- Otrzymane podziękowania: 130
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczynki co u Was na coś się zanosi ?
Asiaa jak samopoczucie coś dokucza jakieś objawy może ? Ty tempki nie mierzysz ?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 32
Julka, ja myślałam, że boczny to to samo co brzeżny, ale rzeczywiście mam napisane boczny. Kontrole będą na pewno.
Kocyków nigdy za dużo- no co Ty
A tu link dla tych, które tak jak ja na początku lubują się w skondensowanych pomiarach bety
www.countdowntopregnancy.com/tools/beta_doubling_calculator.php
www.babymed.com/tools/hcg-calculator
Tak na szybko Was przeleciałam i lecę za zakupy. Muszę się zmobilizować do robienia obiadów, bo jak pracowałam to jak się któremuś z nas zachciało to robił, a teraz już musi być codziennie coś porządnego. Jakoś się muszę uczyć bycia PANIĄ DOMU
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
popijam sobie rozpuszczalną z mleczkiem. I czas Was poczytać
wyspałam się dzisiaj ! a na zewnątrz póki co 23 stopnie, jest OK
ale coś tak czuję że może się rozchulać dzisiaj .. i przypraży...
Chudzinka ja również jak julka, Anabelle, Ada, moni miałam dwie krechy w 17/18dc w trafionym cyklu także ja nie chcę nic mówić no nie
julka hahahah mężu świetny A wózek super choć ja już dużo razy mówiłam że mi się to podoba ale sama bym nie jeździła w takim 'nowoczesnym designie' no wiesz o co kaman ja muszę mieć normalną ramę i bez udziwnień wszystko Ale tak to super a jak za pół ceny to nie wydziwiaj że ciemny i dziewczyny mają rację ciemny się nie ubrudzi a wiesz jak to w jesień chlapa, deszcz, bagno...... ble ja się z mężem kłóciłam o kolor - on chciał właśnie taki beż/krem no masakra jak dla mnie za jasne aż raziło Ale że z babą w ciąży nie wygrasz to padło na szarości
gwiazdka ja urodziłam się tydzień przed terminem, a mój brat kilka dni po koleżanka urodziła syna 10 dni przed terminem, druga córkę po terminie. W to się nie wejdzie
mesy przepłaciiiiiiiiiłaś jaaaaaaaaaa
ulka ja identycznie w jednej sobie czytam a w drugiej odpisuje i tak najprościej u mnie to się zanosi ale na ciepły dzień. ble
Anabelle my też mamy passata kombi ale i tak zawsze sprawdzałam wielkość wózka po złożeniu hahaha z przyzwyczajenia bo wcześniej mieliśmy stare sportowe małe audi i nic by tam nie weszło chyba do tego bagażnika no i mam to samo z terenem - mieszkamy na wsi gdzie drogi takie sobie + dużo polnych. Więc koła muszą być dość duże. Ale moim zdaniem jazda po mieście po równiutkich chodnikach takimi większymi kołami to też sama przyjemność
monique zaciskam kciuki będzie wszystko dobrze zobaczysz !
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
julka fajnie wygląda wózek, ale u mnie też musiały być większe koła i kosz pod wózkiem musi być przegigant bo my z Zośką milion rzeczy zawsze zabieramy
ja już sobie wybrałam spacerówkę do kupienia nawet mam kasę odłożoną
Asiaa wiesz ja cały czas trzymam za Ciebie kciuki i jak podobają Ci się sówki to obiecuję pokolorować je dla Ciebie i Twojego Groszka na jaki tylko kolor będziesz chciała
aggi takie kulory Ci pasują?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
kto kce świeże śliweczki prosto z ogródka? nazbierałam całą miseczkę i wcinam
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
spacerówka baby jogger, o taka o:
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
aggi śliweczki a ja czytam świeczki
Ula jakie 40 os a moi goście??
Ja od wczoraj mam taki zja...bant humor że szok, dziś byłam tak rozkojarzona że zostawiłam siatkę z ciuszkami na parkingu, ocknęłam się ze jej nie ma jak wsiadałam przy innym sklepie do auta :/ ale... całe szczęście jak pojechałam na parking to leżała uffff
Pranie już wstawione
allegro.pl/naklejki-dla-dzieci-sowy-sowk...0cm-i4411051520.html naklejki sowy
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moim zdaniem jest dużo lepsza, z uwagi na amortyzację i koła wypełnione żelem
aggi ja mam takie samo zdanie - kołami pompowanymi i sporymi to się jedzie po wszystkim jak po maśle a nie dy dy dy dy dy dy jak dorożką
my mamy baby jogger city elite - ale to jest spory wózek - jak ma się małe auto to lepiej wziąć mini GT, elite to już wózek na każdą trasę, jak i do joggingu.
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Ula to spora imprezka się szykuje najlepiej by było gdyby gromadka pomocników się znalazła
Czuję się normalnie, czasami brzuch ćmi, ale jak czuję tak okresowo to niedobrze, jak nie czuję że coś pika to też nie dobrze dogodzić babie tempki nie mierzę, bo często w nocy się budzę i idę siku, więc nie codziennie mam nieprzerwanego snu co najmniej 4h
Zoi jak nas przeleciałaś to może coś z tego będzie?
Monique trzymam kciuki i czekam na wieści ale wiem że będzie dobrze i pewnie się wzruszysz słysząc serduszko
Moofka dzięki
Gwiazdka ło matko jeszcze więcej ciuszków?
Anabelle ale wózki
Wczoraj do mnie do pracy przyjechała taka koleżanka z którą pracowałyśmy razem kilka lat. Ostatnio kontakt nam się urwał i postanowiła zrobić mi niespodziankę i wpaść na chwilę. Poplotkowałyśmy trochę, fajnie było. Powiedziała, że spodziewa się dzieciątka i fajnie, ucieszyłam się a potem pomyślałam że jestem starsza od niej a jeszcze się nie dorobiłam ale nic to, trzeba próbować Termin ma na 1 stycznia z prenatalnych wyszło jej nawet na 5.01 ale jeszcze nie wie kto tam u niej siedzi, choć to już 18tc
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Monique trzymam mocno kciuki, wiem że będzie wsio ok i usłyszysz serduszko czekam na wieści
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
No, jak tak mi wszystkie wróżą, to się nie będę kłóciła, choć wiary u mnie ni ma
Dobrze, że chociaż staranka przyjemne są
Asiaa - też tak mam. Ja już dwie koleżanki we "wcześniejszą" ciążę zapędziłam, bo nie były jeszcze pewne czy już się starać, ale zaczęły, widząc po mnie ile to schodzi i pozachodziły w pierwszym cyklu. Jedna to nawet niby żartem powiedziała, że to chyba za szybko i że nie jest pewna, czy jest gotowa, że w życiu by nie pomyślała, że tak szybko się uda. Myślała, że się będzie parę miesięcy starać i sobie różne sprawy jeszcze podomyka. Podomykała je oczywiście w czasie ciąży i jest mega szczęśliwa, ale mi się przykro zrobiło, że miała nerwy, bo się mną sugerowała, że tak długo ze staraniami schodzi. Przecież ona to nie ja i każdy ma inaczej, nie?
Ale i my w końcu kiedyś zaskoczymy, prędzej czy później
No właśnie, jak tam Gosia?
Moniq - czekamy na wieści
Właśnie udało mi się dodzwonić i przełożyć HSG o tydzień, więc elegancko, wszystko się układa 11-go sierpnia wielkie przedmuchiwanko będzie a potem mnóstwo dzieciaczków (w kolejnym cyklu po HSK zaczynamy z inseminacjami a potem inv, więc w końcu czuje, że coś się zaczyna dziać )