- Otrzymane podziękowania: 83
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
MISIA ja to miałąm 16,30
ZANCIK najważniejsze że przetrwałaś tą glukozę No faktycznie bardzo wcześnie dzień zaczęłaś, pewnie wcześniej padniesz ze zmęczenia Ja to tak się przejmuję kimś innym że to właśnie przez to miałam "ciche dni" z mężem.. już mu trochę przeszło, chociaż z jednej strony go rozumiem ale z drugiej strony powinien mnie wspierać, tak sobie wmawiam...
Miłego dzionka KOBIETKI :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MARI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nadzieja....
- Otrzymane podziękowania: 61
Napisałam tskiego długiego posta i mi skasowało :whistle
Nie dość że od wczoraj mam jakieś kiepskie dni, płaczę bez powodu, wrzeszczę na mojego chyba to hormony mi buzują. Poszłam spać normalnie z kurami potem od 2ej już się wierciłam iod 6ej już mieszkanie sprzątałam, ciasto upiekłam i nadsl mam nerwy jak diabli
Przytulanek wczoraj nie było co teoretycznie powinny być bo to ten czas- więc albo to przesilenie jak piszecie albo te hormony.
Miłego dnia wam życzę
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Noc względna, acz nie specjalnie się wyspałam Zmusiłam mojego czorta do spania do 9:30 Teraz ogarniam internety a potem wielkie sprzątanie o ile mi pozwoli
zancik ja też nienawidzę wpieprzania się w nie swoje sprawy mi glukoza smakowała Ale ja byłam w upał i bardzo mi się pić chciało
joanna ja też byłam na 90% pewna Ale co zrobię, nic nie zrobię Spokojne święta w grudniu będę miała bo termin by na 26 wypadał hehe aż takiego parcia nie mam
MARI może jakieś przesilenie wiosenne? ja też wczoraj chodziłam nabuzowana i krzyczeć mi się chciało i bezsilność jakaś mnie brała
miłego weekendu dziewczyny !
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
- brown24
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Sandruska może Twój ma już dość tego tematu, w sensie , jesli Ty ciągle o tym myślisz i mówisz i tak w kółko to może być męczace, może odpocznijce troche od tego tematu... aczklowiek nie zadroszcze usłyszeć takich słów... przeszło CI to krwawienie/infekcja?
Zancik głowa do góry, czasem nie warto się tak wszystkim przejmować
U mnie dziś 22dc , podejrzewam że ovu była ok 19dc, już po starankach, chociaż ja w tym miesiącu mam mega potrzebe bliskości i przytulania Tempka wzrosła,piersi zaczeły mnie wczoraj boleć, do tego dziś rano zrobiłam test ovu bo jeszce mi zostały, a tam znowu maliny , a okres powinien być 5 maja (oby nie ) Zobaczymy co to będzie
U mnie pogoda idealna, jutro mam plany wykorzystać dzień na powietrzu, bo nic tak jak słońce nie dodaje energii
Miłego weekendu dla Was
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- aklim88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 60
Sandruska - może Brown i Miluniaa mają rację
Miluniaa - jak u Ciebie sytuacja wygląda? Przyszła ta @ czy dała spokój
A wczoraj, to chyba był piątek 13 tylko 24 ja też chodziłam jakaś wkurzona, zmęczona i zrezygnowana cały dzień.
A z pracą jeszcze nie wiem na 100%, czekają na decyzję głównego prezesa, a oprócz tego mam iść na dodatkową rozmowę w poniedziałek z moimi ewentualnymi przełożonymi... znowu ten stres... mam nadzieję,że nie będą mnie za dużo maglować, bo się odechciewa.
Chciałabym bardzo żeby się udało, bo nie dość że praca w zawodzie, w tej samej firmie co mój M, to jakbym się wciągnęła, to mogłabym pracować z domu w razie potrzeby. A poza tym tutaj bardzo trudno o pracę bez wcześniejszych referencji z UK. Przynajmniej jeśli chodzi o nie byle jaką pracę. Bardzo by mi to pomogło na przyszłość. Zobaczymy. Trzymajcie nadal kciuki.
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Zancik moja mama też miała czyszczone wszystko ostatnio. Ale jeszcze nie ma wyników badań. Strasznie długo się czeka. Trzymam kciuki żeby było ok.
Po za tym miałam dziś naprawdę fajny dzień, choć zaczął się nieciekawie. Jeszcze jutro dzień z mamą szkoda pogodę zapowiadają gorszą.
Dobrej nocy!
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Eh nie doczytałam wszystkich postów...
Aklim oby się udało kurczę, fajnie.. ja z moim S. też dojeżdżam do pracy i z nim pracuję.. chwała Bogu, bo chyba na głowę bym dostała bez niegp... czasem nie ma z kim nawet pogadać eh
Miluniaa a u Ciebie z czym jest problem? miałaś monitoring?...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Jutro i we wtorek mam wolne w pracy.... muszę załatwić lekarza.... tzn muszę iść do lekarza pierwszego kontaktu, żeby mi dała skierowanie na wszystkie badania, które muszę zrobić przed operacją.... ponieważ dostałam wytyczne jak byłam się zapisać a po co mam płacić....
Pati - pytanie do Ciebie jak dobrze kojarzę, to jesteś fryzjerką co polecasz na zniszczone włosy?? Tak mi strasznie teraz poleciały że hej..... Nie dość, że mi strasznie teraz wypadały (chyba przesilenie wiosenne).... poza tym bardzo mi się popsuły jeżeli chodzi o jakość.... końcówki to po prostu wołają o pomstę do nieba.... mam wrażenie, że jedną z przyczyn jest zmiana farby.... no i "czerwone" farby mają dużo rozjaśniacza w sobie więc to też ma wpływ....
Od dłuższego czasu chodzi za mną zmiana koloru na jakiś ciepły brąz.... chyba w końcu się zdecyduję tylko wykorzystam dwie farby, które mam jeszcze w domu bo kupiłam na zapas.... jedną wykorzystam już na dniach więc długo nie będę musiała czekać na zmiany ahhaha
kochane, co tam u Was??
natB - nie denerwuj się... złość piękności szkodzi To w końcu Ty jesteś mamą wiesz co jest najlepsze dla Twojego dziecka.... a mogę wiedzieć w jakiej sprawie się nie zgadzacie?
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Mnie monitoring czeka dopiero w lipcu a to dlatego, że ja mam operacje, później mój lekarza wyjeżdża na urlop i tak to się wszystko przesunęło w czasie....