BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 9 miesiąc temu #904246 przez gwiazdka2014
Hejka

u nas już po imprezie... meciona troszku jestem... Antek mi właśnie coś wypycha ale nie wiem co :P
najadłam sie słodyczy ://// od jutra znowu post :P
Dostałam od przyjaciółki kocyk w sówki :P

Dag jaka ta twoja córka ślicznaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #904263 przez ulka1983
Dzień dobry :) u mnie jak zwykle wszyscy jeszcze chrapią ale kościółek wczoraj zaliczyliśmy (bo dawno nie byłam :whistle: ) to dziś nygustwo totalne ;)

Ann to pewnie panika się już załączyła i tysiąc myśli co teraz ;) ale Natalka jeszcze niech posiedzi i da mamusi odpocząć :)

Ada to całe szczęście ;) remont 5 miesięcy :S a my budujemy się już 4 rok :woohoo: no ale mąż prawie wszystko robi sam no i bez kredytu a w dzisiejszych czasach to nie takie proste tym bardziej że trzeci dzieć pakuje sie na świat :laugh: masz rację jak nie bierzesz fachowców to dużo się zaoszczędzi a jak już się ich weźmie to trzeba nad nimi stać żeby nic nie spieprz... :unsure: u nas co zaoszczędzimy na jednym to kładziemy w drugie i tak w kółko B)

Asiaa dobrze gadasz :laugh: a co tam jakieś zmiany ?

Ferr to objawy mam dobre ;) kiedy masz podgląd Kuby ? ja ja ja na plażę ale przyjedź po mnie :P z tymi nogami to przesadziłaś moje są białe jak śmierć :P :P :P

Karolincia to po porodzie do Ciebie walimy na fitness żebyś zrobiła z nas super laski :laugh: a bociany dobry znak od takiego spotkania nie jednej z nas brzuszek się powiększył :laugh:

Chudzinka najpierw będzie brzuszek a potem miska ;) udanej wizyty u mamusi :)

Bella dziękuję pyszna a przynajmniej tak wygląda ;)

Gwiazdka ważne że impreza udana :)

milej niedzieli :)

10 lata 9 miesiąc temu #904296 przez Anabelle
co porabiacie w ten sloneczny i - ufff! - goracy niedzielny poranek ? :)
my po rogalikach francuskich, Antek wcina jeszcze mandarynké, a pozniej mam nadzieje ze sie przespi godzinké

10 lata 9 miesiąc temu #904304 przez Anabelle
julka moj maz tez twierdzi że starsze lepsze niż noworodek :P
ale noworodki są slodkie :P

10 lata 9 miesiąc temu #904305 przez gwiazdka2014
hejka

ja dziś spać nie mogłam, znowu - głowa i zęby mi dokuczały, chyba mnie przewiało :/

Jutro jest 8 lat jak jesteśmy z Miśkiem razem, jak to zleciło nie mogę w to uwierzyć :)

Dziś teściowa zabiera nas gdzieś na obiadek :D wiec nie będzie gotowani :D jupi !!!!

Za tydzień o tej porze będę juz na wakacjach :)

10 lata 9 miesiąc temu #904337 przez Ada2424
Cześć Dziewczyny ja od wczoraj kiepsko się czuje mam niskie ciśnienie 101/57 i strasznie mi słabo a jeszcze te upały to już całkiem nie mam siły na nic kompletnie, myślałam, że się z łóżka dziś nie podniose :S kawy nie pije bo nie lubie i sam jej zapach mnie drażni i nie wiem czym mogę podnieść to ciśnienie. Jeszcze wczoraj festyn u nas był i o 2 w nocy się skończył a za nim się porozchodzili i zrobiło się cicho to była 4 :angry: nic się nie wyspałam.

[/url] [/url]

10 lata 9 miesiąc temu #904350 przez Karolincia
Ulcia - a no wiem wlasnie ze to dobry znak dlatego mam dobry humorek i nadzieje :D :D
nie ma sprawy prowadzę fat burning , tbc , plaski brzuch i zdrowy kręgoslup i chce zrobic kurs fit mama i bede cala ciaze cwiczyc :)

10 lata 9 miesiąc temu #904360 przez mesy
ja pierdziele ale gorac :woohoo: bylam na dzialeczce gebe opalilam , nogi pomoczylam no raj na ziemi :D

kto chce ponosic moj brzuch ? przed porodem go odbiore :P

10 lata 9 miesiąc temu #904361 przez Ada2424
mesy ja marze żeby te upały jak najszybciej się skończyły bo inaczej zdechne :huh: na dwór nawet nie wychodze

[/url] [/url]

10 lata 9 miesiąc temu #904365 przez mesy
Ada tez siedze w domu ile sie da ;) dalam sie emkowi wyciagnac na 2 godzinki i sruuu do domu ..... ale oonoc kurde ma tak byc do poczatku sierpnia ...potem troche ochlodzenia i od 15-ego zas to samo :/ na sama mysl mi goraco :/

10 lata 9 miesiąc temu #904367 przez Agnilla
czytam Was w miare na biezaco z tel, my nadal walczymy, i z karmieniem i niespaniem dziecia. chyba ten drugo problem jakos sie rozwiazal, bo mimo upalow, jak zawinela ją w kokon to spi od 13:30 z przerwa na siku i mleko.
Aggi ja mam reczny laktator tommee tippee, daje rade, przynajmniej narazie ;)
widze jedno oko otwarte, wiec moj czas sie konczy, ale przynajmniej drzemke zaliczylam, siku zrobilam i zjadlam ;)
buzi :*

10 lata 9 miesiąc temu #904368 przez aggi
Dzień dobry!! Ale ukrop, jacie :( Całą noc biegałam na zmianę pić wodę i do łazienki siku i tak w kółko :pinch:
Poza tym weźcie pogońcie tego mojego dziecia z brzucha bo kurka skóra nie wytrzymuje
i z małej fioletowe kropki zrobiły się TRZY :ohmy: a wiecie co to oznacza......... jak się połączą będzie rozstęp :ohmy: :ohmy: :ohmy:

ferr ja też nie jadłam słodyczy, nie słodziłam itd a na glukozę poszłam z połową cytrynki. I fakt słodkie, ale w chłodnej wodzie mi to zrobiły więc wypiłam szybko bo mi się pić chciało :D a co do moczenia ja wczoraj do basenu poszłam pływać :whistle: ulga jak nie wiem od tego ciepła :whistle: Ale masz nózie skwareczki :D

Anabelle dawaj te pyszności :woohoo:

Ada ja w ciąży mam 100/60 i lekarz gada że to jest idealne ciśnienie ciężarnej :P więc się przyzwyczajaj :P

mesy no nie ciulaj że tak ma być do początku sierpnia :blink: :blink: matko bosko jak ja to przeżyję :blink:

Byłam wczoraj oddział zwiedzać i porodówkę :P bardzo przyjaźnie jak na szpital. Choć na sam koniec opowieści pani położnej jak to czasem trzeba szybko robić cesarkę itd to mi żyłki na rękach wyszły i ciepło się zrobiło :P ale ogólnie jestem zadowolona że pojechałam pooglądałam itd

No nic idę leżakować bo mi chyba brzucha rozsadzi dziś...
Miłego popołudnia mimo tych upałów !
:kiss:

10 lata 9 miesiąc temu #904374 przez gwiazdka2014
hejka

ale pyszny obiadek jadłam.... mniammmm

Karolina ja też chciałam całą ciążę ćwiczyć ale nie mogłam - skracająca się szyjka, nudności, zmęczenie, upał :/
Mam nadzieje że tobie sie uda :P

Dziewczyny u mnie już 29tc - jeszcze 8 tygodni i zaczynam mysie okien, długie kąpiele i ....... jestem zmeczona :P

10 lata 9 miesiąc temu #904378 przez Anabelle
Agnilla Pola szybko podrośnie i odrobinę odpoczniesz :*

10 lata 9 miesiąc temu #904394 przez Agnilla
tamto oko otweorzylo sie na chwile a mala nadal spi :) od 13 z przerwa po 16tej na jedzenie i zmiane pampera. wanienka juz czeka, a ona spi jak zabita. jesli problem byl tylko w tym ulozeniu do spania to jestem w szoku ogromnym, dalabym glowe, ze jej w tym za goraco.natrzaskalam prawie 400ml mleka, wiec nocka bedzie na moim, choc wtedy krocej spi, bo po mm to i nawet 6h. ale cos za cos, mamy mleko lepsze ;)
matka zdazyla sie ogarnac, zjem kolacje i wtedy moge z nia siedziec i calowac ;) a rano wylam i wyłam, a maz zagroził Poli rodziną zastępczą na rok ;) takiego bodziaka ładnego jej ubrałam, i co nie zasikała przy przewijaniu? :P
kurde, jak ja kocham upały a fige z nich mam...wiec ich nie chce ;)
Bella z mężem lepiej? nie wiem, czy pisalas, ale maz wie o książy?
nie wiem ktora pytala, piszac, ze przyjezdza mamusia, mialam na mysli tesciowa ;)
ok smigam do meza na chwile :kiss:
Ferri a brzucha Ty na słońcu zaslaniasz :unsure: mam nadzieje!
kulajcie się kulajcie i róbcie miejsce kolejnym mamom, Pola nawet przez sen trzyma kciuki ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka