BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 5 miesiąc temu #905578 przez ann-sunshine
Ada nie stresuj się tak bo czuję w kościach że u ciebie wszystko książkowo będzie :kiss: :kiss: :kiss:

Asiaa wbijaj wbijaj

Dziękuję za miłe słowa co do brzucholka. Już zaraz go nie będzie :blink: :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #905591 przez Anabelle
Ada sie chyba stresuje ze po tej becie blizniaki wyjda :P

10 lata 5 miesiąc temu #905594 przez aggi
Ann a ja tyle razy tu Kaś wywoływałam i kurka nie ma jej od kwietnia jakoś od świąt :dry: no jej Maksiu grzeczny hheheeh ale on to strzelec a strzelce to przyjaźnie nastawione do świata są i w ogóle :P

Echhhh pamiętam jak Kaś nam tu foto Maxa wstawiła a ja kurka w ten sam dzień testa robiłam, o ! Na wspomnienia mnie wzięło :P 3 grudnia kieeeeeeeedy to było :blink:

gwiazdka powtórzę się: Ty zakupoholiczko :P :blush:

Ada to nic nie rób, teraz maluch najważniejszy żeby dobrze się usadowił i w ogóle :D A jutro nam tu same dobre wieści przyniesiesz, o!

Asiaa póki @ nie ma to nic nie wiadomo :side:

Anabelle a wiesz że jak Ada przyszła do nas z tą trzecią betą to ja sobie o bliźniakach pomyślałam? :evil: :whistle:

Ja muszę zrobić jakieś porównawcze foto znów bo kurka młody niby już głową w kanale a ja nic a nic nie czuję by się obniżył :huh: :huh: :huh: :huh:

10 lata 5 miesiąc temu #905601 przez Ada2424
Anabell stresuje sie zeby wszystko bylo dobrze tego najbardziej sie boje.

Dziewczyny wybijcie sobie z głowy u mnie blizniaki :P a co do bety to nie ma znaczenia wynik na blizniaki, moze byc niska beta i blizniaki i odwrotnie wysoka beta a jedno tym nie ma co sie sugerowac ;)

[/url] [/url]

10 lata 5 miesiąc temu #905607 przez Anabelle
Jak są bliżniaki to beta prawidłowa powinna być 2x norma a u ciebie przyrost prawie 200 % to chyba 3 razy norma :P więc może trojaczki? :D spokojnie :) :)

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #905609 przez Ada2424
Jak kiedys zapytalam gina o bete przy blizniakach to wlasnie mi tak powiedzial ze po becie nie poznasz czy sa blizniaki czy nie bo tak jak pisalam przyrost moze byc maly i blizniaki i duzy a jedno nie ma reguly na to, jedynie usg pokaze ;) ale szczerze mówiąc bliźniaki tez mi odpowiadaja :P czemu nie, od razu dwoje za jednym zamachem i spokoj :cheer: niech będzie co chce, nawet trojaki ważne żeby tylko wszystko ok było :)

[/url] [/url]

10 lata 5 miesiąc temu #905613 przez Anabelle
Fajne są bliźniaki, za jednym zamachem a porządnie i z głowy :P

Ja sobie zrobiłam pre test dzisiaj żeby były mocne krechy i żeby mieć na pamiątke do koszyczka/pudełeczka a miałam moment schizy, że mi nie wyjdą II kreski na teście :P na szczęście od razu było widać :P

Deszcz leje dzisiaj cały dzień pierwszy raz od daaaawna. Miałam nadzieje, że bedzie padać tylko troszkę bo Antek zniesie mi jajko do wieczora w domu.

10 lata 5 miesiąc temu #905620 przez Ada2424
No fajne sa fajne a jeszcze jak sie parka trafi to juz calkiem super :cheer: tak prawde mowiac u mnie babcia jest z bliźniat i moja teściowa miała bliźniaczki więc kto wie ile u mnie fasolek tam zamieszkuje :P jutro sie wszystko okaże ;)

[/url] [/url]

10 lata 5 miesiąc temu #905625 przez aggi
u mnie też deszcz/ulewa + burzowo. Fajnie. Mi ta pogoda odpowiada serio :whistle:

10 lata 5 miesiąc temu #905632 przez Ada2424
U mnie się zachmurzyło też mam nadzieje, że popada bo duszno strasznie jest. Jutro ma padać cały dzien i 17 stopni tylko mi to pasuje bo do gina musze dojechac ponad 20km a w upal ciezko by mi bylo.

[/url] [/url]

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #905639 przez moofka
Kaś to nie ma czasu bo Max raczkuje/wstaje i takie tam i trzeba non-stop mieć go na oku :pinch: a Czarujący ma jakiś bunt, także jest wesoło ;)

strzelce fajne są, Zośka i ja jesteśmy fajne :laugh: mąż w siódmym niebie :silly:

Asiaa za wcześnie na test, nawet netmama Ci to powie ;)

Ada trzymam kciuki za wizytę ale bankowo wszystko jest ok :)

aggi mi wszyscy mówili że mi się brzuch obniżył a ja tego nie widziałam wcale, dopiero jak mi się nagle zaczęło lepiej oddychać i zgaga zniknęła to wiedziałam że Zośka zeszła tam gdzie powinna :cheer:

u nas była zlewa i już jest spokojnie, Zośka zalicza właśnie drugą drzemkę. na 17:30 idziemy na przegląd do pediatry.

a ja robiłam porządki na kompie i znalazłam słitfocie ciążową i ehhh Zośka była kiedyś taka mała ;) a ja miałam taki duży bebolek ;)

aaaa i jeszcze miałam napisać że przyszła dzisiaj do mnie @, druga po porodzie. cykl trwał "jedyne" 46 dni :blink:

10 lata 5 miesiąc temu #905646 przez Asiaa
Moofka z jednej strony wiem, że może być za wcześnie lecz z drugiej Agni zrobiła test następnego dnia po skończeniu dawki dupka i wyszła jej bladzina i poleciała na betę. Zrobiłam dziś test by wiedzieć czy mam dzwonić do lekarza po kolejną receptę na dupka. Jutro będzie 2 tyg od pozytywnego testu owu. Pewnie jeszcze bym czekała gdyby nie fakt, że @ zjawi się pewnie w piątek, a tego dnia nie mam jak wyjść wcześniej z pracy by złapać gina, a we wtorek to już 5dc będzie i mogłoby być na jakieś rzeczy za późno (a nie chcę "zmarnować" kolejnego cyklu).
W poprzednim cyklu też robiłam test dzień po odstawieniu dupka, wyszedł negatywny i na 3 dzień od odstawienia tab była @
Twój cykl to faktycznie szaleje, robisz może testy by wiedzieć czy owu wróciła?

10 lata 5 miesiąc temu #905650 przez moofka
Asiaa siuraj jutro na kolejnego ;) cykl jeszcze nie wiadomo czy zmarnowany, receptę na wszelki wypadek możesz mieć więc wbijaj do gina tak czy siak. ja nie testuję bo nawet nie wiem kiedy miałabym zacząć siurać na testy a żeby potestować od @ do @ to miliony mi pójdą przy takich cyklach :blink:

10 lata 5 miesiąc temu #905665 przez gosia28
eloł
melduję się już z domu. Badanie ostatecznie wyszło dobrze i oba jajowody są drożne B)
badanie bolało jak uj, najpierw kontrast nie chciał przepłynąć przez 1 jajowód ale później się zdecydował więc laparoskopii nie trzeba powtarzać. W następnym cyklu, albo jeszcze następnym jak się nie uda to idę na histeroskopię.

Agni śliczna Pola :kiss:

Karolina działaj zgodnie z myślami gina bo z tego co widzę to jest sensowny :)

Bella czy ja Tobie gratulowałam? Jeżeli nie to niniejszym to czynię :kiss:
Jak kogoś pominęłam to przepraszam, bądx co bądź wszystkim gratuluję ;)

Asiaa trzymam kciuki :kiss:

gwiazdka golduś to Golduś albo Gldzisław jak kto woli :laugh: a suczka to Bora-Borusia :P są aktualnie nieokrzesane bo się ostatnio mało z nimi niestety bawię :S
Antek super fika :)

Chudzinka za zaciskam mocno za Ciebie, rób te badania i smaruj na hsg :kiss:

Ula jeszcze chwila i połowa ciąży u Ciebie :woohoo:

ann śliczny brzuś :silly: :kiss:

ferr chudzielcu Ty jeden :P

mesy kawał chłopa z Wojtka jak 4 kg gin przewiduje :woohoo:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 5 miesiąc temu #905670 przez mesy
Gosia z Patryka :P
najwazniejsze ze HSG masz za soba ;) ja tego chyba nigdy nie zapomne :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka