BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 5 miesiąc temu #903500 przez Ada2424
Chudzinka dobrze Julka mówi, ja tez w trafionym cyklu owu miałam w 18 dniu także tego...musi się tym razem udać, do dzieła! :kiss: :)

Julka fajny wózio

[/url] [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #903504 przez monique1983
Ja nie chcę nić mówić, ale u mnie owulacja też była prawdopodobnie w 18 d.c. ;)

Julka - fajny ten wózek, co to za firma? to mąż przytekścił :laugh:

10 lata 5 miesiąc temu #903508 przez Anabelle

Ada2424 napisał: Anabelle a ja w dniu wizyty będę mieć według OM 6t1d więc pewnie też tylko pęcherzyk zobacze, chciałam poczekać do 30 lipca ale jak gin wraca dopiero 11 sierpnia z urlopu to troche późno na pierwszą wizyte i jestem zmuszona iść za tydzień.

No ja mogłabym liczyć na pierwszą wizytę miedzy 8-9 tc, ale położna pracująca w gabinecie pamięta moje łyżeczkowanie z marca i powiedziała, że się boi zostawić mnie bez konsultacji prawie do końca pierwszego trymestru. Dlatego idę 24 choć chciałam iść ok 31 lipca

U Ady i monique w 18 dc, a mi pozytywny test owu wyszedł w 17, ale być może owu też była w 18 wiec działaj :P :P dobra data :P

10 lata 5 miesiąc temu #903513 przez Ada2424
anebell ja tez pozytywny test mialam w 17dc ale owu w 18dc ;)

[/url] [/url]

10 lata 5 miesiąc temu #903515 przez monique1983
Dziewczyny ja też pozytywny test miałam w 17dc, ale owu wydaje mi się w 18dc była :)

10 lata 5 miesiąc temu #903517 przez ann-sunshine
O kurka to nie pozostaje mi nic innego tylko wziac meza w obroty a potem jechac na porodowke ;-)

Ale sie zgralyscie z tymi owulkami fiu fiu

Julka fajny wozek. Jestem ciekawa jak takie mniejsze kola daja rade pod wieksze krawezniki

10 lata 5 miesiąc temu #903520 przez gwiazdka2014
Ada idz sobie teraz do lekarza będziesz spokojniejsza.
Julia ja ci pisałam kupuj kocyk, jest śliczny 
Chudzika aż mnie oślepiło …. Noo to dziś będzie się działooooo….
Zoi pójdziesz za dwa tygodnie i wszystko będzie dobrze. Nie czytaj czasem nic w necie….
Julia mi dziś położna powiedziała ze na czworaka i coś robić … dziecko w tej pozycji ma szanse na obrócenie się…
Ann dziś położna właśnie powiedziała ze to dziewczynką się bardziej spieszy :P
Moni ale pojechałaś z tym demotem hahahha
Julia tez chce taki wózek załatw mi…
Mesy a co do spodni ja sobie obiecałam Lee takie na które choruje od 2 lat… a co kupie sobie za ur małego :P
Ann pokaaaa domek Natalii musimy sprawdzić jak wygląda :P

Ja żebym wam odpisać po kolei pisałam w Wordzie co i jak... do czego to doszło .... ha ha ha

10 lata 5 miesiąc temu #903525 przez Anabelle

10 lata 5 miesiąc temu #903541 przez Asiaa
Julka wózek fajny :) Ciemniejszy kolor może będzie praktyczniejszy? Dobry tekst Twego męża :laugh:

Gosia jak po wizycie?

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #903555 przez mesy
Julka wozek i kocyk superowy ;) u mnie wozek od tygodnia stoi zlozony , wyprany , pachnacy i w folii zeby sie nie zakurzyl :) ale patrze sobie na niego codziennie i oststnio nawet rundke dla wyorawy sobie zrobilam po mieszkaniu haha

aggi no sie wnerwilam bo wczoraj dalam za nie 50 zl a dzis sa po 40 zl :P niby 10 zl roznicy a jednak hehe

ann ty sie nie spiesz na porodowke bo ty i aggi urodzice i kolejna ja w kolejce :P aaaa ja chce i nie chce.... lękam sie :woohoo: :woohoo: :woohoo: :whistle:

gwiazdka no ja zostalam dalej fanka breshki :P jakos te spodnie mi odpowiadaja najbardziej :P
tylko rozmiary jakies porypane oststnio bo rozmiar 40...ma wymiary takie jakie sa na rozmiar 38......

10 lata 5 miesiąc temu #903566 przez ann-sunshine
Gwiazdka noszę się z zamiarem kolejnej foty do zestawienia ale jakoś czasu nie mam, ale może jutro

Mesy ja też chcę i nie chcę już, ale jak mnie dziś pokopała i potraktowała od środka, to aż mi się zachciało

Jedna kochana Asiaa pamięta o Gosi. Gosia?

10 lata 5 miesiąc temu #903578 przez Anabelle
Ja o wózku nic nie napisze, bo sie na tego typu wózkach nie znam - małe kółka niestety w moim terenie by się nie sprawdziły więc nawet nie czytałam o tego typu modelach :) Najważniejsze, że ma mamie i tacie pasować :P

Ann 37 tc <3 ale ci dobrze, też bym już się przeniosła w czasie :D

10 lata 5 miesiąc temu #903594 przez ulka1983
Ada piękny pokoik macie :whistle: zdolnego masz męża :)

Majka to menu często się u nas na przyjęciach pojawia :laugh: z dziećmi to raczej nie będzie problemu gorzej z dorosłymi ale coś wymyślę B) impreza na 40 osób niezły wyczyn w tym roku to dla mnie będzie :S

Gwiazdka Twoja propozycja też jest trafna dzieciaki uwielbiają bagietki :laugh: dobra wpadaj nie ma sprawy ;) wizytę mam dopiero 04.08 :) ale pojechałaś na czworaka i coś robić :laugh:
a ja otwieram sobie dwie karty i w jednej czytam a w drugiej odpisuję :whistle:

Mesy jak mały taki gwiazdor to może teraz wziął przykład z Geslerowej i kuchenne rewolucje Ci w brzuchu robi :laugh:

Zoi no niestety ja nie mam w tym temacie zielonego pojęcia :unsure: ale skoro pani doktor powiedziała żeby się nie martwić to może nie jest źle trzymamy nasze kciukasy za Twoją dzidzię :kiss:

Chudzinka no pięknie dają te maliny po oczach że szok a miały być testy zepsute :woohoo: mam nadzieję że schowałaś się z mężem pod kołderką przed gradobiciem :whistle: może jednak tym razem coś z tego będzie ;) dziewczyny dobrze wróżą :laugh:

Julka masz rację kocyk piękny jak takiego nie kupić ;) tylko w razie co jak będą lekarze z Holandii obracać Ci Wojtka to nagraj film dla ciotek ;) wózek świetny :) mąż nieźle sytuację skomentował :laugh:

Ann wrzuć aktualnego brzusia B) u nas dziewczynki się bardziej śpieszą na świat a chłopcy po terminie się rodzą :)

Moni ale mnie rozbawiłaś :laugh: :laugh: a mojemu mężowi oczy ze strachu zbielały :whistle: na szczęście nie jest tak ambitny :laugh:

Gosia znów nam uciekła albo pizzę kręci B)

10 lata 5 miesiąc temu #903599 przez Anabelle
No właśnie julka, dużo zależy od użytkowanego terenu. My mieszkamy na wsi pod krakowem obecnie, wiec tutaj sporo dróg słabej jakości i chodników też mało, jak jade do krakowa, to życzę komuś powodzenia z małymi kółkami po starej, drobnej kostce. Moi rodzice mają dom w górach wiec tam po szlakach jeździmy, a sami często na weekendy jeździmy w góry więc idąc dolinką, łagodnym szlakiem itp to pchający małe kółka tylko by się spocił :P
Mój M miał jasne wymagania co do wózka - miał nie zachaczać nogami o mostek miedzy kołami, mógł prowadzić jedną ręką, do tego miał się lekko pchać i być skrętny. Nie interesował nas rozmiar wózka, bo mamy passata combi, dlatego zawsze bede zdania, że nie ma wózka idealnego, bo każdy ma inne potrzeby.

10 lata 5 miesiąc temu #903616 przez ann-sunshine
Dzień dobry,

Ula 40 osób, fiu fiu to niezła impreza. Pomoc przy przygotowaniach będziesz miała?

Dobra może zdążę fotę cyknąć zanim Martula wstanie

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka