- Otrzymane podziękowania: 258
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- moofka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Asiaa ja zawsze jestem kulturalna więc od bluzgów nie zacznę

juruś

gwiazdka ja kocham psy ale niektórzy właściciele to... nooo bez komentarza

Zośka kima, obiad gotowy do uduszenia (dzisiaj łosoś jejejeje), czas coś ogarnąć

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Chudzinka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 165
Juruś - trzymaj się dzielnie, super, że działasz

A do mnie zadzwonili z przypomnieniem, że przed HSG muszę test na chlamydię zrobić i cytologię, to się śmieję, że ja to wszystko mam, a babka, że musi być nie wcześniej niż pół roku temu. Sprawdziłam i ponad rok temu temu robiłam. I mi mina zrzedła, że już tak długo te wszystkie badania i starania trwają...
No nic, muszę w najbliższych dniach na te badania jechać, ale tak mi się nie chce...

Moof - rozumiem Cie, masakra jak człowiek chce pospać, a się nie da. Ja teraz śpię długo, bo wracam z pracy po północy i zanim się położę to jest 2, a na osiedlu od rana wszyscy koszą, remontują, nikt nie pomyśli, że ktoś chce odespać. Więc albo muszę pozamykać okna i się z gorąca dusić, albo głowę poduszką zakrywać, żeby tak nie słyszeć. Dramat. A jak u Ciebie sąsiedzi nie otwierają, to może oni po prostu zostawiają psa samego i dlatego tak szczeka? Bo może nie zostawiają mu wystarczająco wody i jedzenia...
Ann, Aggi - pięknie przygotowane do porodu, niedługo nam dzieciaczki zaprezentujecie

Karolińcia - fachura z Ciebie, zajefajnie tak się znać na ćwiczeniach

No Ferri - rośnie Ci nie tam, gdzie trzeba

Mesy, masz adhdowaca, nie powiem, mam nadzieję, że się posłucha i wszystko pójdzie z porodem po Twojej mysli.
Gwiadka - pieskowi można faktycznie dać coś na uspokojenie i w nogach mu kocyk przy stopach położyć, żeby miał miękko i miło. 4 godziny to niedługo, róbcie przerwy, żeby się też z Pixim przespacerować, to on też lepiej drogę zniesie.
Ula - no zapitala czas - dbaj o siebie, mimo tylu obowiązków rodzinnych teraz

Pinezka - zazdraszczam urlopu, odpoczywaj i dbaj o siebie!
Asiaa - czekam jak na szpilkach, jak się u Ciebie sytuacja rozwinie. Mam nadzieję, że się uda. Ile jeszcze tabletek dupka masz?
Miłego!
- ann-sunshine
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
wydęło mnie już, co?
- Ada2424
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108

U nas w nocy burza była i deszcz popadał a dziś dalej upał a już tak fajnie chłodno po tym deszczu było. Mnie od wczoraj zaczęły boleć piersi, najbardziej w nocy odczuwam i dłoń mi zdrętwiała, nie wiem czy magnezu czasem nie powinnam brać. Poza tym mdłości brak tylko ten cholerny brak apetytu, na nic nie mam kompletnie ochoty, od chleba mnie odrzuca musze się zmuszac żeby cos zjesc choc troche. Długo ten brak apetytu się u Was utrzymywał? Uciążliwe to jest :/ spałabym i chwilami mi słabo jest no i zaparcia mnie męczą, w nocy wstawałam dwa razy na siku i dziś też latam co godzine. Od niedzieli nie mamy wody bo jakaś awaria jest, wyobrażacie sobie brak wody i taki upał? Katastrofa! A jeszcze dziś prądu od rana nie mieliśmy, tyle co właśnie się pojawił. Te upały chyba nie tylko ludzi wykańczają…
Ferri kurcze ja u Ciebie też brzucha nie widzę, gdybym nie wiedziała że Ty w książy to bym się sama pewnie nie kapła, ale czekaj czekaj w końcu Kuba Cię wysadzi

Ann strasznie szybko mi ta Twoja ciąża zleciała, brzusio cudny!

Ula o to szykuje się imprezka u Ciebie widze
Karolina dobrze Dziewczyny mówią, przebadają Cię i będzie ok wszystko, doczekasz się swojej fasolki zobaczysz

Gosia trzymam kciukasy za badanie jutrzejsze :*
Asiaa trzymam kciuki za dwie kreseczki na teście

Monique Ty już niedługo w 8tc wkroczysz, ale ten czas szybko leci.
- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- https://matuli.pl/
Ada monique jest w 8 tygodniu

- ulka1983
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 130

Gosia trzymamy kciuki teraz ruszy z kopyta i zanim się obejrzysz będzie brzuszek rósł

Asiaa w sumie to zdrowe podejście ale może być na odwrót nie jedna z nas myślała że w ciąży jest a nie była

Moni zasuwa ten czas nie miłosiernie

Gwiazdka jak na razie to cisza wiec nie wiem co noszę w sobie i jakoś się za bardzo nie zastanawiam wizyta 04 08 to jeszcze trochę a póki co słodycze są ble potrafię zjeść pół loda a resztę oddaję mężowi bo mi nie smakuje

Ann Ty mnie nie strasz tym połówkowym

Chudzinka myślałam że mi sie przewidziało z tym listopadem

Ada ja też biorę magnez bo mnie skurcze nóg straszne łapały

- Agnilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56

Juruś, przepchaj co tam trzeba i do dzieła! Jak obiecałas, tak miejscowke Poli musisz zajac

male macie te brzuchy , a ja Wam powiem, ze mam juz 12,3 kg na minusie

Pola dzis dala pospac, w sumie caly czas od wczoraj spi, z przerwa na kupe i mleko, wiec zdazylam swoja twarz ogarnac, paznokcie, musze jeszcze pomalowac, bo jutro mamy mala sesje ...trzymajcie kciuki, zeby tez tak ladnie spala

niestety na twarzy ma potowki, wybierzemy sie do lekarza to o nie zapytam. co ja poradze, jak dziec lubi spac w kokonie. spi teraz juz 2,5 h wczesniej tez i w nocy ladnie spala. ja ja troche odkrywam od pasa w gore jak mocniej zasnie, sprawdzam karczycho, no ale jak ją zwiążemy to spi jak zabita

a teraz łapce buziaka i mama leci przygotowac mlesio

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- gwiazdka2014
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 92
u Nas upałłłłłłłłłłłłłł
Ula chce mi się jechać, ale się boję, że będzie gorąco

Pola ma już 3 tyg, masakra jak ten czas leci...
Julia??? Melduj się!!!
Bella ty chyba lubisz słodycze

- monique1983
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 78

Ada, Anabelle - może 8 a może i dalej, moja lekarka w piątek powiedziała 7-8 tydzień, na zdjęciu z usg jest podane 8t 1d, z miesiączki wychodzi jeszcze dalej, no zobaczymy, może na tym usg prenatalnym dokładniej mi powiedzą, pewnie lepszy mają sprzęt, może dokładniej zmierzą

Agni - nie pamiętam kto to pisał, ale chyba na tą laktację to lactinatal

- Ada2424
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Karolincia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 21
Tak zrobię

Lewy jajnik w ogóle nie pracuje

A no , pasją moją jest fitness i studiuję fizjoterapię wakacje miną i 5 rok studiów przede mną i obrona pracy magisterskiej.
Jakbyście chciały jakieś ćwiczenia na coś to piszcie

- gwiazdka2014
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 92

Ja wiem w którym jestem tygodniu dzięki suwaczkowi

A tu mała niespodzianka... nie paczeć na moje grube udko tylko jak Antek szaleje

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

mesy ja też dziś do ginka cisnę na wizytę - ostatnią...

moofka też mam taką sąsiadkę co swojego 'Igorka' przywiozła z miasta (niedawno się wprowadziła do domu) i pies kuwa co nic w życiu nie widział... i tak byle dziecko czy ptaka zobaczy to szczeka jak opętany... ostatnio miałam ochotę iść tam i natrzaskać temu psu

Ann hehe to miałyśmy wspólny wyjściowy dzień. Nie wiem jak Ty ale ja sporo załatwiłam i odpadam

gosia zaciskamy kciukasy i melduj się nam tu znów

gwiazdka noooooo sierpień za pasem, Maks ma się już pakować w walizki i wychodzić z brzucha !

Chudzinka jedź jedź na te badania

Ada zazdroszczę u mnie ani kropelki a takie rewolucje pogodowe zapowiadali

Agni elegancko Ci kg znikają

Karolincia zostaniesz zasypana pytaniami o ćwiczenia jak ja , pewnie mesy też ... będziemy mogły już ćwiczyć

- Karolincia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 21

Aggi - Pytajcie pytajcie śmiało

- Ada2424
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-