BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 8 miesiąc temu #905672 przez ann-sunshine
Gosia Wojtka to ma Julka ;) a ta histocos to co to?

Ada ja tam nic nie będę mówić ale u nas Katsi miała silniejsze objawy i skutki uboczne ciąży i wyjaśniło się dlaczego bo trojaczki nosiła. A jak u ciebie takie historie bliźniacze to kto wie.

Aggi pokazuj fote brzucha :-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu #905673 przez gwiazdka2014
hejka moje babeczki :)

Gosia jak sie nie zdążysz wyrobić za Pole to wiesz Ja ci trzymam miejsce za Antka... ale oszczegam to taki szalony chop :P
A to badanie aż tak boli ?

Aggi chyba masz rację :P ha ha ale się z tym nie kryje :P

moofka szalej ten twój cykl...

Ada już jutro wizyta.... ale cie ciesze... 154 ciocia nie moze się doczekać :P

A co u Nas, wiecie że byłam w lumpie Pixi tez dostał zabawki, a raczej dostanie w drodze do Mielna. Zrobiłam pranie, powiesiłam, obiad zaliczony, a co najważniejsze DENTYSTA jak na razie 0000 ubytków tylko kamień mi ściągnęła ale dziwne uczucie :P
Tak się bałam dentysty, Antek szalał :P

Mam do was pytanie - dziwna sprawa - znajoma dziś robiła bete, wynik 2205. Nie wie kiedy miała ostatnią miesiączkę, gin jej powiedział, (przed beta) że nie ma co się nastawiać bo pewnie puste jajo płodowe :/// Co o tym sadzicie ?

10 lata 8 miesiąc temu #905675 przez gosia28

mesy napisał: Gosia z Patryka :P
najwazniejsze ze HSG masz za soba ;) ja tego chyba nigdy nie zapomne :P

mesy, sory ciapa ze mnie :blush: :cheer:

ann histeroskopia to oglądanie macicy od środka.

gwiazdka niestety hsg nie należy do przyjemności zwłaszcza jak są małe zrosty i kontrast je przepycha.
a czemu gin ma teorię na puste jajo? Przy tej wysokości bety to pęcherzyk można jedynie zobaczyć.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 8 miesiąc temu #905676 przez gwiazdka2014
Gosia ja jej też to mowiłam, żeby się tym nie sugerowała, w piątek ma powtórzyć bete... Ale dziwny ten gin.... zaczął jej gadać ze bedzie ją musiał położyć do szpitala, ze bedzie miała czyszczeni.... Moim zdaniem to nie ma co jeszcze gdybać - czyż nie??

Ada moj brat ma bliźniaki, tata z bliźniąt, dziadek bliźniak - Antek sam w brzuszku :P

Gosia współczuje ale wiem że sie uda przez to czyszczenie :))))

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #905678 przez Ada2424
Ja jak Męzowi wspominam coś o bliźniakach to sie boi :P mowi, że nie wyrobi na dwójke ;) nie no ja jakos czuje że jedno będzie, ale zobaczymy.

Gwiazdka przeciez beta piękna, następny mądry co pustym jajem straszy

Gosia super, że juz po badaniu :) i że oba drozne :)

[/url] [/url]

10 lata 8 miesiąc temu #905688 przez Karolincia
Gosia tak wlasnie robie :))

Dziewczyny ...poszlam w pracy siusiu z 2 godz temu i dziwne...bo na majteczkach zobaczylam troche szarawego sluzu strasznie rozciagliwy byl. :unsure:
Czy to owulacja?? Czyzby pecherzyk laskaw byl peknac? Dziwne co?? Kochalam sie z Miskiem moim w niedziele 3 dni temu czyli 36 h ago ... w najlepszym wypadku bylaby dziewucha :D
Zobaczymy w piatek co ginka na usg zobaczy :)
Nie nakrecam sie ale mam nadzieje malutka :)

10 lata 8 miesiąc temu #905735 przez Anabelle
Ja to w ogóle nie rozumiem personelu medycznego, który mówi ciężarnej o pustych jajach czy ciążach pozamacicznych czy niekompletnych poronieniach bez potwierdzenia medycznego na usg! Adzie i koleżance Gwiazdki przy wysokich betach mówią o pustych jajach, Karolinie przy niskiej becie nie wskazującej na ciąże mówili o wczesnej ciąży... po co ci ludzie sie wypowiadają?! Normy są na wynikach, a interpretacją powinien się zająć lekarz po przeanalizowaniu wyników i usg

10 lata 8 miesiąc temu #905750 przez Ada2424
Anabelle zgadzam się z Toba w zupełności! :)

[/url] [/url]

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #905773 przez ulka1983
Aggi ej ja lew i grzeczna :P moja chrześniaczka Alicja też i bardzo grzeczniutka że aż za bardzo :P i bratanek Filip też grzeczny :P ale moja Natalka lew i humory ma B) chyba więcej charakteru jest w imieniu niż w znaku zodiaku ;)

Ann wszystkie chłopy marudne B)

Gwiazdka i znów ładne rzeczy upolowałaś ;) w razie co to koleżanka niech z innym lekarzem się skonsultuje jak ten taki wyrywny :S

Ada takie samopoczucie to dopiero początek :laugh: bliźniaki mówisz no wszystko możliwe po antykoncepcji B)

Karolincia mogą być bliźniaki ;) ale teraz to myśl o tym żeby coś było a jak się trafi dwójeczka to jeszcze lepiej :laugh: zobaczymy jak się sprawdzi męska intuicja :whistle: może być dziewczynka bo wiadomo że kobiety są fajne :laugh:

Asiaa ja tam czekam do końca póki @ nie ma wszystko może jeszcze sie zdarzyć i kciuki trzymam dalej ;)

Moof @ jeszcze się nie ustabilizowała ale fajnie że rzadko zagląda :)

Gosia dzielna dziewczynka :kiss: może teraz coś z tego wyjdzie :) leci czas niesamowicie B)

Bella dobrze gadasz jedno zdanie wypowiedziane bez zastanowienia może drugiemu człowiekowi wiele nerwów i stresu przysporzyć :unsure:

10 lata 8 miesiąc temu #905791 przez Karolincia
Uleńko no właśnie najpierw trzeba myśleć, aby w ogóle coś tam zafasolkowalo :) Wczoraj byłam zdziwiona tym śluzem nie było go dużo ale troche było...i pozniej wieczorem tez troszke było już mniej i tez był rozciągliwy i przezroczysty już wtedy :)

10 lata 8 miesiąc temu #905800 przez ann-sunshine
Witajcie :-) kolejna sierpniowka na porodowce :-) zaczelo sie u nas na dobre :-D

Gwiazda lekarz cos sie zagalopowal z osadem przy takie becie i tylko na jej podstawie. To za mało danych.

Karolincia rozumiem ze objawy wykorzystaliscie jeszcze raz? ;-)

My też przestalismy uważać i korzystamy z mężem z uciech ;-)

Ej no kto mi deszcz podesle bo u nas ciagle nic :-( juz trawy na trawnikach pozolkly bo deszczu od tygodni nie widzialy

10 lata 8 miesiąc temu #905813 przez mesy
ann wez troche deszczu ode mnie ;) ale tylko troche :P

sierpniowki juz sie rozpakowywuja ...matko bosko to jeszcze troche i kolej na wrzesien :woohoo:

10 lata 8 miesiąc temu #905839 przez Karolincia
Ann no nue kochalismy sie bo moj Narzeczony w innym miescie mieszka i dom nam remontuje ale 3 dni temu sie kochalismy wiec szansa jest duza :) Jutro do ginki ide i zobaczymy czy peklo jajo lub jajka bo mam dwa na prawym jajniku jeden przestarzaly a drugi nowy co rosnie . Jesli nie pekl to wtedy pregnyl mi poda 2 zastrzyki 2 x 5 tys jednostek czyli 10 tys jednostek :)

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #905843 przez gwiazdka2014
siemanko

Ann u mnie wczoraj ładnie popadało - możesz troszkę deszczu wziąć :)

Ula ja zaraz poczytam co mnie czeka z imieniem Antonii :P

Denerwuje się troszkę bo jak Antek szalał dwa dni temu od wczoraj juz słabo :/// idzię dziś do szkoły rodzenia to powiem tej położnej moze zrobi mi ktg .... Przesadzam ??
Zaklepałam sobie buraczek/ huśtawkę/ kołyskę - 230 zł z wysyłką/ za pobraniem. Opyla się ?

Ann jak tam u ciebie coś się dzieje... jakieś objawy ? Było chyba 8:2 na ciebie... chyba przegramy :P

Mesy weź mnie nie stresu bo po wrześniu jest czas na październik :P

10 lata 8 miesiąc temu #905881 przez Asiaa
Moofka a nie czułaś pikania jajników co mogłoby świadczyć o owu?

Anabelle masz rację, przez takie pochopne opinie tylko zmartwień i stresu można innym dodać

Gosia super że wsio ok :)

Ula :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka