BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 9 miesiąc temu #904096 przez Asiaa
Ferri ładnie wyglądasz :) kiecka fajna :) i fakt, prawie brzuszka nie widać, ale ja dostrzegam te delikatne zaokrąglenie :cheer:

Agni trzymam kciuki aby było coraz lepiej u Was :) jaka Petunia fajna :) a jakie modne body ma :cheer: obyś nie ukatrupiła teściowej :D

Gwiazdka wcale nie taka wielka ta willa :P

Dagnes jaka słodka zawartość tej miseczki :))

Ula bo Ty będziesz miała chłopca a Anabell urodzi dziewczynkę :D dlatego jednej nie ciągnie do słodkości, a drugą tak :D
Podziękowania: ulka1983

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #904114 przez ferritka
B) Asia aaa nooo jedna jedyna kochana moja :kiss: cyc jest biceps jest druga broda jest no ksiaza jak malowana B)

Gwiazdka pieknie wygladasz B)

Co Wam mialam? Aaaaa stroj mam od nietopery :woohoo: Czujecie, jaja jak berety :huh: ale moze w poniedzialek skocze do galerii I kupie sobie wlasny B)

A ja od poczatku nie jrm slodyczy, nie slodze napojow nic zero...zadtanawiam sie czy powinnam sie bac tej obciazonej glukozy?
I wezme sobie cytrynke bo Pojecia nie mam jak to przelkne :blink:

Agni w koncu wypracujecie z Petunia swoj wlasny system dnia B) :kiss:

Kto cisnie ze mna na plaze ;)

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 9 miesiąc temu #904118 przez Chudzinka
Ja chce na plażę! A tymczasem zbieram się do mamy, pół roku jej nie widziałam... Miłego weekendu! :-*

10 lata 9 miesiąc temu #904126 przez Anabelle
Z Antkiem w ciąży też wcinałam słodycze :P Ja po prostu uwielbiam czekolade :D

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #904133 przez ferritka
Kurde czytam was I czytam I...X zapomnialam co mialam :huh: Aaa wiem, ej mozna sie moczyc w morzu w ksiazy? :blush: no bo ze nozie mozna I wskazane to wiem, ale czy no moge wejsc opluskac sie I wyjsc? :huh: bo tak sobie siedze na nowym kamieniu jak ta mewa I no zal mi dzisiaj ze inni Ida pluskna sie I im fajnie...a ja dalej schne :unsure:
A w ogóle to tak mi cieplo w tym nietopery stroju ze mnie uj zaraz strzeli :dry:

Ej Gwiazdka Ty masz dzisiaj wielkie swieto :woohoo: wszystkiego najwspanialszego spelnienia kazdego marzenia :kiss: Sto lat sto lat :kiss:
Pozdrawiamy z kubolem z plazingu

WY o bolu brzucha a ja cierpie na bol pachwin tak mnie w nocy bolaly ze wstac na siku ciezko bylo :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:

10 lata 9 miesiąc temu #904153 przez Anabelle
FERRI ja w ciąży z Antkiem chodziłam normalnie na aqua aerobic do 8 msc. W ciąży masz czop i nic do dziecka nie dochodzi, oglądałam kiedyś film o delfinach, babka zajmowała się delfinami zawodowo prawie do porodu z nimi pływała. Wiesz najlepiej spytać gina, ale jak nic ci sie nie dzieje to ja bym wchodziła do wody. Tylko podobno w trójmiescie w morzu sinice gdzie niegdzie są. A nie wiem gdzie ty jesteś :P

10 lata 9 miesiąc temu #904157 przez Karolincia
Witajcie Kobitki :)

Nie nadgonie Was z odpisywaniem ,nienadążam :) Nie mam czasu na siedzenie przed kompem :)

Zrobilam kurs instruktorki fitness zaczęłam pracować w klubie fitness i prowadzę zajęcia ;)

Odpoczywam w ten weekend w moim przyszlym domku dzis sie w dzin zdrzemnelam i obudzil mnie moj Narzeczony myl podlogi :)
Z Tesciowa przyszla bylam na rynku i widzialam mnostwo bocianow!!!! :D :D

Pozdrawiam WAS

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #904159 przez Chudzinka
Gwiadka! Moc buziaków i serdecznych życzeń, co by się wszystkie Twoje marzenia spełniły :kiss:
Kurcze, przepięknie macie brzuchy i pociechy, wiem, powtarzam się... :blush: Dag, ja też kiedyś takie wiaderko będę miała, ino nie wiem, czy dziecko aż takie cudne mi się trafi :P

10 lata 9 miesiąc temu #904161 przez Ada2424
U nas za oknem festyn i głośno strasznie, pospane będzie dzisiaj :huh: Męzu zabiera się za składanie mebli bo niedawno nam przywieźli :) a ja padam z gorąca i siedze przed wentylatorem.

[/url] [/url]

10 lata 9 miesiąc temu #904163 przez Anabelle
Dziewczyny właśnie skończyłam tarte :)
Smacznego :)

10 lata 9 miesiąc temu #904171 przez gwiazdka2014
hejka

dziękuję za życzenia :****

Kurcze nie wiem czy mnie przewiało czy zaciskałam szczękę jak spałam ale strasznie bolą mnie zęby.

Ferr ale śliczna opalenizna.... zazdraszczam :P

Bella wez z takim ciachem wyjeżdża :P

Ide się szyykować

10 lata 9 miesiąc temu #904175 przez Asiaa
Gwiazdka wszystkiego najlepdzego , szybkiego rozwiązania i wiele radości z rodzicielstwa ;)

Anabelle ale pysznie wygląda ta tarta :))

10 lata 9 miesiąc temu #904181 przez ferritka
Bella B) ja aaa wyglada ta twoja tarta jak z zurnala B) jak wroce do siebie to poprosze o przepis... nigdy tarty nie robilam :blush:
A teraz dawaj trojkata B)

Ktora mi pomrozi malinki jezynki porzeczki wisienki na zime??? Bo ja tu nie mam jak a co swoje to swoje cnie B)

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 9 miesiąc temu #904197 przez Anabelle
ciasto troche dupne mi wyszlo ale owoce z ogródka :P

10 lata 9 miesiąc temu #904198 przez Dagnes
Chudzinka bedziesz miala cudownego dzieciaczka a nawet i cala gromadke. Dla rodzica wlasne dziecko zawsze jest cudowne i najwspanialsze na swiecie :)

Betka pytalas jak u nas z zabkowaniem. Poki co idealnie, zadnych dolegliwosci. Oby tak zostalo.

Lal jaka tarta :woohoo: Zjadlabym z checia bo ja glodomor slodyczowy ostatnio jestem :dry:

Wiktoria

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka