BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 5 miesiąc temu #902395 przez Anabelle
mesy to nie kwestia wytrzymałości, nie uśmiecha mi się jechać z Antkiem 30 km w jedną stronę w 30 stopniowym upale ;)
Nie dość że rezerwa świeci, więc musiałabym jechać na stacje benzynową, to jeszcze wyszykować się z nim to troche zajmuje ;)

mmmm ale robicie smaka :D :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #902402 przez ann-sunshine
Dzień dobry,

Ada upominasz się o mnie to jestem. Po pierwsze relacja z dzisiejszej wizyty: Natala jest głową w dół :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: teraz już mogę rodzić. Po drugie, tak już po przeprowadzce. Dopieszczam pokój Marty (naklejki na ściany, okleina na meble), mama pomaga mi w sprzątaniu mieszkania czyt. myje okna także nie bardzo ma czas rozpakować się i umeblować, ale powolutku da radę.
Podziękowania: moofka

10 lata 5 miesiąc temu #902408 przez gwiazdka2014
Ula dziwna sprawa :/ moze ktoś kontrole na ciebie napuścił? W tej firmie co pracujesz jest zatrudnionych więcej niż 20 os ? w takim przypadku pracodawca wypłaca kase.

Ann jak skończysz wrzuć nam zdjęcia pokoju Marci :)

Bella a nie ma kto popilnować Antka ?

10 lata 5 miesiąc temu #902409 przez aggi
gwiazdka nie masz ;) a ja sobie poszukałam już takie komplety ale póki co nie kupuję. Ty powinnaś na targu pracować hahha handlara jak się patrzy ale to chyba nie tylko ja to zauważyłam :P

ferr dzięki za rady, spróbuję. Poszukam tej soli, gdzie ją można dostać??? ja póki co moczyłam w zimnej wodzie ale póki temperatura na zewnątrz nie spadła tak opuchlizna się utrzymywała :(

mesy to ja tu Wam nie pisałam że ja 'niefejsbukowa'? :P w takim razie na sierpniówkach musiałam wspominać ;)

ojjjj ulka nie pomogę bo się nie znam ale dziwna sprawa :blink:

Ann na takie wieści czekaliśmy :kiss:

10 lata 5 miesiąc temu #902415 przez mesy
bella aaa no chyba ze ;)

ulka ja nie pomogę , bo się nie znam ;)

w ogóle muszę cisnąć do biedry , a tam taka chica :/

Patryk mi się rusza w brzuchu tak , że słyszę wody płodowe jak bulgają..... przerażające to jest :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ann no super , że mała się obróciła ;)

10 lata 5 miesiąc temu #902424 przez Anabelle

gwiazdka2014 napisał: Ula dziwna sprawa :/ moze ktoś kontrole na ciebie napuścił? W tej firmie co pracujesz jest zatrudnionych więcej niż 20 os ? w
Bella a nie ma kto popilnować Antka ?

Gwiazdka moi rodzice 30 km dalej i w pracy. Teściowa jest przyjęta na dzienny oddział w szpitalu z uwagi na kręgosłup i z samego rana jedzie do Krakowa, wraca późnym popołudniem. Jestem sama jak palec z Antkiem od pon- pt

Niestety jestem jak samotna matka ;) nikogo tutaj na wsi nie znam, bo wyprowadziłam się z krakowa i tam zostawiłam wszystkich znajomych. może przez to sie tak uzależniłam od forum :P

10 lata 5 miesiąc temu #902433 przez ferritka
Ja ta sol kupilam w naturze, sa w auchanie tez I superpharm tez sa kosztuje 9 zl I sa rozne przerozne.... B)

Ej, jaja jak berety...Dzwonila pani z kliniki ze juz moja kolej na ten ministetialny program ivf I ze mnie zapraszaja :woohoo: ja jej mówie ze my sami za wlasne srodki podeszlismy...i ze mieli nas skreslic z listy...Pani powiedziala ze nas nie skresla I ze do 2016 roku mozemy sie zlosc ;) nie kumam o co kaman, wypytalam dr na wizycie co tez mi ona mówi B) tak czy siak zaczynalabym teraz swoja przygode z Kuba :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 5 miesiąc temu #902434 przez Anabelle
ferri do 2016 roku to może i z drugim się wyrobicie :D

10 lata 5 miesiąc temu #902436 przez ferritka
Bella a ze mam dwojke dzieciow na zimowisku to no...przecież ich tam nie zostawie B)
A moze Kregiel teraz strzeli naturalnie bo I takie przypadki byly B) Hehe ale no co by nie bylo, jakos mi milo sir zrobilo ze moglam jej powiedziec ze Kuba w drodze juz B)

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 5 miesiąc temu #902442 przez ulka1983
Chudzinka mam nadzieję że testy malinki pokażą i obsuwy nie będzie ;)

Moni przykra sprawa na lutówkach :( ale nie denerwuj się bo to nic nie pomoże :kiss:

Bella wcale Ci się nie dziwię że taka ostrożna jesteś po twoich przejściach każda z nas by była ale tym razem będzie happy end :)

Asiaa nie nie muszę nawet na zwolnieniu mam że mogę chodzić :)

Gwiazdka dziś już 14 tydzień się zaczął :)

Ferr Aggi Mesy dzięki :kiss:

Ann super wieści :woohoo: Natalka grzeczna dziewczynka :) fajnie mieć mamę blisko przy sobie ;) Marta pewnie zadowolona że ma swój pokój :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Gwiazdka nie to jest mały zakład i pracodawca płacił pierwsze 30 dni a teraz zus B)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ferr to do 2016 Kuba będzie miał rodzeństwo :laugh: chyba nie zmarnujecie szansy skoro nfz zaprasza ;)

10 lata 5 miesiąc temu #902444 przez aggi
mesy u Ciebie nie pogrzmiało? :P U mnie pogrzmiało popadało i jest 23 póki co :P znośnie narazie.

ferr dzięki za info :side: hehehe jak Was nie skreślą to może się dla rodzeństwa dla Kuby przyda :woohoo: jakby /tfu tfu/ jakiś problem kiedyś był :)

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #902446 przez ferritka
U nas to raczej problem przewlekly nie do naprawienia wiec Vo tak czy siak tylko w taki sposob mozemy miec swoje dzieci...a ja nie chce zeby Kuba jedynakiem byl..
Musze popytac co i jak oni ode mnie chca :woohoo:

Jakby tak u nas pogrzmialo.
Xx tylko wczoraj lekko pokropilo postraszylo eeh a dzisiaj buuuuu hyc B)

Ale dzisiaj Kuba dokazuje, co chwile czuje puk puka :woohoo:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #902450 przez ann-sunshine
Ula napisałam ci też prywatną wiadomość
Podziękowania: ulka1983

10 lata 5 miesiąc temu #902463 przez Asiaa
Chudzinka trzymam kciuki za malinki na owu, a później na ciazowym :)

Ann super wieści :) dobra dziewczynka z Natalki :)

Ferri skoro dzwonili to koniecznie Kubie rodzeństwo trzeba będzie załatwić :)

Ula ja tez nie pomoce bo się nie znam, ale może któraś z dziewczyn podpowie ;) Super ze juz nie musisz leżeć plackiem :)

10 lata 5 miesiąc temu #902468 przez mesy
aggi zanosi się,,,, mam cichą nadzieję , że popada :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka