BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 8 miesiąc temu #904924 przez Anabelle

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #904948 przez aggi
dzień dobry ;)
Miało w nocy padać i dupa, ani kropelki. Jestem zawiedziona, serio :P
Jadę dziś do miasta z rana pozałatwiać, mam nadzieję że pogoda będzie
tak łaskawa jak mówią (23-26st) bo inaczej się wkurzę ;)

gwiazdka no to masz grzecznego Antka że głową w dół siedzi i czeka na swoją kolej :D 11 sierpnia.. hoho to ja już pewnie będę po :whistle:

mesy mi wczoraj młody tak nogą walił że cycek mi skakał :P haha tak se mów że jeszcze 3tyg... mojemu się nie spieszy a już mu dosadnie powiedziałam, że czas zbierać walizki :S

Pinezka oby mdłości przeszły :kiss:

monique ja na pierwszej wizycie nie dostałam, dopiero w 8tc założył jak zobaczył że serducho jest.

Karolincia ale może lepiej od razu wyeliminować problem i później mieć łatwiej ze staraniem?? Skoro problem został zdiagnozowany to nic tylko poddać się leczeniu i już bez załamywania :)

ferr weź Kubula zaś wywalony z brzucha, ja chyba z Tobą nie gadam chudzino :blush: :blush: :whistle: :whistle: :whistle:

udanego dnia kobitki :P :kiss:

10 lata 8 miesiąc temu #904954 przez mesy
Bry ;) uwierzycie mam kurde w domu 25 stopni a nie 27 heheh szaleństwo :woohoo: :woohoo: :woohoo:

dziś mamy wizytę i dygotam trochę ile Patryk waży ....

aggi czyli twoje dziecko też ma adhd hehhe Patryk to kurde wszędzie grzebie gdzie nie powinien :P

10 lata 8 miesiąc temu #904974 przez ulka1983
Dobry :) u mnie wiatr zimny póki co i jak zawsze całą noc okna otwarte to sobie hula że ho ho ;) córeczka wróciła z kolonii to teraz mnóstwo mam prania :dry: brat z rodzinką z Niemiec przyjechał do mamy to teraz rzadziej będę Was odwiedzać no i impreza w sobotę to czasu będzie mało a roboty dużo B)

Mesy trzymamy kciuki wszystkie 4 za wizytę :)

mnie się dzieci ciągle pytają co będzie jak ja sama nie wiem :whistle:

10 lata 8 miesiąc temu #904980 przez moofka
dobry niedobry u mnie :angry: pobudkę miałam o 5 i to nie przez Zośkę a drącego się psa u sąsiadów :S po godzinie leżenia jak cioł i gapienia się w sufit złapałam potężnego
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
i poszłam z zamiarem awantury ale kuwa nikt mi nie otworzył a napitalałam w domofon z 15 minut! ale to nic pójdę jeszcze raz albo złapie ich przez ogródek, no nie daruje bo to kolejny raz :angry:

Ann ciąża donoszona bierz się do rodzenia :woohoo: łatwo się mówi nie :silly:

ferri czekam aż Kuba wyprzedzi Ci cycki :P

mesy trzymam kciuki za wizyte :)

10 lata 8 miesiąc temu #905003 przez ulka1983
Agni trzymajcie się i pokaż nam niedługo Polę ale nie raczkującą tylko wcześniej :laugh: bo ona Wam tak szybko rośnie że szok :woohoo: jak małej nie wychodzą potówki to znaczy że jej nie za ciepło i możesz ją śmiało tak okrywać :) mam nadzieję że wizyta teściowej będzie miła :)

Asiaa u mnie jest pewien postęp :whistle: noszę klapki to trochę na pasku widać że delikatnie się nogi przyrumieniły ;) kiedy planujesz test zrobić ?

Ada piekna beta :silly: czekamy na wizytę :) ja na 2 wizycie kartę dostałam ;)

Moni mi lekarz zlecił te badania i nie płaciłam chociaż wiem że razem to ok 250 zł biorą u nas. Robili mi badanie usg ,brali pomiary dzidzi a potem wydruk z komputera i wszystko było ok a potem zaraz na potwierdzenie pobierali krew na test pappa i na wyniki trzeba czekać ok 2 tygodnie ale póki co cisza to znaczy ze mogę się powoli cieszyć :)

Gwiazdka maluszek ma jeszcze czas daj mu spokojnie pofikać :laugh: reszta ok to fajnie możesz spokojnie na wakacje wyjechać :)

Karolincia nie smuć się bo ważne że przyczyna jest znaleziona i ginekolog robi wszystko żebyś była w ciąży :kiss: idź do szpitala a pracą sie nie przejmuj bo fachowiec z Ciebie konkretny :whistle: postawa Twojego narzeczonego mi sie podoba będzie dobrze zobaczysz :)

Ferr mój brzuch wygląda na 2 x większy od twojego tylko tygodnie dużo do tyłu :blush:

Moof to niezłą pobudkę miałaś :angry: ja też bym nie podarowała :P

buziaki dla wszystkich :kiss:

10 lata 8 miesiąc temu #905004 przez ann-sunshine
Bry,

Zgadałam się dziś z Aggi i też idę załatwiać ostatnie sprawunki na mieście.

Moof ano 37 dc mi dziś suwaczek pokazuje :-) ale jeszcze z tydzień mogę tak pochodzić, akurat Marcie plamy bostońskie zejdą i wróci do żłobka, to w domu będzie spokojniej.

Karolincia skorzystaj z oferty pani doktor, no chyba że zastrzyk zadziała i nie będzie takiej potrzeby.

Ula coś czuję, że ty odpoczywać i leżeć teraz to wcale nie będziesz teraz.

Miłego dnia

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #905006 przez ulka1983
Ann raczej nie ale dobrze że już nie muszę leżeć ;) udanej wyprawy na miasto :)

15 tydzień :woohoo: ale ten czas zasuwa :blink:

10 lata 8 miesiąc temu #905024 przez gosia28
bry
melduję jutrzejszy pobyt w szpitalu i badanie hsg.
buziaki dla Wszystkich kuleżanek, dzieciaków w brzuszkach i poza nim :kiss:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #905026 przez Asiaa
Karolincia aktualnie jestem na etapie czekania na to jak sytuacja się rozwinie :D

Moof może najpierw spróbuj porozmawiać pokojowo? :silly: Malutkiej nie obudziło to szczekanie?

Ula fakt, już 15tc u Ciebie :woohoo: jakoś nieśpieszno mi do testa, bo nie czuję się jakoś inaczej więc coś średnio mi się zdaje że się udało :dry:

Gosia trzymam kciuki by po badaniu szybciutko się udało :kiss:

10 lata 8 miesiąc temu #905028 przez monique1983
gosia28 - to super, trzymam w takim razie kciuki żeby przepłukali wszystko jak trzeba i żeby później szybko efekt był ;)

Ula - mnie też jakoś szybko leci, wczoraj dzwoniłam się umówić na usg prenatalne i będę mieć 18.08. Jakoś nie mogę uwierzyć, że ja już na badania prenatalne się umawiam ;)

10 lata 8 miesiąc temu #905036 przez gwiazdka2014
hejka

aggi ja już myślałam że się pomyliłam pisząc 11 sierpnia, poprawiłam w poprzednim komentarzu na 11 lipca, ale jednak to juz "zaraz" sierpień :P

Karola dziewczyny mają racje 3 dni poleżysz a zrobią ci badania za free będziesz miała kasę na CIUSZKI :p HA HA HA - ja jestem zakupoholiczką niemowlęcej odzieży :P

Ulcia to ty na siebie uważaj. Ale nie masz żadnego przeczucia kto tam rośnie? Kiedy masz kolejną wizytę ?
Odpowiadam na posty twoim sposobem, otworzyłam sobie nową kartę :P ha super patent

mesy, aggi a mi wczoraj lekarz nie zważył Antuana :/

moofka wiem co czujesz z tym psem, mam to samo. Na przeciwko moich okien jest owczarek niemiecki, który drze japę jak tylko usłyszy szelest... Też się zbieram na tego kundla... Ja nie mogę nawet zasłonić okien firaną bo sie drze, podejdę do okna się drze... kur...

Ferr właśnie to nie sprawiedliwe :P tak Kubę wykluczać ze zdjęć ;p

Gosia cześć :) powodzenia, trzymamy kciukasy :) nawet Pix :P a jak tam Goldusie? jak one się wabią ?

Asiaa a kiedy powinnaś zrobić test ? Wiesz mi lekarz powiedział, że sie nie udało w tym cyku ... a Antek wychodzi juz za 8 tyg. - tak mu już kazałam. Nie musisz mieć objawów :P

A co u Nas był fachowiec od remontu podregulował drzwi, pokazałam mu ścianę w łazience - pęknięcie niemiłosierne - stara kamienica, wszystko na słupach drewnianych - większy podmuch, wielki samochód i mamy obserwować, bo dwa kafle w jednym miejscu się odkleiły ://// po 5 mcach.

Nigdzie się dziś nie wybieramy. Lenistwo totalne. Jutro pojadę do lumpa kupie Pixowi jakies maskotki na wyjazd :D A dla siebie jakieś dzieninkowe spodenki... przeraża mnie 4 h w aucie z psem w nogach i brzuchem :P
Jak na złość klimatyzacja nam sie zjeb...ała, koszt naprawy to jedyne 1000 zł SUPER CO ?? :////

Dziewczyny a co się dzieje z Emma ??

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #905046 przez Asiaa
Gwiazdka jeszcze końcówkę dupka mam ;) Pamiętam Twoją historię, że lekarz powiedział Ci że ten cykl już stracony, a miałaś spory pęcherzyk i wszystkie mówiłyśmy by działać :laugh: i się udało ;)
z tego co kojarzę to Emma pisała, że jak forum nie działało to przeniosły się na fb i tak bardziej jej odpowiada ;)
A Pix musi siedzieć u Ciebie na kolanach? 4h to nie aż tak dużo ;) zawsze można zrobić postój na rozprostowanie kości ;)

10 lata 8 miesiąc temu #905055 przez gwiazdka2014
Asiaa aha czyli czekamy na pozytywny test.
My jedziemy w 4 na wakacje a to nasz pies, Michał kieruje wiec opieka spada na mnie... koleżnaka mi podpowiedziała zebym mu dała tabletki na uspokojenie...
Asiaa on nie może jechać na kolanach bo wazy 14 kg, kręci się i wbija mi pazury, wszystko go interesuje :P mam nadzieje że będzie chłodno

10 lata 8 miesiąc temu #905074 przez ann-sunshine
Gosia :kiss:

Przychodnia dla dziecinki wybrana, fryzjer w piątek i mogę rodzić. Chyba że jeszcze jakieś atrakce wymysle ;-)

Gwiazdka baw się dobrze na wakacjach.

Ula zanim się zorientuje to ty polowkowe bedzoesz robić :blink:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka