BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 8 miesiąc temu #905884 przez Ada2424
Matko Dziewczyny ale się strasznie denerwuje ta wizytą mogło by być już po bo do 15 chyba oszaleje ze stresu, nie umiem sie nie denerwować, próbuje sie uspokoić ale nie da się :( trzymajcie kciuki!!!

[/url] [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu #905891 przez Asiaa
Ada może meliskę wypij? :) Będzie dobrze :)

10 lata 8 miesiąc temu #905894 przez gwiazdka2014
ADA czymam od wczoraj .... już mam sine palce :** bedzie wszystko dobrze, zobaczysz dwa zarodki :P hi hi

10 lata 8 miesiąc temu #905896 przez Ada2424
Teraz tym bardziej mam przełyk ściśnięty z nerwów i nic przełknąć nie mogę :( kurcze prawde mi kumpela mówiła, że w ciąży jak się idzie na wizyty to stres duży jest a ja myślałam, że będę na luzie podchodzić a tu się nie da.

[/url] [/url]

10 lata 8 miesiąc temu #905899 przez monique1983
Ada - nie będę pisała żebyś się nie denerwowała, bo wiem jak to jest, nie da się ;) ale ja wiem, ze u Ciebie wszystko będzie dobrze :) Pamiętasz jak Ci pisałam, że szybko zajdziesz, że takie mam przeczucia? I się nie myliłam, to teraz też czuję, ze wszystko będzie dobrze :)

10 lata 8 miesiąc temu #905903 przez Ada2424
Monique obys miała racje, ja już wyje z nerwów, kurcze chyba nigdy sie tak wizyty nie bałam jak teraz :unsure:

[/url] [/url]

10 lata 8 miesiąc temu #905905 przez ann-sunshine
Gwiazdka ciiii nic się nie dzieje, ale nie będę tego głośno mówić, żeby mi Natala na złość nie zrobiła, bo dziś chyba nie mam ochoty rodzić :P

Ada trzymamy wszystkie kciuki, będzie dobrze, a po wizycie odetchniesz z ulgą i łzy szczęścia popłyną

10 lata 8 miesiąc temu #905909 przez Anabelle
Ada już niedługo :)
Ja się troszkę bardziej martwie czy się wyrobię ;) Bo Antek zasnął, pewnie pośpi 30-60 minut, a później musimy do mechanika zasuwać na piechotę po samochód :D

10 lata 8 miesiąc temu #905925 przez gwiazdka2014
Ann a w jakiej dacie ma sie urodzić Natalia??

10 lata 8 miesiąc temu #905942 przez ann-sunshine
Gwiazdka jak pytasz o termin to 12.08 i to by była śliczna data, bo miałam bym dwójkę dzieci urodzonych 12tego. A jak nie to dziś, za trzy dni, za sześć itd wg teorii mego męża. A mnie wsio ryba, ale jutro jeszcze mam fryzjera :P

10 lata 8 miesiąc temu #905979 przez Anabelle
Rozumiem Ann, że chciałabyś też 12. Antek urodził się 22, teraz bede mieć termin z OM na 23 a chciałabym urodzić 22 :P że tak sobie pozwolę wybiec w przyszłość :D

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #905981 przez aggi
Dobryy :kiss:
18 stopni chmurki deszczyk taaaak to ja lubię :whistle: mogę iść rodzić :woohoo:

moofka ja mam babcię strzelca i jest śmiechowa kobitka z niej :P kurczę ale ja nawet zgagi nie miałam cały czas... chyba jedynie fotę będę musiała pyknąć taką żeby zobaczyć różnicę z poprzednimi.... :pinch: 46 dni, szał :P

gosia no to dobre wieści jak drożne masz jajowody :side: czyli teraz staranka? a gdyby nic to to drugie badanie? Taki jest plan?

Ann hehheheh no Katsi to nam niespodziewajkę zapodała trojaczkami na sierpniówkach :lol: kolejna na porodówce???????? Lecę na sierpniówki zaraz :woohoo: :woohoo: :woohoo:

gwiazdka nie znam się na betach to nie pomogę :P co do bujaczka nie wiem czy się opłaca, pooglądaj z tej firmy jakie ceny są za identyczne. Ja kupiłam za 70zł bujaczek parę dni temu i w foliach wszystko i idealny stan :whistle: a nowy na promocji 230zł w sklepie :pinch: ja taki : ale ja dużego nie chciałam.

Anabelle zgadzam się z Tobą, ludzie z siebie takich mądrych chcą zrobić czy zamętu zasiać.. bo ja tego nie rozumiem, jakiegoś gdybania, straszenia. Tylko lekarz ma prawo się wypowiadać i to jeśli ma podstawy :S

ulka no to teraz muszę poszukać jaki Maksymiliano będzie wg imienia hahahah :whistle:

Ada nie denerwuj się bo się maluch denerwuje niepotrzebnie też :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 8 miesiąc temu #906005 przez ferritka
B) hej ho B)

A ja tylko na sekunde wczoraj kilka metrow od mojego kamienia na plazy robil sir Maly helikopterek I zginal 25 latek...spadl na moich oczach do wody...jakby spadl 10 metrow blizej spadl by na plazy a tam pelno ludZi dzieci I ja na tym kamieniu
.......bylaby mega mega tragedia
Wiecej na plaze nie pojde :S

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 8 miesiąc temu #906019 przez aggi
ferri nie fajnie takie coś widzieć :ohmy: jacie same problemy z tymi latającymi środkami lokomocji ostatnimi czasy :pinch:

10 lata 8 miesiąc temu #906032 przez Asiaa
Aggi :woohoo: jaki ładny brzusio, po prostu okrągła piłka z przodu, też taki chce :blush: :silly:

Ferri to miałaś "przygodę" :S szczęście w nieszczęściu, że nie spadł na plażę i ludzi, ale chłopaka szkoda, tyle życia miał jeszcze przed sobą :(

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka