BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 5 miesiąc temu #904044 przez monique1983
Nie śpią, nie śpią ;) Trzeba się za sprzątanie wziąć i szaszłyki muszę przygotować bo grilla dzisiaj u teściów robimy. Moi rodzice też mają być i mam taki plan żeby im dzisiaj powiedzieć, że jak wszystko dobrze pójdzie to będą dziadkami pod koniec lutego :) Uff, ale już gorąco :pinch:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #904051 przez ulka1983
Bella u mnie odwrotnie zero słodkiego bo jest dla mnie ble :P

Aggi jeden rozstęp za synusia to chyba bardzo niska cena ;)

Gwiazdka no ostatecznie się zgodzę :P willa ? co najwyżej domek jednorodzinny :laugh:

Ada czekamy na efekt końcowy mieszkania :)

Agni ja karmiłam cycem i dokarmiałam butelką i tak udało nam się przetrwać pierwsze 2 miesiące a potem butla poszła w odstawkę i było już z górki :) ale podziwiam Cię że odciągasz małej całe mleko :woohoo: bo to nie należy do przyjemnych B) dzielna jak zawsze :silly: Pola śliczna panienka :kiss: która mamusia Cię nawiedzi męża czy Twoja ?

Dag mała pięknie się w misce prezentuje :) a z jakim zapałam kaczkę wcina :laugh: moje dziewczyny też takie kaki miały i też je tak obgryzały :silly:

Moni plan jest dobry życzę powodzenia :) a o sprzątaniu mi nie mów bo mi sie nie chce :P

10 lata 5 miesiąc temu #904056 przez mesy
Bry ;)

umierammmmmm :blink: za długo trwają te upały :woohoo:
brzuch mnie w nocy bolał :( kurde czym bliżej końca tym gorzej się czuję....a wczoraj to miałam w dzień 3 drzemki :woohoo:

Agni Pola cudowna <3 <3 <3 też chce już Patryk na rękach ehh.....

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #904060 przez ulka1983
Mesy mnie też brzuch bolał a jak sie przewracałam to mnie coś tak zakuło że myślałam że zdech... :blink: chyba za dużo wczoraj pochodziłam :(

Gwiazdka wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń i szczęśliwego rozwiązania :kiss: :kiss: :kiss:

dziewczyny popatrzyłam sobie w nasz meldunek i ze starających zostały nam tylko Chudzinka, Asiaa, Gosia i Betka :woohoo: reszty nie liczę bo się u nas nie udzielają :P więc jak dobrze pójdzie to we wrześniu będą już same brzuszki :laugh: liczę na to dziewczyny :whistle:

10 lata 5 miesiąc temu #904063 przez Anabelle
Nooo gorrrrąco. Makabra. Ciaza i upał to mieszanka wybuchowa :/

10 lata 5 miesiąc temu #904065 przez mesy
Ulka no mnie tak kuło cholera :/ a jak szedłam do wuceta do musiałam brzuch se trzymać :/ matko boskoooo ...następną ciążę emek nosi :woohoo: :woohoo: :woohoo:

też myślę , że we wrześniu same brzuchy tu będą :P bynajmniej mój worek jak się rozwiążę to brzuchy polecą :D

gwiazdka najlepszego ;)

kurde wieszałam 15 min skarpetki młodego...małe to jak nie wiem i co chwile z ręki leciało :/

10 lata 5 miesiąc temu #904069 przez ulka1983
Bella nie narzekaj ważne że jest jedno i drugie :P

Mesy fajnie że ktoś oprócz mnie ma takie dolegliwości :laugh: ja póki co do wc tylko rano wstaję ok 8 :P pruj worek ile się da nich dzieciaczki sie sypią :laugh: przyzwyczajaj się do tych maleństw ;) też będziesz skarpety prasować :whistle:

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #904071 przez mesy
Ulka no czyś ty oszalała z tymi skarpetami ?

Załącznik nie został znaleziony

jak ja miałam
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
jak je wieszałam a co dopiero prasować :S nie , nie :P

No ja wcześniej też rano tylko wstawałam na sii , a od kurde 2 tyg młody szaleje mi na pęcherzu :blink: za nie długo będę musiała chyba kupić sobie ten przenośny turystyczny wucet , żeby wyjść bezpiecznie z domu

Załącznik nie został znaleziony

10 lata 5 miesiąc temu #904072 przez Ada2424
Witajcie! Upał straszny, rozpływam się a to dopiero rano :S wyników mojej trzeciej bety nie ma, pewnie dadzą w poniedziałek.

Dag superowo malutka wygląda :) jasne, że jak ogarnę już wszystko to foteczki wstawię z meblami no i zielonej łazienki :cheer: ale to troszke potrwa nim wysprzątam wszystko tak jak należy ;)

Co do Męża to prawda, jest bardzo pracowity i wiele rzeczy sam potrafi zrobić :)

[/url] [/url]

10 lata 5 miesiąc temu #904078 przez ulka1983
Mesy myślałam że Ci tak dobrze przy ty żelazku i się z nim nie rozstajesz w tą pogodę :laugh: ;) ej taki wucet w lidlu ostatnio widziałam ciekawe kto by go sprzątał :S mi też niedługo sie zacznie nocne wstawanie B)

Ada może baba na złość Ci wyników nie wstawiła :S

a co do męża to ja też mam zdolnego :whistle: płytki kładł pierwszy raz w kotłowni i położył lepiej niż fachowcy :laugh: to w całym domu też położy i sie zaoszczędzi i to sporo bo ci niby fachowcy to tak zdzierają że szok :woohoo: dzisiaj miał mężu kłaść watę na poddaszu u dziewczynek ale taki skwar że chyba wolne sobie zrobi B)

10 lata 5 miesiąc temu #904080 przez mesy
Ulka nie no kocham prasować :P
I DOBRZE , że położył kaflę .... czasem nawet fachowiec ci krzywo położy... u mnie emek też wszystko w domu robi ;)

za 3 tyg biorę się za mycie okien ! :P emek chciał wczoraj umyć , ale powiedziałam mu , żeby mi zostawił , bo młodego trzeba jakoś wygonić z brzucha wcześniej hahah choć i tak znając moje szczęście to będzie tam siedział uparciuch ile się da.....

10 lata 5 miesiąc temu #904084 przez ann-sunshine
Dzień dobry,

Dag ale świetnie w tym wiadrze :-)

Ula, Mesy, ja też dziś chwilę grozy przeżyłam. Wstałam z łóżka i na środku przedpokoju musiałam się zatrzymać bo coś mi tak w podbrzuszu tąpnęło, że myślałam, że mi zaraz wody chlusną na podłogę, ale nic się nie wydarzyło dalej :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Mmmm wiecie, ani jednego grilla nie jadłam w tym sezonie i pewnie już nie dam rady zdążyć.

10 lata 5 miesiąc temu #904085 przez Ada2424
Ula wyniki kto inny robi i wstawia na strone :) oni w tym labolatorium tylko pobierają a wyniki robi kto inny w innej miejscowości tak to u nas wygląda. No fachowcy strasznie zdzierają my tylko wzieliśmy kolege Męża żeby nam kafelki w łazience położył co by nadgonić z robotą to skasował nas 1400zł i tak dużo taniej bo po znajomości a reszte wszystko Mężu sam robił dlatego nam aż 5 miesięcy cały remont mieszkania zajął, ale ile kasy za to zaoszczędziliśmy :) przemęczyliśmy się, ale było warto i tym samym na całą wyprawkę kase już mamy ;)

Matko zaczęłam ogarniać po malowaniu i już nie mam siły straszny upał, chyba z tydzień mi to sprzątanie zajmie :P

[/url] [/url]

10 lata 5 miesiąc temu #904086 przez Anabelle
Mój mąż też całe poddasze sam robił od podłóg, po malowanie sufitu poprzez elektryke :)

Prasować skarpety dziecka?O kurde, nawet mi to rok temu przez myśl nie przeszło :D

10 lata 5 miesiąc temu #904094 przez aggi
Dzień dobry :)
wciągnęłam zupkę chińską aaaaaaaa chyba z rok nie jadłam tej chemii :P :evil: pychotka :whistle:
zaczyna prażyć na zewnątrz, nie fajnie . a ja mam sporo ogarniania w domu. Plus chyba wycieczka na
zwiedzanie oddziału :whistle:

mesy tak mi mów bo jeśli to rozstęp to umarłam :P nie no ale obserwuję się, póki co jest ciągle takie samo, nie znika, ale się nie powiększa tyle dobrze :blink:

Agni Pola Petunia bokserka widzę. Śliczna. Kochana wypłacz się, a później wracaj bo ona Cię potrzebuje :kiss: jaki masz laktator że tak spytam?? :)

Ann niestety fioletowa kropka jest od kilku dni i nie zamierza się wynosić z mojego brzucha :ohmy: przeraża mnie to :ohmy:

Ada szałowo jak wkońcu jest po remoncie :)

gwiazdka wkońcu się Antoni pokazuje trochę, bo go też zawsze na zdjęciach brakowało, a 29tc no to powiem WKOŃCU Cię wybrzuszyło trochę :P

Dag ale Wiki ma fajnie w misce :D

ulka no niby taaaaaaaaaak ale ja się już nastawiłammm :blush: :blush: :blush:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka