 miesiąc temu #903848 przez monique1983
Dzięki dziewczyny :kiss: A wie ktoś może co to jest na zdjęciu obok zarodka, bo z tego wszystkiego nie zapytałam? :)

10 lata 5 miesiąc temu #903852 przez ferritka
Moniq to cialko zoltkowate ze jakos takos sie to nazywa...to odzywia maluszka póki be bedziesz odzywac je Ty - przez lozysko..poprawcie mnie jesli mówie bzdury, ale tak mi sie Wlasnie wydaje ze to to jest B)

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka