BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 5 miesiąc temu #902014 przez Ada2424
Chwilka przerwy to zajrzałam :)

Anabelle no teraz to i ja widzę druga krechę :) będzie dzidzia super! gratuluje :kiss:

[/url] [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #902021 przez Karolincia
Dziewczyny to sa jakies jajam..okres mi sie konczy... prawie nic nie leci...

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #902048 przez Anabelle
Karolina dzwoniłas do swojego gina?? Brałas coś?

je,stem z Antkiem na placu zabaw i zasypiam na ławce :-(

do kolejnego porodu nie będę prosiła o zo, da się urodzić bez a przynajmniej szybciej idzie bo można mieć aktywny poród prawie do końca :-) ale to się trzeba przekonać na własnej skórze :-)

10 lata 5 miesiąc temu #902054 przez monique1983
Julka - super te ciuszki :)

Ada - no to czekamy na wyniki :) nie przemęczaj się tam za bardzo przy tym remoncie :)

Anabelle - jak dla mnie tam krecha jest, chcemy betę :P Ale pyszne goferki :)

Gosia - to trzymam kciuki za środową wizytę i daj znam znać co lekarz wymyślił :)

10 lata 5 miesiąc temu #902055 przez ulka1983
hej :) pogoda lepsza nawet przygrzewa a mnie jakiś nygus złapał i nic mi się nie chce :unsure: ale widzę że jak doczytam Wasze wpisy to humor mi się poprawi :whistle:

Lecę szukać kreseczek Belli ;)

10 lata 5 miesiąc temu #902056 przez gosia28
Bella, te ostatnie zdjęcia wyglądają bardzo optymistycznie :woohoo:

Agni, skoro pytacie co u mnie to właśnie jestem w trakcie @ :angry:

oczywiście, że po wizycie napiszę jak i co dalej

gwiazdka, ja wiem, że Wszystkie za mnie trzymacie kciuki, też korsuję za zafasolkowanie Wszystkich starających się i szczęśliwe rozwiązania zaciążonych :kiss:

zjadła bym takego gofera mmmmmmmmmmmm

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 5 miesiąc temu #902059 przez gwiazdka2014
hej po obiadku

ja dziś jakaś senna jestem, ale przypomniało mi się że dziś mam hematologa. Tak mi się nie chce jechać .....

Koleżanka wyciągnęła mnie na miasto i kupiłam sobie staniczek, a małemu bluzeczkę... od razu lepszy humorek :)

10 lata 5 miesiąc temu #902062 przez julka
Anabelle, ale to mialas niefarta ze Ci w jedną nogę poszlo.... faktycznie, czasem sie zdarzają łaty, ale to dosyc rzadko. Tak normalnie to jest równomiernie i babki mogą chodzic. Mam nadzieje ze u mnie tak bedzie, a jak nie to nie odpuszcze i beda mi zakładac drugie ;)
Aaaaa, zapodaj dobry przepis na ciasto gofrowe! plizzzzzz, to odpale dzis tez gofrownice :)

Aggi, nie wiem czy boli - to juz dziewczyny co miały musza powiedziec. Skora jest zazwyczaj znieczulana przed wbiciem tej igly z cewnikiem, a ta to juz dosc gruba jest - lepiej nie patrz ;)

NatB, wow, jaka kuchnia ogromna! domyslam sie ze jeszcze jedna sciana z zabudowa jest, bo zlewu nie widze? To w domu jest pewnie, bo chyba nie w bloku. W takiej kuchni to mozna szalec! :D :D kolory tez mi sie podobaja, bardziej niz moje cale biale.

Asiaa, u mnie fronty lakierowane, palce widac tylko jak sie spojrzy pod duzym kątem i w strone okna. Ja tego nie wycieram tak czesto, bo normalnie jak od przodu oatrze to nie widac.

No, bluze z HappyMum sobie chwale bardzo, bo stare juz sie nie dopinaly nawet te luzne... i ten material taki mieciutki jest :)

10 lata 5 miesiąc temu #902072 przez ferritka
Buuu,
Kto mi przelaczyl agresora na maxa??? :huh:
Chodze jak Osa....dlatego aaaa ugryze sie lepiej w jezyk I nic nie napisze odnosnie preg...i bolacych paszek ze to znak na przyszla ciaze.....

A poza tym to moja kuchnia to aneks a dwie osoby to juz tlok I dlatego chce taka duza z wyspa n's stodku otwarta I biala B) sle no...póki co starcza mi ta co mam bo rzadko w niej jestem bo Kregiel u nas gotuje :P

Aaaaa nie mowilam Wam, dostalam od kregielka wypasiony sprzet do sokow profesjonalna wyciskarke I nakladke na surowki I Kuba nie pozna smaku sloikow bo ten mega sprzet robi wszystko sam :woohoo:
Mesy no wiec wiesz jak tylko wroce wpadajcie na popijawe B) B) S No reszta tez, ja Stawiam B)

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #902073 przez mesy
NatB kurde alez masz duza kuchnie...... super ;)

gwiazdka chce ta bluzeczke !! :P

Ferr jak wrocisz to wy przyjedziecie do nas ;) ja sie z Patrykiem nie bede bujac po wioskach hehehe a tak serio za mlody bedzie na takie przygody :P aleeee wiesz soka zawsze mozesz wziac ze soba :D

dzisiaj mialam maraton na rowerku stacjonarnym..... przejechalam na nim 2 min i zrobilam 30 pol przysiadow (pol przysiady robie od tygodnia ) i wiecie coooo mam kurrewka zakwasy buhhehehe no kondycje to ja mam na medal :P zalamalam sie...... bo jak ja urodze jak kurde po takich lekkich cwiczeniach mam taka lipe :/

10 lata 5 miesiąc temu #902075 przez ferritka
Mesy, luz wpadne z Kuba z sokiem w zamian posiedze sobie w wannie z pianka B)

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 5 miesiąc temu #902076 przez Ada2424
Padam, ale się narobiłam dzisiaj, nie mam siły zalegam na kanapie już do końca dnia. Dziś apetyt mam to korzystam i jem co chwile :P zamówiłam meble do naszego pokoju. Zrobiłam Wam fotki skończonego małego pokoju, jakość kijowa bo z tel ale jak obiecałam tak Wam wstawiam :) meble wymyłam z kurzu i już wstawiliśmy. Patrzyłam, nie ma wyników bety jednak jutro rano będą.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[/url] [/url]
Załączniki:

10 lata 5 miesiąc temu #902082 przez ulka1983
Bella bociek zrobił swoje :laugh: ja tam widzę cienie są :) gofry pyszne :P

Mesy akurat cellulitem to ja się nie przejmuje i mam go gdzieś :P ten nygus przeszedł dzisiaj na mnie B) malutko już roboty ci zostało :whistle:

Karolincia marzenia się spełniają :kiss: trzymam kciuki za sierpień mam nadzieję że Twoje przeczucia sie sprawdzą :) czekamy na foto brzuszka ale napisz od czasu do czasu co słychać u Ciebie ;) fajnie że narzeczony Cię wspiera :) przesyłam fluidki ciążowe :silly: ej a może to wcale nie okres był :ohmy:

Ada widać niedowiarku :laugh: jesteś w ciąży uwierz w to :kiss: ;) czekamy na wyniki :) pokoik i dzidzia ładnie to się w czasie zegrało :laugh: niedługo będziecie go urządzać ale będzie frajda ;) ładne kolory ścian :)

Asiaa ja Tobie boćka a Ty nam 2 kreseczki ;)

Agni trzymamy kciuki żeby się wszystko unormowało :)

Zoi to nie wiem czemu ale wydawało mi się ze na początku ciąży pisałaś że kupiłaś widać moja pamięć szwankuje ;)

Betka ja myślę już tak na zapas bo wiem że teraz to nic nie usłyszę ;) niby te nowe nie są szkodliwe jeśli posiadają certyfikat bezpieczeństwa ce B) nie wiem czy kupię ale jest przydatny jeśli nie czuje się ruchów dziecka o stałej porze kiedy najczęściej bryka wtedy by można sprawdzić czy wszystko ok czy od razu na szpital jechać :unsure:

Gosia wpadaj tak często jak możesz my też za Tobą przepadamy :kiss: daj znać po wizycie :)

Betka Bella współczuję takich humorzastych i upartych mężów ale też mam takiego :evil: trzymajcie sie i życzę dużo cierpliwości :kiss: mam nadzieję że niedługo się pogodzicie :) mój ma od czwartku urlop i już mu powiedziałam że chyba się wyprowadzam :laugh:

Gwiazdka ze ślubem czy bez problemy zawsze są raz lepiej raz gorzej wiadomo jak to w życiu ;) my braliśmy ślub jak byłam w ciąży i dobrze bo po ślubie to jest mąż i żona i nie mówią konkubent i konkubina co mnie bardzo wkurza :unsure: może M. z czasem przemyśli i poprosi cię o rękę ;) jak ty jesteś Peppa to M . będzie tata świnka :laugh:
wiecie co brat mi wczoraj powiedział że córa będzie B) to mu powiedziałam że się nie zna bo jedno dziecko tylko ma :P

Meli jest jeszcze trochę czasu to może coś wykombinujecie :) u mnie też ciasno i zastanawiam się jak to będzie póki sie nie wyprowadzimy :S

NatB czasami zjawiają sie problemy nie wiadomo od czego B) ale bądź dobrej myśli moze wcale nie będzie problemów przy staraniach o 2 ciążę :) my wszystkich przyjmujemy więc spoko :) też masz śliczna kuchnię :) no właśnie to składanie mój mąż się do tego nie nadaje ja robię takie rzeczy w domu :whistle:

Julka na serio przodem to brzuszka wcale nie było :woohoo: ślicznie wyglądasz ciąża Ci służy :) super kuchnia ale jak popatrzyłam na ceny w ikea w piątek to masakra B) śliczna była czerwona :whistle:

Aggi znieczulenie fajna sprawa nawet przespałam się po nim i mnie budzili na poród :laugh: a przy drugim porodzie nie dostałam i też nie było źle ;)

Ferr wpadniemy na pewno ;)

10 lata 5 miesiąc temu #902084 przez mesy
ferrr spoko ale bombelki robisz sobie sama hehehehehe

ulka no co no ja sie przejmuje :P moze dlatego , ze nigdy nie mialam :P yhyhu co ma ciebie przeszlo ?

10 lata 5 miesiąc temu #902087 przez Anabelle
przepis na gofry wam naskrobię wieczorem jak Antek zaśnie - jakbym zapomniała to się przypomnijcie :D

Aggi no powiem ci, że ZO to nie pieszczoty :P ale chyba najgorsze jest że masz się nie ruszać i muszą się wkłuć miedzy skurczami ;)

julka ta bluza z happy mum jest piekna, zakochałam sie ;D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka