- Otrzymane podziękowania: 108
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
Anabelle no teraz to i ja widzę druga krechę będzie dzidzia super! gratuluje
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
je,stem z Antkiem na placu zabaw i zasypiam na ławce
do kolejnego porodu nie będę prosiła o zo, da się urodzić bez a przynajmniej szybciej idzie bo można mieć aktywny poród prawie do końca ale to się trzeba przekonać na własnej skórze
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Ada - no to czekamy na wyniki nie przemęczaj się tam za bardzo przy tym remoncie
Anabelle - jak dla mnie tam krecha jest, chcemy betę Ale pyszne goferki
Gosia - to trzymam kciuki za środową wizytę i daj znam znać co lekarz wymyślił
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Lecę szukać kreseczek Belli
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
Agni, skoro pytacie co u mnie to właśnie jestem w trakcie @
oczywiście, że po wizycie napiszę jak i co dalej
gwiazdka, ja wiem, że Wszystkie za mnie trzymacie kciuki, też korsuję za zafasolkowanie Wszystkich starających się i szczęśliwe rozwiązania zaciążonych
zjadła bym takego gofera mmmmmmmmmmmm
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
ja dziś jakaś senna jestem, ale przypomniało mi się że dziś mam hematologa. Tak mi się nie chce jechać .....
Koleżanka wyciągnęła mnie na miasto i kupiłam sobie staniczek, a małemu bluzeczkę... od razu lepszy humorek
- julka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 132
Aaaaa, zapodaj dobry przepis na ciasto gofrowe! plizzzzzz, to odpale dzis tez gofrownice
Aggi, nie wiem czy boli - to juz dziewczyny co miały musza powiedziec. Skora jest zazwyczaj znieczulana przed wbiciem tej igly z cewnikiem, a ta to juz dosc gruba jest - lepiej nie patrz
NatB, wow, jaka kuchnia ogromna! domyslam sie ze jeszcze jedna sciana z zabudowa jest, bo zlewu nie widze? To w domu jest pewnie, bo chyba nie w bloku. W takiej kuchni to mozna szalec! kolory tez mi sie podobaja, bardziej niz moje cale biale.
Asiaa, u mnie fronty lakierowane, palce widac tylko jak sie spojrzy pod duzym kątem i w strone okna. Ja tego nie wycieram tak czesto, bo normalnie jak od przodu oatrze to nie widac.
No, bluze z HappyMum sobie chwale bardzo, bo stare juz sie nie dopinaly nawet te luzne... i ten material taki mieciutki jest
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Kto mi przelaczyl agresora na maxa???
Chodze jak Osa....dlatego aaaa ugryze sie lepiej w jezyk I nic nie napisze odnosnie preg...i bolacych paszek ze to znak na przyszla ciaze.....
A poza tym to moja kuchnia to aneks a dwie osoby to juz tlok I dlatego chce taka duza z wyspa n's stodku otwarta I biala sle no...póki co starcza mi ta co mam bo rzadko w niej jestem bo Kregiel u nas gotuje
Aaaaa nie mowilam Wam, dostalam od kregielka wypasiony sprzet do sokow profesjonalna wyciskarke I nakladke na surowki I Kuba nie pozna smaku sloikow bo ten mega sprzet robi wszystko sam
Mesy no wiec wiesz jak tylko wroce wpadajcie na popijawe S No reszta tez, ja Stawiam
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
gwiazdka chce ta bluzeczke !!
Ferr jak wrocisz to wy przyjedziecie do nas ja sie z Patrykiem nie bede bujac po wioskach hehehe a tak serio za mlody bedzie na takie przygody aleeee wiesz soka zawsze mozesz wziac ze soba
dzisiaj mialam maraton na rowerku stacjonarnym..... przejechalam na nim 2 min i zrobilam 30 pol przysiadow (pol przysiady robie od tygodnia ) i wiecie coooo mam kurrewka zakwasy buhhehehe no kondycje to ja mam na medal zalamalam sie...... bo jak ja urodze jak kurde po takich lekkich cwiczeniach mam taka lipe :/
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Mesy akurat cellulitem to ja się nie przejmuje i mam go gdzieś ten nygus przeszedł dzisiaj na mnie malutko już roboty ci zostało
Karolincia marzenia się spełniają trzymam kciuki za sierpień mam nadzieję że Twoje przeczucia sie sprawdzą czekamy na foto brzuszka ale napisz od czasu do czasu co słychać u Ciebie fajnie że narzeczony Cię wspiera przesyłam fluidki ciążowe ej a może to wcale nie okres był
Ada widać niedowiarku jesteś w ciąży uwierz w to czekamy na wyniki pokoik i dzidzia ładnie to się w czasie zegrało niedługo będziecie go urządzać ale będzie frajda ładne kolory ścian
Asiaa ja Tobie boćka a Ty nam 2 kreseczki
Agni trzymamy kciuki żeby się wszystko unormowało
Zoi to nie wiem czemu ale wydawało mi się ze na początku ciąży pisałaś że kupiłaś widać moja pamięć szwankuje
Betka ja myślę już tak na zapas bo wiem że teraz to nic nie usłyszę niby te nowe nie są szkodliwe jeśli posiadają certyfikat bezpieczeństwa ce nie wiem czy kupię ale jest przydatny jeśli nie czuje się ruchów dziecka o stałej porze kiedy najczęściej bryka wtedy by można sprawdzić czy wszystko ok czy od razu na szpital jechać
Gosia wpadaj tak często jak możesz my też za Tobą przepadamy daj znać po wizycie
Betka Bella współczuję takich humorzastych i upartych mężów ale też mam takiego trzymajcie sie i życzę dużo cierpliwości mam nadzieję że niedługo się pogodzicie mój ma od czwartku urlop i już mu powiedziałam że chyba się wyprowadzam
Gwiazdka ze ślubem czy bez problemy zawsze są raz lepiej raz gorzej wiadomo jak to w życiu my braliśmy ślub jak byłam w ciąży i dobrze bo po ślubie to jest mąż i żona i nie mówią konkubent i konkubina co mnie bardzo wkurza może M. z czasem przemyśli i poprosi cię o rękę jak ty jesteś Peppa to M . będzie tata świnka
wiecie co brat mi wczoraj powiedział że córa będzie to mu powiedziałam że się nie zna bo jedno dziecko tylko ma
Meli jest jeszcze trochę czasu to może coś wykombinujecie u mnie też ciasno i zastanawiam się jak to będzie póki sie nie wyprowadzimy
NatB czasami zjawiają sie problemy nie wiadomo od czego ale bądź dobrej myśli moze wcale nie będzie problemów przy staraniach o 2 ciążę my wszystkich przyjmujemy więc spoko też masz śliczna kuchnię no właśnie to składanie mój mąż się do tego nie nadaje ja robię takie rzeczy w domu
Julka na serio przodem to brzuszka wcale nie było ślicznie wyglądasz ciąża Ci służy super kuchnia ale jak popatrzyłam na ceny w ikea w piątek to masakra śliczna była czerwona
Aggi znieczulenie fajna sprawa nawet przespałam się po nim i mnie budzili na poród a przy drugim porodzie nie dostałam i też nie było źle
Ferr wpadniemy na pewno
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
ulka no co no ja sie przejmuje moze dlatego , ze nigdy nie mialam yhyhu co ma ciebie przeszlo ?
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Aggi no powiem ci, że ZO to nie pieszczoty ale chyba najgorsze jest że masz się nie ruszać i muszą się wkłuć miedzy skurczami
julka ta bluza z happy mum jest piekna, zakochałam sie ;D