- Otrzymane podziękowania: 354
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
u mnie grzmi będie burza fajowo
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Wynik pozytywny jest wtedy jak obydwie są takie samej mocy hehehe bądź ta na twoim zdjęciu bledsza jest mocniejsza nawet od tej testowej....
Wiadomo, na ciążowym wygląda to już nieco inaczej a niestety są to tylko testy owu hehehe
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
- aklim88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 60
Aggi - współczuję tego najazdu w szpitalu. Nas tylko odwiedziła szwagierka, ale ona jest dla mnie prawie jak siostra i chciałam żeby przyszła. Zajęła się chwilę Alą i mogłam pobiec do łazienki się ogarnąć. Znając życie moi rodzice też by nas napadli jakby mieszkali bliżej, a w szpitalu po porodzie , no wiadomo jak człowiek wygląda. Cieszę się,że Maksiu trochę wyluzował
Miska - tak jak dziewczyny pisały, wstrzymaj się z testami owu do następnego cyklu, chyba że go nie będzie
Ala poszła do przedszkola, a była awantura jak się patrzy.... podrapała mnie prawie do krwi, rzucała się itd. bo nie chciała iść. Masakra, tak mnie zdenerwowała,że od tamtej pory głowa mnie boli. Wczoraj była z moim mężem chwilę w pracy jak ja byłam na tym spotkaniu, bo było za mało czasu żeby przedszkole na ten czas zorganizować i myślała,że dzisiaj też tak będzie... ryczała,że chce do taty, a jak nie do taty to do babci itd. grrrr
A ja jutro idę na wizytę do położnej (w końcu) ale za wiele się nie spodziewam po tej wizycie. A w czwartek na kontrolę do dentysty, bo mam zaległą, a tu trzeba co pół roku chodzić i tego pilnują.
- aklim88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 60
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
dziewczyny w piątek już wolne więc was nadrobię. Godzinkę temu wróciłam z pracy i padam na twarz :/ cały czas popołudniówki
do mojej @ jeszcze nie całe 2 dni taka jestem zapracowana że już tak zbliżył się jej termin..
A co do teściów, to dobrze że mieszkają dalej ode mnie bo nie wiem czy bym wytrzymała.. he..
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
widzę że każda z nas ma jakieś przeżycia z teściami. a mówią że to faceci mają złe teściowe i te wszystkie dowcipy o teściowych to zawsze o mamach żon. Niesprawiedliwe, bo z tego co widzę wokół siebie faceci mają naprawdę teściowe do rany przyłóż.
Dzisiaj ma już nie padać , podooobno więc napewno zaliczymy spacer Wczoraj byłam między deszczem a burzą godzinkę i jak wróciłam do domu tak zaczęło lać
Noc taka sobie, ale Maksiu od 6:30 bawi się w najlepsze i ani myśli iść spać jeszcze
aklim daj znać jak na wizycie
- miśka23
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 47
A jeśli chodzi o przedszkole... jeśli to pierwsze dni Ali w przedszkolu to nie ma co się dziwić. Trzeba to przeczekac i ją zachęcać. W końcu jej się tam spodoba. Mój brat też tak miał. A później budził się w sobote i mówił że on chce do przedszkola.
joanna trzymam kciuki żeby się nie pojawiła
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Sandruska1995
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77
miśka póki nie ma @ , jest nadzieja !
U mnie dziś 14 dc, do prawdopodobnej owulki 2 dni. Przytulanki były tylko przedwczoraj. Dziś powtórka, jutro i pojutrze . a co tam
- brown24
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Joanna trzymam kciuki , wiesz za co :*
Ja wczoraj wieczorem (25dc) dostałam plamienie/krwawienie , jest dosyć skąpe i czuje lekkie skurcze , a planowany termin @ dopiero za tydzień... już sama nie wiem czy to wczesniejszya@ czy może plamienie implantacyjne( jestem prawwdopodobnie 6-7dni po ovu).Zwykle podczas okresu mam mega bole brzucha a teraz delikatne skurcze, miałam isć na badanie progesteronu, i nie wiem co mam robić.. czy zrobic test czy badanie.. ehh na dodatek piersi bolą od paru dni, a zawsze jak dostaje@ bol znika, a teraz sie utrzymuje.
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
joanna to u Cb teraz gorący moment heh pfu pfu @ uciekaj
aklum biedna Alicja, w sumie sprawdza Was czy się uGniecie...dacie rade, mam nadzieję, że zaraz się przekona do przedszkola... Czekamy na relacji z wizyty u położnej
miska mi też już różne kwiatki wychodziły:) mi moja gin w ogóle powiedziała ze mam odpuścić testy owu,zamieszanie wprowadzają tylko...
aggi z tym spaniem to u nas tez przegięcie, tak jak kiedyś ładnie spał w dzień tak teraz max 2 h przespi a jak kładziemy go później niż zwykle to budzi się wcześniej niż zwykle i Widzisz w tym jakiś sens? Bo ja nie bo człowiek jak dłużej siedzi wieczorem to późno wstaje rano, a u nas jest na odwrót heh zwalam na przesilenie wiosenne u mnie dziś 4 Dzień po pregnylu ale zaraz wknd majowy to mi zleci jakieś macie plany wyjazdowe?
- brown24
- Wylogowany
- gadatliwa
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
- brown24
- Wylogowany
- gadatliwa