- Otrzymane podziękowania: 165
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Ada - raczej nie będzie widać serduszka, ale będzie widać zarodek, moim zdaniem i tak lepiej iść, a potem pójdziesz sobie po 11 sierpnia zobaczyć serduszko. Zresztą różnie to bywa, jak ja szłam na pierwszą wizytę to też wychodził u mnie 6 tydzień i 2 dni licząc od okresu, a ciąża okazała się młodsza - 5 tydzień, a liczyłam że może będzie widać serduszko, a tu nawet zarodka nie było, dopiero coś się zaczynało dziać.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Moniwue no chyba nie mam wyjścia musze isc 24 lub 25 lipca bo czekać do 11 sierpnia troche długo, kurcze tak czulam ze ten urlop mu na moja wizyte wypadnie ale trudno pojde 2 razy najwyzej
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
a póżniej to już serduszko jak dzwon będzie bić
chudzinka łooo ale krechy- co ma być niech będzie idź się sexaj amen badania badaniami a tak przynajmniej będziesz miala poczucie że sama spróbowałaś
zoi no ja Ci napisze że oglądałam ostatnio porody na TVN style- tam była mama co tak miała to po prostu była super często badana, kontrolowana, i jak tylko skońćzyła 37tc to wywoływali poród. maluszek urodził się zdrowiutki śliczniutki tylko tyle że mniejszy- jak sama napisałaś tez nie byłaś dużym dzieckiem
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 32
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Zoi nie pomogę.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Chudzinka ale śliczne malinosy
Julka moje usg z 32 tygodnia i głową do góry, a z 36 głową w dół więc wiesz, różnie to bywa z tym ułożeniem. Pewnie że lepiej dwa kocyki, jeden do domu a drugi do wózka. U nas na swędzenie takie uporczywe dziewczyny ciekłą parafiną się smarują
Hehe ale się będę śmiała jak się wszystkie pomylicie i jednak Aggi będzie pierwsza. Przypomnę wam że Martuchę przenosiłam mimo różnych aktywności fizycznych
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
A co do obracania dzieci w brzuchu to ja się schizowałam przed tym usg i poczytałam sobie o ćwiczeniach na obracanie dzieci, poszukaj na yt, może działają a nie bolą i nie zaszkodzą
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Mama Mooffka S No to nie oddam kubola mojego, niech juz bedzie niedzeczny ale mój
Julia aa kocyk czadowy
Kurde jabdo naszej kas musze sie pousmiechac tylko Pojecia nie mam jaki chce bo mi sie wszystkie kolory podobaja
Ada noo beta cudo
Komu soka z burka
Aa no I ja obstawiam aggi daje na Ciebie glos, bedziesz pierwsza
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
Chudzinka maliny malinowe więc działaj abyś na lipiec załapała. Do dzieła, kiedyś musi się w końcu udać i niby dlaczego to miałby być nie ten cykl, może akurat.
Ja też obstawiam Ann jako lidera hehehehe
Więc ile jest?
Zoi ja też nie pomogę
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
zoi będzie dobrze, dziewczyny dobrze gadają (jak zawsze!) że będziesz pod kontrolą i nie ma się czym martwić
julka Zośka ma 3 kocyki więc jak Ci wpadnie w oko jeszcze jakiś to też powinnaś kupić
ferri Kuba na pewno będzie się słuchać dżecznie mamusi
się obstawianie rozkręciło 5:1 dla Ann
Zośka kima a ja się lenięęęęę posprzątane jest, obiad z wczoraj to się rozgrzeszam
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Czekam na obiadek, ziemniaczki się gotują. Dziś schabowy i sałata ze śmietana do tego sosik na mięsku a po obiadku zabieramy się za malowanie dalszej części, do soboty powinniśmy wsio skończyć, jest szansa że meble będę u nas na weekend,oby się udało Ale skwar dziś! coś się chmurzy może popada troszkę. Jutro pojade po wynik drugiej bety i dla spokoju zrobie tą trzecią jak niektóre z Was doradzały. No musze opierniczyć przecież tą pielęgniarke cnie
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Ja tez musze nasz kwadrat posprzatac bo sie tu ruszuc juz nie mozna ;/ zyjemy z kreglem jak koczowniki z kotem w walizce I zarastamy powoli kurzem
Dostalam wczoraj maslo do ciala z bielendy od kulezanki kosmetyczki I sue zakochalam bo pachnie oblednie, swieynie sie smaruje no normalnie czad..to apropo tego swedzenia Julia...ja smarowalam swojego czasu olejem kokodowym potem maslem kakaowym
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Ada - koniecznie, zapytaj ją na jakiej podstawie to stwierdziła, bo bardzo ciekawa jestem
Ja też coś czuję, że Ann będzie pierwsza